پیام فارس

آخرين مطالب

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیران ارشد بیمه دی مطرح شد؛ بیمه دی موجب رضایتمندی خانواده‌‌ی بزرگ ایثار و شهادت و مایه‌ی آبرومندی در دولت گردید بیمه دی

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیران ارشد بیمه دی مطرح شد؛  بیمه دی موجب رضایتمندی خانواده‌‌ی بزرگ ایثار و شهادت و مایه‌ی آبرومندی در دولت گردید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اقدامات بیمه دی، نظر رئیس جمهور، وزراء و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را به خود جلب کرده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی؛ دکتر قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس‌جمهور و ریاست عالیه‌ی بنیاد شهید و امور ایثارگران طی دیدار نوروزی خود با مدیران ارشد بیمه دی که در ساختمان مرکزی بنیاد شهید برگزار شد، بیان داشت: در نشست‌‌هایی که با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برگزار شده، آن‌چه به طور محسوس قابل درک و مشاهده است، افزایش میزان رضایتمندی از بیمه دی است.قاضی‌زاده هاشمی افزود؛ اقدامات و فعالیت‌های شرکت بیمه دی به ویژه در دوره‌ی اخیر مدیریتی به شکلی چشمگیر و فزاینده‌ رو به اصلاح و بهبود بوده که این موضوع نشان از تلاش جهادگونه‌ی تمامی سطوح این شرکت دارد.معاون رئیس‌جمهور اظهار داشت؛ بی‌تردید کوشش مجموعه‌ی بیمه دی در جهت رضایتمندی خانواده‌ی ایثار و شهادت از نظر پروردگار متعال پنهان نمانده و این تلاش‌ها موجب عزت و برکت بوده است. چنانچه حضور بیمه دی در نمایشگاه آخرین اقدامات و دستاوردهای بنیاد شهید که در روزهای پایانی سال گذشته برپا گردید، نظر رئیس جمهور، وزارء و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دیگر شخصیت‌های کشوری و لشگری را به خود معطوف نمود و مایه‌ی آبرومندی در دولت گردید.
رئیس بنیاد شهید در ادامه با تاکید بر آن‌که بیمه دی با هفتاد هزار بار مراجعه‌‌‌ی خانواده‌های شهداء و ایثارگران به مراکز درمانی طرف قرارداد خود در طول یک روز، در خط مقدم خدمت‌رسانی به خانواده‌ی ایثار و شهادت قرار دارد، گفت؛ خوشبختانه علاوه‌بر خدمات درمانی بیمه دی، آن‌چه در این مجموعه مورد اهتمام است، احترام و تکریم این قشر معظم است که امید است، این رویکرد، تقویت و ماندگار گردد.دکتر قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد؛ تمامی این توفیقات در حالی است که شرایط پرداختی بنیاد به بیمه دی نسبت به سنوات و ادوار گذشته تغییر چندانی نکرده، اما آن‌چه موجب این سطح از خدمت‌رسانی و این میزان از رضایتمندی شده، تغییر نگاه و روحیه‌ی جهادگونه ایست که طی دوره‌ی جدید مدیریتی بیمه دی، به این شرکت دمیده شده است.رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خاتمه‌ی این دیدار اظهار امیدواری کرد؛ با توجه به رویکردهای دیجیتالی بیمه دی در طراحی فرآیندها و نیز انجام امور تحقیقی و پژوهشی در این شرکت، اطلاعات درمانی خانواده‌های معظم ایثارگری، جمع‌آوری، دسته‌بندی و شفاف سازی شده و با همکاری حوزه‌ی بهداشت و درمان بنیاد شهید، جهت‌دِهی و برنامه‌ریزی دقیق‌تری نسبت سلامت و درمان این قشر معزز صورت گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/808017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای نفوذ ایران به قلب امنیت اسرائیل

