پیام فارس

آخرين مطالب

لطیفی: تیم ملی در دفاع فردی و تیمی برابر اردن مشکل داشت/ مهاجمان ما برابر تیم کی روش محک می خورند ورزشي

لطیفی: تیم ملی در دفاع فردی و تیمی برابر اردن مشکل داشت/ مهاجمان ما برابر تیم کی روش محک می خورند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - علی لطیفی پیشکسوت فوتبال درباره برد تیم ملی ایران برابر تیم ملی اردن در بازی دوستانه اظهار کرد: ما برنده این بازی شدیم، اما به شدت در ساختار دفاعی دچار مشکل هستیم. در بازی تدارکاتی باید ضعف هایمان را ببینیم و پوشش بدهیم. از زمانی که قلعه نویی هدایت تیم ملی را برعهده گرفته در تمام بازی ها، تیم ما نشان داده که در دفاع تیمی مشکل دارد.
او افزود: بازی با اردن را باید پیروز می‌شدیم، چون تفاوت بین فوتبال ما با فوتبال اردن زیاد است. من اعتقاد دارم که ما نباید صرفا نتیجه را نگاه کنیم و باید ببینیم که در درون زمین چه اتفاقاتی رخ می‌دهد، چون قرار است چند ماه آینده با رقیبان به مراتب قوی‌تر بازی کنیم. اولین اقدام قلعه نویی باید این باشد که ساختار معیوب دفاعی را به نوعی حل کند. در بازی با اردن هم در دفاع تیمی و هم در دفاع فردی دچار مشکل بودیم. بازیکنان اشتباهاتی مرتکب شدند که اگر کمی بازیکنان اردن تجربه بالاتر داشتند حتی شکست می‌خوردیم و آن‌ها یک پنالتی هم از دست دادند.
قلعه نویی باید بین دفاع و حمله بالانس ایجاد کند لطیفی گفت: خوشبختانه تیم ملی در فاز هجومی خوب است و مهاجمان ما صاحب موقعیت می‌شوند. البته ما مهاجمانی در سطح بین المللی همانند مهدی طارمی، سردار آزمون و جهانبخش داریم و آن‌ها تجربه بالایی دارند که از موقعیت‌هایی که به دست می‌آورند نهایت استفاده را می‌برند. کاری که قلعه نویی باید انجام بدهد این است که او بالانسی بین دفاع و حمله ایجاد کند. اگر قرار است ما یک فوتبال تهاجمی را ارائه بدهیم در فاز دفاعی نباید آن قدر مشکل داشته باشیم.
حمله از جناحین تاکتیک اصلی قلعه نویی است پیشکسوت فوتبال اظهار کرد: رامین رضاییان در کناره‌های زمین و در 50 متر جلو فوق العاده است و در تمام بازی‌هایی که از رامین رضاییان در سطح باشگاهی و ملی می‌بینیم در فاز هجومی توانمند است و این اتفاق خوبی است. تیم‌های قلعه نویی از ارسال از جناحین تبحر دارند و او از این تاکنیک به خوبی استفاده می‌کند. من فکر می‌کنم مهاجمان خوبی از جمله مهدی طارمی و سردار آزمون داریم که هم در زمین و هم روی هوا شرایط خوبی دارند و تاکتیک اصلی قلعه نویی حمله از جناحین است.
موقعیت های زیادی به تیم درجه دوم آسیا دادیم او افزود: من ناراحت هستم به خاطر موقعیت‌هایی که به حریف دادیم و باید به هوش باشیم که در چند ماه آینده با حریفان قدرتمند‌تر از اردن بازی خواهیم کرد. چرا اردن که یک تیم درجه دوم آسیا است این تعداد موقعیت در محوطه جریمه ما نصیبش شود؟ ما به خودی خود در فاز هجومی بازیکنان خلاق داریم، اما مشکلاتی که همواره با آن گریبان بودیم به جز دوران کی روش که فوتبال تدافعی بازی می‌کردیم در مابقی موارد ما در فاز دفاعی ضعف داشتیم. اما آن قدر در دهه‌های گذشته در فاز تهاجمی توانمند بودیم که خلاقیت و نبوغ بازیکنانمان باعث می‌شد که بازی جذابی را ارائه بدهیم، اما متاسفانه در فاز دفاعی دچار مشکل هستیم. البته تیمی که بیشتر حمله کند موقعیت‌های زیادی را به حریف خود می‌دهد، اما یک استانداردی وجود دارد. به نظرم ما از استاندارد موجود، بیشتر به حریفان خود فرصت می‌دهیم و در بازی برابر اردن دیدیم که این تیم چند موقعیت خطرناک روی دروازه ما خلق کرد و برخی از موقعیت‌ها را از کار تیمی و بعضی دیگر را از اشتباهات فردی ما به دست آوردند. خوشبختانه امتیاز مثبتی که وجود دارد این است که از زمان قلعه نویی ما داریم بازی‌ها را پیروز می‌شویم و این می‌تواند ما را به یک خودباوری برساند در عین حال که داریم ضعف‌های خود را می‌بینیم.
قلعه نویی در فاز هجومی برابر کی روش دچار چالش می شود لطیفی در باره اینکه بازی فینال با تیم ملی قطر و رویارویی با کی روش را چطور می‌بیند، گفت: قطعا این بازی خوبی برای ما خواهد بود. خوشبختانه سبک کی روش را ما می‌دانیم و او برایش فرقی نمی‌کند و در هر تیمی باشد ساختارش دفاعی است. کی روش به جز فوتبال دفاعی چیز دیگری بلد نیست و این می‌تواند برای قلعه نویی این بار در فاز هجومی یک چالش باشد. ما حداقلش برابر تیمی بازی می‌کنیم که سبک مربی اش دفاعی است و قلعه نویی می‌تواند بازیکنان خود را در فاز هجومی در این بازی محک جدی بزند.
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/755928/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

