پیام فارس

آخرين مطالب

امدادرسانی هلال‌احمر به متأثرین از سیل و آبگرفتگی 7 استان اجتماعي

  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش قدس آنلاین، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به انجام عملیات سیل و آب‌گرفتگی از 28 تا 29 آبان، گفت: امدادگران جمعیت هلال‌احمر در قالب 10 تیم عملیاتی، سیل و آبگرفتگی در استان‌های ایلام، چهارمحال و بختیاری، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و فارس را امدادرسانی کردند.
وی ادامه داد: طی 24 ساعته گذشته، به 63 نفر امدادرسانی شد.
تیم های تخصصی سیلاب با استفاده از ١١ دستگاه پمپ و لجنکش، آب 18 باب منزل مسکونی را تخلیه کردند.
محمودی با اشاره به سیل و آبگرفتگی در استان ایلام، بیان کرد: در پی وقوع سیل آبگرفتگی به دنبال بارندگی شدید در در شهرستان‌های ایلام و ایوان استان ایلام بین ساعات ٦ الی ١١:١٥ صبح امروز، ١٠ تیم عملیاتی تخصصی سیلاب به مناطق حادثه خیز اعزام شدند. گل و لای و آب ٨ باب منزل مسکونی تخلیه شد و 35 نفر در این حادثه امدادرسانی شدند. تمامی‌شهرستان‌های استان ایلام به حالت آماده باش کامل درآمدند.
رئیس سازمان امداد ونجات افزود: در پی اعلام هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی در استان چهارمحال و بختیاری و بارندگی شدید در شهرستان کوهرنگ و برخی از نقاط استان، نیروهای عملیاتی و امدادی در این استان نیز در حالت آماده باش کامل هستند.
محمودی با اشاره به اعلام آبگرفتگی چند باب منزل مسکونی در شهرستان پل دختر استان لرستان و اعلام آماده باش کامل تیم های عملیاتی در این استان گفت: به محض دریافت گزارش، تیم های تخصصی سیلاب به به منظور تخلیه گل و لای و آب منازل مسکونی به مناطق حاده دیده اعزام شدند.
وی تصریح کرد: بارندگی در سطح استان خوزستان موجب، آبگرفتگی معابر در سطح شهرستان اهواز شد. ٣ تیم عملیاتی به منظور پشتیبانی از عوامل شهرداری به مناطق حادثه دیده اعزام شدند و تیم های عملیاتی استان نیز به حالت آماده باش کامل درآمدند.
محمودی گفت: در پی آغاز بارش پراکنده در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و فارس و اعلام هشدار هواشناسی در روزهای آینده برای استان فارس؛ تیم های عملیاتی در این سه استان به حالت آماده باش کامل قرار دارند.
رئیس سازمان امداد و نجات ادامه داد: امروز دوشنبه 29 آبان ماه فقط ٧ استان (ایلام، بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و کرمانشاه) از سیل و آبگرفتگی متاثر شده اند که امدادرسانی در ٥ استان (ایلام،بوشهر،خوزستان،کهگیلویه و بویراحمد و لرستان) ادامه دارد.
وی در ادامه افزود: تا ساعت 15 امروز در این 5 استان ١٤ شهرستان از سیل و آبگرفتگی متاثر شده اند به 16 منطقه شامل (١٣شهر، ٢روستا و ١ منطقه عشایری) امدادرسانی شده است.
وی افزود: طی امروز به 166 نفر امدادرسانی شده است و 30 نفر اسکان اضطراری یافتند، آب و گل و لای از 24 منزل مسکونی تخلیه شد. 
محمودی گفت: ٣٣ تیم عملیاتی شامل ١١٥ نفر 6 دستگاه چادر،١٦٣ تخته پتو، ٥٩ تخته موکت، ١٢٠ کیلوگرم نایلون بین متاثرین از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.
پایان پیام/
منبع: خبرگزاری فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/765183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توقیف یک موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در گناوه

آغاز ششمین مرحله آزادی 30 اسیر فلسطینی در مقابل 10 اسرائیلی

فرماتده آمریکایی: حرکت پهپاد ایران خطرناک بود؛ تا نزدیکی ما آمد | از تنگه هرمز عبور کردیم ؛ در خلیج فارس پیش می‌رویم!