چین برگ برنده موشکی‌ غول‌پیکرش را رو کرد

نوک قله شبکه ایران در اسرائیل

آیا خوردن نمک زیاد باعث ایجاد آرتروز می‌شود؟

جزئیات «پیش‌فروش ارز» اعلام شد

کلاهبرداری در قالب تورهای مسافرتی

سناریوهای واکنش تهران در برابر اقدامات ضدایرانی شورای حکام

واکاوی خشونت کلامی و رفتاری در جامعه ایران

اروپا، دستیار بی‌مزد واشنگتن

ابهام استراتژیک در دولت پزشکیان

آب‌رسانی به بدن و تاثیر آن بر عملکرد مغز

اختلال سامانه املاک و اسکان برطرف شد

شبکه سازان چطور به انتخاب اول متخصصان شبکه در ایران تبدیل شد؟

ادامه روند رشد قیمت سکه و طلا؛ دلار در کانال 82 هزار تومان ثابت ماند

الزام تکمیل طرح شناسه‌دار شدن کالاها

تحرکات مشکوک امارات برای سرقت ابرهای جنوب ایران

دلار در نقطه شکننده؛ چرا قیمت دلار با اخبار منفی جهش نکرد؟

مؤسس تیک‌تاک ثروتمندترین مرد چین شد

نماینده مجلس: مردم در نوبت خرید خودرو و دلالان در حال دپو هستند

حرز امام جواد از کجا تهیه کنیم؟ تجربه‌هایی که کمتر کسی مطرح می‌کند

زلزله 3.2 ریشتری زاهد شهر فسا را لرزاند

آموزش فرم صحیح نشستن

بازار طلا و سکه در انتظار دو جلسه سرنوشت ساز

رمزگشایی از چالش‌های رابطه اقتصادی ایران و آمریکا

70 درصد بازار ایران در انحصار 3 کشور است

چشمت سلامت!

سقف افزایش اجاره‌بها در تهران اعلام شد

شیراز میزبان سومین جشنواره موسیقی اقوام ایرانی شد

نشست هم‌اندیشی با تشکل‌های جانبازان شیمیایی برگزار شد

سرمقاله اطلاعات/ رشد عدالت محور

طب رایج چه تعریف عللی برای آرتروز ارائه داده؟

تعطیلی همایش طب سنتی بدون مجوز در شیراز

توضیحات رئیس قوه قضائیه در مورد رفتار حرفه‌ای ضاربان قاضی باقری

سرمقاله فرهیختگان/ واقعاً تحریم‌های سوریه رفع می‌شود؟

سرمقاله وطن امروز/ جایابی فکر محسن رنانی در تاریخ فکر ایرانی

تاکو؛ کلید درک سیاست خارجی ترامپ

شکستن قولنج به بدن آسیب می رساند؟

ادعای تسنیم درباره دستور توقیف اموال 9 شرکت در گمرک

توقیف بیش از 6 هزار خودرو شوتی در استان فارس

سرمقاله جوان/ گزارش اطلاعاتی از عملیات در لانه عنکبوت

استفاده از تشکل های ایثارگری در جهت حل مسائل یک ضرورت است

بازدید معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه فرهنگی ورزشی ایثار کرمانشاه

1530 مزاحمت تلفنی برای آتش نشانی شیراز؛ جان و مال مردم بازیچه نیست

برنامه ریزی برای ایجاد سامانه رهگیری تولید و عرضه مرغ در فارس

سرمقاله شرق/ قانون برسازنده خشونت

صعود یکدست قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار سبزپوش ماند

وعدۀ مهم رئیس‌جمهور برای تحول در نظام بودجه‌ریزی

دانشگاه‌ها می‌توانند زمینه‌ساز توسعه و تعالی واقعی جامعه شوند

نشست شورای مدیران معاونت تعاون و امور اجتماعی با معاون حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری برگزار شد

آغاز فصل جدیدی در امدادرسانی پزشکی در نی ریز