استقبال از کتاب جوان‌ترین شهید مدافع حرم

علی شیخ علی نماینده وزارت امور خارجه در استان فارس شد

ترامپ ممکن است کشور فلسطین را به‌ رسمیت بشناسد

مدیر جهادکشاورزی استان: قطعی برق کشاورزی در فارس مدیریت می‌شود

افزایش روزهای فروش نمایشگاه گل و گیاه

غرق شدن 102 ایرانی در 50 روز ؛ از دختر 6 ماهه تا... | 2 استان بی‌دریا در صدر آمار غرق‌شدگان

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از جامعه‌المصطفی العالمیه شعبه گرگان

حمایت قوه قضاییه از سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

خلیج فارس در خون ماست

شرط عربستان برای شرکت در نشست سران عربی در بغداد

مهر تأیید سرپرست کمیته داوران روی گل ارونوف مقابل خیبر

خبر فوری ؛ رتبه بندی معمان به طور کامل از اول مهر | از افزایش حقوق چه خبر؟

باز هم یک مدیر شبانه عزل شد

هادی چوپان: امیر تتلو را ببخشید!

پایان انتظار 15 ساله با افتتاح تقاطع جام‌جم در شیراز

افزایش تلاطم خلیج فارس از دوشنبه

یک گمانه‌زنی تازه از خبر مهم ترامپ

نگاهی به تاریخچه خلیج فارس از آغاز تا امروز

غرق شدن دختر 6 ماهه و مرد 91 ساله/ از ابتدای سال چند نفر غرق شده‌اند؟

جنوب فارس شریک اعتبارات پتروشیمی های عسلویه هم شد

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

محکومیت قاچاقچیان دام در شیراز

شادی صعود تیم فجر به لیگ برتر را تقدیم خانواده شهدا می‌کنیم

کشف محموله قاچاق 110 میلیارد ریالی در کازرون

امانت‌داری، شفافیت و همدلی باید سرلوحه کار فرمانداران باشد

پاپ آمریکایی

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

واکنش جالب محسن تنابنده به ماجرای نام خلیج‌ فارس + عکس

«اهل سفری» که مردم را دوست دارد

تعرض به نام خلیج فارس نشان وحشت غربی‌ها از ایران است

مفاخر حوزوی فارس معرفی شوند

گمانه‌زنی منابع عربی از خبر مهم ترامپ در سفر عربستان

زمان عرضه اولیه مهر مشخص شد | میزان نقدینگی مورد نیاز عرضه اولیه مهر