پیام فارس

آخرين مطالب

اقامت 120 هزار تبعه بیگانه در فارس تمدید نشود سیاسی

اقامت 120 هزار تبعه بیگانه در فارس تمدید نشود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - بهرنگ قربانی افزود: به ویژه در آن دسته از مشاغلی که نیروی کار داخل می‌تواند در آن فعالیت کند و امکان به کارگیری جوانان خودمان در آن شغل وجود دارد تاکید شده که به هیچ وجه از نیروی کار اتباع بیگانه استفاده نشود.
او ادامه داد: در کنار اشغال برخی فرصت‌های شغلی، مسائلی از جمله تشکیل صف‌های طولانی برای تهیه مواد غذایی مانند نان در برخی شهرک‌های اطراف شیراز مانند گویم، دوکوهک و قصر قمشه هم موجب نارضایتی مردم شده است.
مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس گفت: یکی از موارد شغلی که به کارگیری اتباع بیگانه در آن مطلقا ممنوع اعلام شده شغل فروشندگی است و چنانچه واحد‌های صنفی در این زمینه تخلف کنند برخورد‌های جدی قانونی خواهد شد.
قربانی افزود: در این زمینه تاکنون چند واحد صنفی متخلف در شیراز و سایر شهرستان‌ها مهروموم شده است.
او اضافه کرد: هدف ما این است که فرصت‌های شغلی که حضور در آن‌ها در توان هم استانی‌ها و هم وطنانمان هست توسط اتباع بیگانه اشغال نشود و در این خصوص به طور جدی برخورد خواهیم کرد.
لزوم کنترل و مدیریت جمعیت اتباع بیگانه حاضر در فارس
وی، جمعیت فعلی اتباع بیگانه در فارس را بسیار بالا دانست و اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار، هم اینک 358 هزار اتباع افغانی در فارس حضور دارند که از این تعداد حدود 120 هزار نفر در دو سال گذشته وارد این استان شده‌اند.
مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس گفت: در واقع برای این افراد به طور موقت مجوز اسکان در استان صادر شده و هنوز تصمیم خاصی در مورد آن‌ها گرفته نشده است.
قربانی افزود: البته با توجه به حجم حضور اتباع بیگانه در فارس به دنبال این هستیم که ضمن عدم تمدید مجوز اقامت موقت آنها، این اتباع از استان طرد شوند.
وی ادامه داد: با توجه به نارضایتی مردم نسبت به حضور اتباع بیگانه در فارس، تقاضای استان از وزارت کشور عدم تمدید مجوز اقامت موقت 120 هزار تبعه خارجی است که در دو سال گذشته وارد فارس شده اند.
او ادامه داد: علاوه بر اتباع بیگانه مجاز و دارای مجوز حضور، پیش بینی می‌شود که 50 تا 100 هزار اتباع بیگانه غیر مجاز هم در استان حضور داشته باشند.
وی اظهار کرد: سیاست ما شناسایی این افراد، دستگیری، انتقال به اردوگاه مراقبتی در شیراز و در نهایت طرد به مرز است.
مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس، شهرستان نی ریز یکی از گلوگاه‌های ورود اتباع غیرمجاز به این استان دانست و گفت: البته نیروی انتظامی تاکنون تلاش زیادی در زمینه دستگیری این افراد انجام داده است.
نظارت جدی بر اجرای مصوبه ممنوعیت اسکان اتباع بیگانه در اطراف حرم مطهر شاهچراغ (ع)
قربانی، با یادآوری حادثه تروریستی 22 مرداد امسال حرم مطهر شاهچراغ (ع) ادامه داد: به دنبال وقوع این حادثه مقرر شد که اجازه سکونت به اتباع خارجی با هر نوع مدرکی چه مجاز چه غیر مجاز در اطراف این حرم مطهر داده نشود.
وی افزود: اتباع بیگانه‌ای که هم اینک در این محدوده سکونت دارند با هماهنگی صنف املاک باید این محل را ترک کرده و محل دیگری اسکان یابند.
او گفت: عزم استان برای عملیاتی و اجرایی کردن این تصمیم جزم است و به زودی و با جدیت تمام این برنامه عملیاتی خواهد شد.
نرخ بالای زاد و ولد اتباع بیگانه
مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس، با اشاره به نرخ بالای زاد و ولد اتباع بیگانه گفت: سال گذشته در یکی از شهرستان‌های استان آمار تولد میان اتباع بیگانه سه برابر ایرانی‌ها بود، یعنی از 600 نوزاد متولد شده در این شهرستان 450 نوزاد متعلق به اتباع بیگانه بود.
قربانی در خصوص تعداد دانش آموزان اتباع بیگانه در استان هم اظهار کرد: هم اینک افزون بر 40 هزار دانش آموز اتباع بیگانه در فارس مشغول به تحصیل هستند.
او افزود: والدین دانش آموزان ایرانی از تاثیر فرهنگی که ممکن است دانش آموزان اتباع بر فرزندانشان بگذارند نگران هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/745643/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از مدارس علوم دینی ام‌الابرار در گلستان