حماس 2 زن اسرائیلی با تابعیت روسیه را آزاد کرد

تعقیب و گریز هیجان‌انگیز والیبال ایران ادامه دارد

قتل هولناک برای سرقت بیت‌ کوین

روایتی از دختر اهل تسنن که ویلچرران زائران امام رضا(,ع) شد!

سوژه سریال جدید تلویزیون را بشناسید؛ قهرمان خلیج فارس+عکس

مردی که فرزند 13 ماهه‌ خودش را دزدید!

حکم قصاص برای شیطان خانه وحشت صادر شد

فارس من| حجامت نوزادان آری یا خیر!

رسمی: شاهین به لیگ یک بازگشت

رفتن حاج محمود کریمی منتفی شد؟!

ناوگان پنجم آمریکا: ناوگروه آیزنهاور در آب‌های خلیج فارس در حال حرکت است

تلاش برای جلوگیری از رفتن حاج محمود کریمی

کاشت 10 هزار اصله نهال در خور سعید آبادکنارک

دغدغه شهروندان مسکن مهر پیرامون نصب دکل گفتمانی عرفی است

یک فروند هواپیمای آموزشی PC6 بازآماد‌ شد‌

یک فروند هواپیمای آموزشی Pc6 بازآماد (اورهال) شد

حماس 2 اسیر با تابعیت روسیه را آزاد کرد

دغدغه شهروندان مسکن مهر درباره نصب دکل، گفتمانی عرفی است

کاشت 10 هزار اصله نهال در خور سعید آباد کنارک

کاروان سلامت به روستاهای عقدا اعزام شد/ ویزیت رایگان 150 نفر

اتصال 18 روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات

بهترین هتل‌های شیراز در نزدیکی حافظیه و سعدیه

برد مدعیان در هفته هشتم لیگ برتر والیبال

مدرسه علوم دینی اهل سنت امام شافعی (رض) روانسر افتتاح شد

بسیج رسانه سیستان و بلوچستان منتخب جشنواره ملی مالک اشتر

درمانگاه شبانه‌روزی مهر در بجنورد افتتاح شد

واکنش فوری نماینده ولی فقیه به سخنان محمود کریمی + جزئیات

استقبال 27 میلیون نفر از طرح کالابرگ الکترونیکی/ پنجره واحد حمایتی در کشور به بهره‌برداری می‌رسد/ افزایش سن بازنشستگی در راستای پایداری صندوق‌هاست

شیراز میزبان دومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان شد

واکنش رئیس سازمان اوقاف به سخنان محمود کریمی

دبیران کانون‌های علمی و فرهنگی ایثار باید جریان‎ساز و گفتمان‌ساز باشند

اتصال 18 روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات ‌

یک فروند هواپیمای آموزشیPc6‌ بازآماد شد

احتمال تمدید آتش‌بس در غزه تا هفته بعد

وسعت جنگل‌های حرا در سیستان و بلوچستان 1375 هکتار است

انعقاد 22 قرارداد فناورانه به ارزش 800 میلیارد تومان در هلدینگ صنایع عمومی شستا

صدای مهیب نی‌ریز را لرزاند | علت صدای وحشتناک چه بود؟

انتقاد سرمربی سایپا از زمین چمن حافظیه؛ نمی‌توان توپ را استُپ کرد!

مقاومت فلسطین 2 اسیر روس را به درخواست رئیس‌جمهور روسیه آزاد کرد

پدر شهیدان والامقام «فرهاد» آسمانی شد

اولین سمپوزیوم بین‌المللی PTSD مزمن در جانبازان برگزار شد

5 هزار متر مربع زمین در روستای فیروزآباد بردسکن به حوزه ورزش اهدا شد

صدایی مهیب لرزه بر اندام مردم نی‌ریز انداخت

پرونده مسکن مهر پرند به پایان رسید

حکایت شعری که بر اولین مُهر آستان قدس رضوی جای گرفت

حماس چند تبعه دیگر روسیه را آزاد می‌کند

سرپرست شهرداری لامرد منصوب شد