پیام فارس

آخرين مطالب

در نشست شعبانی با معاونین برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی مناطق 22 گانه مطرح شد؛

معاونین برنامه‌ریزی؛ موتور محرک مناطق در اجرای پروژه‌های شهری شهرداری تهران

معاونین برنامه‌ریزی؛ موتور محرک مناطق در اجرای پروژه‌های شهری
  بزرگنمايي:

پیام فارس - نشست معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و مدیر کل برنامه و بودجه شهرداری تهران با همراهی مدیران ارشد این معاونت و معاونین برنامه‌ریزی مناطق 22 گانه به میزبانی معاونت هماهنگی و امورمناطق برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق ، "عباس شعبانی" معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در دیدار با معاونین برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی مناطق 22 گانه که با حضور "امیر شهرابی" مدیر کل برنامه و بودجه شهرداری تهران، "مهدی شریفیان" مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی و "پیمان پورنصر" مشاور اجرایی و مدیر حوزه معاونت برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن هفته ی وحدت و ایام ولادت پیامبر اکرم(ص) بر نقش مهم معاونین برنامه ریزی مناطق تأکید کرد و افزود: رکن اساسی و تأثیر گذار مناطق در اجرای امور شهر معاونین برنامه ریزی هستند و باید در همه ی امور بویژه طرح تفصیلی مناطق نقش مهم خود را ایفا کنند.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران نگاه اجرایی معاونین برنامه ریزی را در پروژه های شهری ضروری دانست و افزود: نقش معاونین برنامه ریزی مناطق در تهیه پیوست های مربوط به پروژه ها باید بسیار پررنگ باشد و بازخورد نحوه برنامه ریزی این معاونین در مناطق باید برای برنامه های آتی توسط خود ایشان اصلاح و پیگیری گردد.
مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه بحث نظارت های ستادی مناطق 22 گانه را که بصورت هفتگی و با اولویت بررسی میدانی میزان پیشرفت فیزیکی پروژه های مذکور در حال انجام است را از مهم ترین برنامه های سالجاری برشمرد و اظهار کرد: با نزدیک شدن به ایام بودجه ریزی سال 1403 نیاز داریم که با همکاری اداره کل برنامه و بودجه همانند سنوات گذشته با توجه به پروژه های نیمه تمام با برنامه ریزی پروژه های جدید در مناطق بودجه دقیق تری برای سال 1403 پیش بینی شود. شریفیان همچنین از انجام مطالعات پروژه ها قبل از بودجه ریزی سال جدید خبر داد.
امیر شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران در ادامه وحدت رویه امور مناطق را در دوره جدید مدیریت شهری از مهم ترین مواردی خواند که معضلات سال های گذشته را در این معاونت بخوبی برطرف کرده و افزود: به دلیل وجود حجم بالای موضوعات در واحدهای ستادی نازمند آن بودیم که برخی موارد را بصورت متمرکز در مناطق 22 گانه دنبال نماییم.
شهرابی تأکید کرد: معاونین برنامه ریزی در مناطق مغز متفکر مناطق هستند و موتور محرکه ی مناطق با وجود این معاونین روشن خواهد شد.وی در ادامه بر ضرورت تعامل بین بخشی میان سازمان ها و مناطق تأکید ویژه کرد و ضرورت تأثیر ارزیابی ها در جا به جایی افراد در مناطق را یکی از مواردی خواند که باید در برنامه ریزی هایی آتی مدنظر قرارگیرد.
در پایان این نشست معاونین برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی مناطق 19،10،5،15،18،2،14 به بیان نظرات چالش ها و مشکلات پیش روی مناطق در برنامه ریزی بودجه در سال جدید پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/751668/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از مدارس علوم دینی ام‌الابرار در گلستان

ابراهیمی: اگر زیاده گویی ترامپ ادامه یابد تقاضای قطع مذاکرات را داریم

5 هزار مگاوات نیروگاه با همکاری هلدینگ خلیج فارس، بانک ملت و تجارت احداث و تامین مالی می شود

پیشنهاد عجیب رائفی پور درباره «خلیج فارس»

غدیر فرصتی برای تحکیم تعالیم دینی است

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

بنر نصب شده در نمایشگاه کتاب جلب‌توجه کرد /فیلم

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: خلیج فارس وطن ماست

همکاری مشترک بانک تجارت با هلدینگ خلیج فارس و بانک ملت

شلیک‌های بی‌هدف در شیراز با دستگیری عامل حادثه پایان یافت

دلالان دلار، وصله ‌ناجور خیابان زند

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت هزار متری‌های جهان

یک کشته در تصادف جاده نی ریز - بختگان

نقشه معروف خلیج‌ فارس در کنگره را تماشا کنید +عکس

پژوهشگر موسسه خاورمیانه در واشنگتن: در چشم‌انداز ترامپ برای منطقه، عربستان مبنا است نه اسرائیل

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان

نجات پیرمرد 75 ساله از ارتفاعات ارسنجان

امام جمعه شیراز: امت اسلامی بدون امام به وحدت نمی‌رسد

فوتبالیست برزیلی هم به حامیان خلیج فارس پیوست + عکس

اجرای پروژه‌های گازرسانی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

دانشگاه به پایگاهی برای اتصال دانش به تولید و سرمایه تبدیل شود

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

مشاور رئیس‌جمهور در شیراز: مأمور به اجرای گفتمانی هستیم که مردم با آن پای صندوق آمدند

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب به اشتباه پیش‌آمده درباره بنر خلیج‌فارس

صوفی: تحریف نام خلیج فارس، تحریف تاریخ است

تفکیک مصرف برق کشاورزی و خانگی در فارغان حاجی‌آباد

آیا ترامپ می‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

خلیج فارس در قلب تاریخ و جغرافیای ما جای دارد

پلو قشقایی؛ خوشمزه ترین پلو مخلوط به روش سنتی ایل قشقایی شیراز!

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب درباره اشتباه پیش‌آمده در بنر خلیج‌فارس

آمریکا تشنه مذاکره با ایران شد

ترامپ فلسطین را به رسمیت شناخت؟

واکنش نقی معمولی به ماجرای «خلیج‌ فارس»

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

افتتاح 963 پروژه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در فارس

خیانت گوگل به خلیج فارس

تاکید حوزویان فارس بر تبیین منشور رهبر انقلاب در حوزه‌های علمیه