پیام فارس

آخرين مطالب

صارمی در جمع خبرنگاران:

همکاری با چینی‌ها در حوزه مسکن فقط در زمینه سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده است شهرداری تهران

همکاری با چینی‌ها در حوزه مسکن فقط در زمینه سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به موارد مطرح شده درخصوص ساخت مسکن توسط چینی‌ها گفت: چینی‌ها فقط درخصوص سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده همکاری می‌کنند و بحث کارگر، مهندس، تکنولوژی و کارخانه چینی اصلا مطرح نیست.

به گزارش خبرنگار شهر ؛ حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در حاشیه دویست و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران درخصوص نرخ عوارض سال 1403 اظهار کرد: عوارض ساختمانی سال1403 شهرداری تهران طبق مصوبه شورای شهر حداکثر 19 درصد افزایش پیدا کرد.
وی افزود: امسال شهرداری تهران در لایحه پیشنهادی تلاش کرد بتواند تا حد ممکن برای سال 1403 افزایشی در بخش عوارض نداشته باشد. درخصوص پروانه های تجاری تقریبا عوارض در شهر تهران صفر و افزایشی ندارد و برای موارد مسکونی و اداری حداکثر 19 درصد افزایش در سال آینده خواهیم داشت.
معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به اینکه برای بافت فرسوده در محور جنوب انقلاب تا طبقه چهارم 100درصد تخفیف اعمال می شود و در محور شمال میدان انقلاب تخفیف عوارض برای سال 1403 پنجاه درصد است، ادامه داد: در مساحت های بالای 200 مترمربع نیز ضریب افزایش خیلی ناچیز خواهد داشت. درخصوص پایین از 200متر مربع هم عوارض به گونه ای است که فشاری به مردم وارد نشود. نکته مهم در تعیین نرخ عوارض امسال این است که تلاش شد عدالت فضایی در جغرافیای مناطق تهران رعایت شود. به عنوان مثال اگر کسی در منطقه 15 پروانه ساختمانی بگیرد، عوارض تقریبا به صفر میل می‌کند.
صارمی گفت: تعداد پروانه های صادره در سال 1402 تا امروز اعم از پروانه شهرسازی و ساختمانی 12هزار و 800 پروانه است.
وی درخصوص همکاری با چینی ها در حوزه ساخت مسکن هم اظهار کرد: درخصوص همکاری با چینی ها، طرف چینی درخواست کرده که سرمایه‌گذاری کند. در موضوع مسکن به دلیل تکنولوژی ساخت پیشرفته، فراهم بودن مصالح ساخت و توانمندی مهندسی بالا به طرف خارجی نیاز نداریم و تنها موضوعی که با چینی ها مذاکره کردیم و در حال بررسی است، مبحث سرمایه‌گذاری چینی ها درخصوص ساخت مسکن در بافت فرسوده است که این مذاکرات بعد از عید چینی برگزار می‌شود. بحث چینی ها فقط سرمایه گذاری است‌. بحث کارگر، مهندس، تکنولوژی و کارخانه چینی اصلا مطرح نیست.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/796832/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توضیحی درباره سکته قلبی

علل و علائم اصلی ذات‌الریه در کودکان

مخالفت وزارت ارتباطات با اینترنت طبقاتی

لوموند: حمله آمریکا، ایران را به سمت بازدارندگی هسته‌ای می‌برد

این خوراکی سرخ سرشار از ویتامین C است

رکورد 46 ساله تولید نفت ایران شکست

نماینده مجلس: اولویت اختصاص ارز و بودجه با اقلام خوراکی و اساسی خواهد بود

عاملی که باعث به وجود آمدن سکته قلبی می‌شود

پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها در بازار برنج

قیمت گوشت قرمز امروز 13 تیر 1404

درس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران برای چین و کره شمالی

با خوردن این میوه افسرده نمی‌شوید

تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند

نگهداری مطمئن موبایل در ماشین؛ ساده، ایمن، اقتصادی

قیمت جهانی طلا امروز 1404/4/13

بنزین سوپر وارداتی چه شد؟

بیماری‌های جدی که باعث خواب‌آلودگی در طول روز می‌شوند

ردپای مصرف بالای برق در استخراج غیرمجاز رمزارزها

بیش از 557 میلیون دلار ارز طی یک هفته معامله شد

آتش‌سوزی در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری سوریه

مسکو دست به دامان «اون»

خوراکی‌هایی که کلسترول بد را کاهش می‌دهند

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: امسال 1.8 میلیون تن برنج در کشور تولید می شود

علم از دست علمدار نیفتد هرگز

حرکات اصلاحی برای کوتاهی عضلات پشت پا

میزان تامین ارز امسال از 13.5 میلیارد دلار عبور کرد

ایران حسین تا ابد پیروز است

چرا این بار افکار عمومی آمریکا زیر بار جنگ با ایران نرفت؟

ماجرای برخاستن دود در آسمان تبریز چیست؟

پروازهای داخلی به روال عادی بازگشت

6 میوه تقویت کننده حافظه

کاهش قیمت نفت در پی تاکید ایران بر پایبندی به معاهده NPT

تاکید امام جمعه شیراز بر ادامه تلاش برای پیشرفت کشور

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده‌های شهدای حملات تروریستی آمل

هیأت باید محور وحدت و کانون جهاد تبیین باشند

امام جمعه شیراز: اراده خداوند پیروزی ملت ایران است

بازتاب مقاومت ملت ایران در بوم حماسه نقاشان شیرازی

چه افرادی بیشتر دچار سکته قلبی می‌شوند؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1404

تاسوعا و عاشورا باید مانور عزت لشکریان امام حسین(ع) باشد

برپایی بزرگ‌ترین تعزیه میدانی کشور در فسا

تثبیت جایگاه شبکه نمایش خانگی در زمان جنگ

مصرف قهوه سبب رفع خستگی می‌شود؟

تنش آبی در 25 استان و 53 شهر کشور

شور و حال عزاداران فارسی در شب هشتم محرم

نکات مهمی که باید برای پیاده‌روی به آن دقت کرد

آدرس غلط ندهیم؛ فیلترینگ زمینه ساز جاسوسی در شبکه است

قیمت‌های جدید برنج تنظیم بازار به‌روزرسانی شد

کارهایی که آی کیو را پایین می‌آورند

برگزاری یادواره سرداران و فرماندهان شهید جنگ 12 روزه در شیراز