پیام فارس

آخرين مطالب

اردبیلی در بازدید از «شهردخت» نوآوری و فناوری منطقه2:

توسعه سرانه‌های ویژه دختران از اولویت‌های جدی مدیریت شهری است شهرداری تهران

توسعه سرانه‌های ویژه دختران از اولویت‌های جدی مدیریت شهری است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، توسعه سرانه‌های ویژه زنان و دختران را یکی از اولویت‌های جدی مدیریت شهری خواند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، مریم اردبیلی در بازدید از «شهردخت» نوآوری و فناوری منطقه 2 که با همراهی شهردار این منطقه صورت گرفت، اظهار کرد: در رصدهای تازه‌‏ای که در دوره جدید مدیریت شهری انجام شده است، متوجه شدیم که در فضاهای ویژه دختران نوجوان و جوان ما ، کاستی‎ها و نقصان‎های جدی وجود دارد که بحمدالله توانستیم با همکاری مجموعه شهرداری‎های مناطق برای دراختیار قرار دادن فضاهای مناسب و اقدامات کارشناسی که در خصوص نیازمندی‎های دختران نوجوان انجام شده، بخشی از این کاستی‎ها را رفع کنیم.
وی با اشاره به خدمات ارائه شده به دختران نوجوان در منطقه 2 و با تقدیر از زحمات همکاران تلاشگر این منطقه تصریح کرد: چندی پیش شاهد راه‌اندازی اولین شهردخت نوآوری و فناوری شهر تهران در منطقه2بودیم که خوشبختانه بعد از چند ماه که از بهره برداری این فضا گذشته است، اتفاقات خوبی رخ داده؛ هرچند که هنوز هم جای رشد و بالندگی بیشتر دارد.
دستیار ویژه شهردار تهران در امور زنان و خانواده همچنین درخصوص توسعه چنین فضاهایی خاطرنشان کرد: افق ما این است که در همه مناطق و برای همه دختران نوجوان شهرمان فضاهایی را فراهم کنیم تا خانواده‌ها با آرامش و طیب خاطر بیشتر اجازه استفاده از آن فضا را به دخترانشان بدهند و دختران نوجوان هم بتوانند از این فضاهای شتابدهی نوآوری و فناوری برای حضور در دنیای پیش رو که دنیای کسب و کار، آشنایی با فناوری و حیطه‎های مختلف مهارتی است بهره ببرند.
اردبیلی تصریح‌کرد: به معنای دیگر، ما تکمیل‌کننده فضاهای آموزش رسمی برای دختران نوجوان و جوان پایتخت در فضاهای شهردخت هستیم چون به شدت، این قشر امید و آینده شهرمان هستند که بسیار برای ما ارزشمند خواهند بود.
نقش شهرداری‎ ها در حوزه ‎ های فرهنگی، نقش پررنگ و جدی است
مهدی صالحی شهردار منطقه 2 تهران هم در این بازدید با بیان اینکه امروز توفیق شد که در خدمت مجموعه «شهردخت» باشیم، اظهارکرد: علیرغم اینکه زمان زیادی از افتتاح این مجموعه نمی‎گذرد، اما به نظر مجموعه بر ریل کاری مناسب قرار گرفته و ان شاءالله سرعت بیشتری هم خواهد گرفت.
وی با تقدیر از خدمات اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران که مجدانه و متخصصانه پیگیر این خدمات است هم بیان کرد: طبیعتا نقش شهرداری‎ها در حوزه‎های فرهنگی، نقش پررنگ و جدی است . با دستور دکتر زاکانی، شهرداری تهران اکنون به یک نهاد خدمات اجتماعی تبدیل شده است که چنین اقداماتی همچون افتتاح مجموعه‏‌های «شهردخت» قطعا در راستای این سیاست جدید مدیریت شهری بوده که به طور حتم با توجه به خواست و نیاز شهروندان، می‎توان ظرفیت‎های بیشتری هم در شهر ایجاد کرد .
صالحی ادامه داد: راه‌اندازی «شهردخت» نوآوری و فناوری در منطقه 2 آغازی برای سایر برنامه‎هایی چون «شهر خانواده» با همکاری اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران است که قطعا چنین فضاهایی اگر استعداد گسترش داشته باشد، از آن استقبال خواهیم کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/751956/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

اجاق گازهای خانگی؛ خطر خاموش سرطان‌زا برای کودکان و بزرگسالان

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

طلای جهانی کاهش یافت

سفر نماینده ترامپ و مادر اسیر آمریکایی به اسرائیل

از پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی تا تغییر نام تور جهانی تنیس به تور جهانی «خلیج فارس»

برنامه هفتگی خاموشی‌ها و قطعی برق در شیراز اعلام شد + جدول

تحریف نام خلیج‌فارس تلاشی هدفمند برای تضعیف جایگاه ایران در منطقه

هم‌میهن: مثل زلنسکی باشیم درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم!

زمان قطعی برق شیراز امروز 22 اردیبهشت 1404

مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

رییس هیات مدیره باشگاه چادرملو: بابایی بهترین گزینه مدیرعاملی است/ استعفای عطایی به موقع بود

فلاحت پیشه: ترامپ دنبال جنگ به ایران نیست/ اولویت ترامپ سفر موفقیت آمیز به جنوب خلیج فارس است

صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه 22 اردیبهشت

حدیث روز | معجزه احترام به فرزندان

واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی فارس

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم می‌کند

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

زمان قطعی برق امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

استاندار فارس: بدنبال جذب حداکثری تفکرات و اندیشه‌های متکثر هستیم

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

نام خلیج‌فارس با معامله یا توطئه تغییر نمی‌کند

مرگ یک نفر بر اثر واژگونی خودرو در اتوبان مرودشت - شیراز

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

تصادف زنجیره ای در محور فیروزآباد- فراشبند با ٣ مصدوم و یک فوتی

وفاق یعنی رسیدن به درک مشترک از بحران‌ها و حرکت برای حل آن ها

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

خلیج فارس ناموس ما است/ حرف‌های چرند ترامپ و ویتکاف میز مذاکره را برهم می‌زند

مطرح کردن تغییر نام خلیج‌فارس نشانه خوی استبدادی آمریکا است

استقبال ترامپ از تصمیم حماس برای آزادی اسیر آمریکایی

دلیل اینکه ترامپ نمیتواند نام خلیج فارس را عوض کند

شیراز یک‌صدا فریاد می‌زند: برگشتیم!

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

افتتاح تقاطع جام جم در شیراز؛ گشایش یک گره 16 ساله شهری

تلویزیون العربی: حماس اسیر آمریکایی‌اسرائیلی را آزاد می‌کند

بهبود وضعیت معلمان و ارتقای کیفی آموزش و پرورش در اولویت است

غدیر؛ تجلی عدالت و امید به هدایت الهی

عملیات ویژه ارتش در خلیج فارس/ حمله بعثی ها به کشتی های تجاری و نفتکش های ایرانی چطور خنثی شد؟

پرونده امیر تتلو ابعاد جدیدی گرفت: افشاگری از علت اصلی بازگشت خواننده پرحاشیه به ایران! (ویدیو)