ابراهیمی: اگر زیاده گویی ترامپ ادامه یابد تقاضای قطع مذاکرات را داریم

5 هزار مگاوات نیروگاه با همکاری هلدینگ خلیج فارس، بانک ملت و تجارت احداث و تامین مالی می شود

پیشنهاد عجیب رائفی پور درباره «خلیج فارس»

غدیر فرصتی برای تحکیم تعالیم دینی است

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

بنر نصب شده در نمایشگاه کتاب جلب‌توجه کرد /فیلم

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: خلیج فارس وطن ماست

همکاری مشترک بانک تجارت با هلدینگ خلیج فارس و بانک ملت

شلیک‌های بی‌هدف در شیراز با دستگیری عامل حادثه پایان یافت

دلالان دلار، وصله ‌ناجور خیابان زند

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت هزار متری‌های جهان

یک کشته در تصادف جاده نی ریز - بختگان

نقشه معروف خلیج‌ فارس در کنگره را تماشا کنید +عکس

پژوهشگر موسسه خاورمیانه در واشنگتن: در چشم‌انداز ترامپ برای منطقه، عربستان مبنا است نه اسرائیل

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان

نجات پیرمرد 75 ساله از ارتفاعات ارسنجان

امام جمعه شیراز: امت اسلامی بدون امام به وحدت نمی‌رسد

فوتبالیست برزیلی هم به حامیان خلیج فارس پیوست + عکس

اجرای پروژه‌های گازرسانی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

دانشگاه به پایگاهی برای اتصال دانش به تولید و سرمایه تبدیل شود

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

مشاور رئیس‌جمهور در شیراز: مأمور به اجرای گفتمانی هستیم که مردم با آن پای صندوق آمدند

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب به اشتباه پیش‌آمده درباره بنر خلیج‌فارس

صوفی: تحریف نام خلیج فارس، تحریف تاریخ است

تفکیک مصرف برق کشاورزی و خانگی در فارغان حاجی‌آباد

آیا ترامپ می‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

خلیج فارس در قلب تاریخ و جغرافیای ما جای دارد

پلو قشقایی؛ خوشمزه ترین پلو مخلوط به روش سنتی ایل قشقایی شیراز!

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب درباره اشتباه پیش‌آمده در بنر خلیج‌فارس

آمریکا تشنه مذاکره با ایران شد

ترامپ فلسطین را به رسمیت شناخت؟

واکنش نقی معمولی به ماجرای «خلیج‌ فارس»

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

افتتاح 963 پروژه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در فارس

خیانت گوگل به خلیج فارس

تاکید حوزویان فارس بر تبیین منشور رهبر انقلاب در حوزه‌های علمیه