پیام فارس

آخرين مطالب

مسکنی:

تعاون اجتماعی‌ترین بخش اقتصاد کشور است/ بهره برداری از 138 طرح تعاونی در مناطق روستایی کشور در هفته تعاون 1402 وزارت رفاه

تعاون اجتماعی‌ترین بخش اقتصاد کشور است/ بهره برداری از 138 طرح تعاونی در مناطق روستایی کشور در هفته تعاون 1402
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعاون را اجتماعی‌ترین بخش اقتصاد کشور دانست و گفت: در هفته تعاون سالجاری بهره برداری از 138 طرح تعاونی در سطح مناطق روستا‌یی کشور با سرمایه مردمی 5072 نفر و با همکاری شرکای اجتماعی بخش تعاون به ویژه نهادهای حمایتی فعال در مناطق روستایی و محروم با سرمایه گذاری بیش از 846 میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای 1956نفر آغاز شد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «مهدی مسکنی» در نشست هم‌اندیشی خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد در خصوص پیوند عملی خیریه‌ها و تعاونی‌ها اظهار کرد: دو اصل 43 و 44 در قانون اساسی برای تبیین باید‌ها و نباید‌های فقر و محرومیت‌زدایی در کشور توسط شهید آیت‌الله بهشتی طراحی و تصویب شد.
وی افزود: به نقل از شهید بهشتی تعاونی‌ها بهترین مبدل واگذاری‌های اموال دولتی به مردم به‌طور مطلوب هستند.
مسکنی، تعاونی‌های فراگیر را یکی از مسیر‌های مهم حمایت از سه دهک اول درآمدی عنوان و اضافه کرد: تعاونی‌ها یک مدل موفق اشتغال‌زایی در مناطق محروم هستند.
وی نقش دولت‌ها را در محرومیت‌زدایی از مناطق محروم تسهیل‌گری بستر و ظرفیت‌سازی دانست و گفت: تنها راه‌حل نجات کشور تعاون همکاری و مشارکت مردمی است.
معاون امور تعاون وزارت کار تأکید کرد: خلاء حضور سمن‌ها و خیرین در بخش تعاون بیش از بیش احساس می‌شود و پیوند فعالان اجتماعی و بخش تعاون قطعاً موجب ثمرات خیر برای جامعه است این خلا با حضور وسرمایه گذاری مستقیم خیران ویا سهامدار غیر عضو شدن آنها در تعاونیهای حمایتی قابل پوشش است.
وی، از طراحی و انتشار مجموعه آموزشی 25 قسمتی ویژه فعالان اجتماعی خبر داد و گفت: سهمیه ارزی تعاونی‌های مرزنشینان نسبت به سنوات گذشته از 50 دلار به 300 دلار برای مناطق عادی و از 100 دلار به 600 دلار برای مناطق افزایش 6 برابری شاهد بوده‌ایم.
مسکنی با اشاره اقدامات معاونت امور تعاون در دولت مردمی سیزدهم گفت: تشکیل تعداد 973 تعاونی روستا تعاون با اشتغالزایی 17589 نفر در دولت سیزدهم و اعطای تسهیلات به 59 طرح روستا تعاون به مبلغ 156 میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای 827 نفر، همکاری با قرارگاه مهر امام رضا(ع) جهت تشکیل تعاونی‌های جدید در مناطق محروم با تشکیل تعداد 62 تعاونی، فعال‌سازی تعداد 10 طرح تعاونی، اجرای تعداد 7 طرح تعاونی، تشکیل تعداد 139 تعاونی و اجرای تعداد 25 طرح تعاونی در مناطق محروم با همکاری بنیاد علوی، صدور 47218 بیمه‌نامه و واگذاری تعداد 240 کارگزاری به تعاونی‌ها با هدف گسترش بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر در تعاونی‌های روستایی و تشکیل و راه‌اندازی 39 تعاونی فراگیر ملّی با عضویت 1385 نفر و فرصت شغلی 1995 نفر به‌منظور فقرزدایی از سه دهک پایین درآمدی اقدامات مهم معاونت امور تعاون در این مسیر است.
9 شهریور 1402 21:13
کد خبر : 320,156
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/743687/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید رئیس کل دادگستری فارس از مجتمع آلومینیوم جنوب

تیم امید فولاد خوزستان قهرمان لیگ برتر شد

حماس از آزادی قریب‌الوقوع اسیر اسرائیلی-آمریکایی خبر داد

قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس

خاموشی‌های هفتگی شیراز اعلام می‌شود+ جدول

معامله 1.3 میلیون تن محصول در بورس کالای ایران

حماس: اسیر صهیونیست – آمریکایی را آزاد خواهیم کرد

«حامد راحت» سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

فینال مسابقات تور جهانی تنیس خلیج فارس

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

پک‌های آرایشی در پوشش اسباب‌بازی؛ تهدید جدی برای سلامت کودکان

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

94 پروژه عمرانی شهرداری شیراز به ارزش 75 هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

شرایط فروش محصولات تجاری گروه بهمن با تسهیلات لیزینگی

ناشر لبنانی: «خلیج‌فارس» یک نام رسمی بین‌المللی است

دکتر محمدحسن اسدی؛ شهرداری که ورزش را با مدیریت گره زد

ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

الزام به فارسی صحبت کردن ناو آمریکایی توسط نیروهای ایرانی : در خلیج فارس باید فارسی صحبت کنید + فیلم

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

درِ «باغ اوتیسم»به روی مبتلایان در شیراز باز شد

جرقه توانمندی نیروی دریایی سپاه از جنگ نفتکش‌ها در خلیج فارس + فیلم

تقاطع جام جم افتتاح، آمفی تئاتر روباز شیراز کلنگ‌زنی شد

120 اتوبوس گازسوز ریه های شیراز را می سوزانند

آهی، مشاور رئیس جمهور: مأمور به اجرای همان گفتمانی هستیم که مردم با آن پای صندوق آمدند

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

چه عینک آفتابی بزنیم؟

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس