پیام فارس

آخرين مطالب

با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛

از 11 سامانه خدمات هوشمند بخش تعاون رونمایی شد وزارت رفاه

از 11 سامانه خدمات هوشمند بخش تعاون رونمایی شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - از 11 سامانه و زیرسامانه خدمات هوشمندسازی بخش تعاون با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و «مهدی مسکنی» معاون امور تعاون با هدف تحقق دولت الکترونیک در بخش تعاون رونمایی شد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، «مهدی مسکنی» در این آیین گفت: امروز به‌مناسبت هفته تعاون 11 سامانه و زیرسامانه خدمات و هوشمندسازی بخش تعاون شامل زیرسامانه خرید از بورس کالا، زیرسامانه نقل و انتقال الکترونیکی سهام اعضای تعاونی‌ها(ساعت)، آموزش و ترویج تعاون(تشکیل تعاونی‌های دانش‌آموزی و دانشجویی)، درگاه مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون، زیرسامانه نظارت بر تعاونی‌های عمرانی، سامانه ویکی تعاون، چک الکترونیک بانک توسعه تعاون(چکاد) و سامانه رتبه‌بندی تعاونی‌ها، سامانه کارتابل مکاتبات و درخواست‌ها، سامانه یکپارچه اطلاع‌رسانی تعاونی‌های کشور و ماژول اطلاعات معاملات ثبت شده در سامانه ستاد با هدف اشتغال‌زایی و مدیریت هوشمند تعاونی‌ها رونمایی و به‌ بهره‌برداری رسید.
1) سامانه «سفارش از بورس کالا»
مسکنی، اهداف راه‌اندازی سامانه «سفارش از بورس کالا» را تجمیع و گزارشات یکپارچه درخواست‌های خرید تعاونی‌ها از بورس کالا، تسهیل و سرعت بخشیدن به فرآیند درخواست‌های خرید تعاونی‌ها از بورس کالا، استعلام یکپارچه سهمیه‌ها و سایر اطلاعات لازم در فرآیند‌ها و رفع موانع و خلا‌ءهای موجود در فرآیند‌های موجود عنوان کرد.
وی ضمن معرفی سامانه «سفارش از بورس کالا» افزود: این سامانه یک زیرسیستم در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی کشور است که از طریق آن، تعاونی‌های مجاز می‌توانند نسبت به ثبت و پیگیری درخواست خرید از بورس کالا اقدام کنند. این فرآیند ضمن دریافت اطلاعات استعلامی برخط از بهین‌یاب وزارت صمت و انجام استعلام‌های جامع از سازمان بورس کالا پیاده‌سازی شده و مورد همکاری طرفین خواهد بود.
2) درگاه مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دو بازوی مالی بخش تعاون
وی در زمینه درگاه مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون تشریح کرد: در راستای افزایش روحیه تعاون‌گرایی عموم جامعه و مشارکت تعاونی‌های تشکیل‌شده در ارائه خدمات از جزئی‌ترین فرآیند‌های قابل ارائه تا خدمات مالی-اقتصادی گسترده در کشور، ارائه تسهیلات مشوق یا حمایت از تعاونی‌ها طبق قانون بخش تعاون، در دستور کار معاونت امور تعاون وزارت متبوع قرار گرفته و در بستر سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی کشور، کلیه فرآیند‌های مربوط به آن الکترونیک‌سازی شده است.
3) سامانه خدمات تعاونی‌های آموزشگاهی(دانش‌آموزی)
معاون امور تعاون، اهداف اصلی سامانه خدمات تعاونی‌های آموزشگاهی(دانش‌آموزی) را پیاده‌سازی فرآیند تشکیل و ثبت، شناسایی و تسهیل در انتشار و به‌روزرسانی آمار، ایجاد پنجره واحد، وحدت رویه و شفافیت برشمرد.
4) سامانه «نقل و انتقال سهام‌‌توکن «OTC»
مسکنی از مهم‌ترین اهداف این سامانه را توکن‌سازی سهام اعضای تعاونی‌ها در بستر شبکه بلاکچین با فناوری روز، تجمیع و گزارشات یکپارچه انتقال سهام به‌صورت توکن بین اعضای تعاونی‌ها، تسهیل و سرعت بخشیدن به فرآیند انتقال سهام توکن اعضای تعاونی‌ها و رفع موانع و خلا‌ءها در فرآیند‌های موجود عنوان کرد.
وی گفت: از طریق سامانه «نقل و انتقال سهام‌توکن OTC» می‌توانند ضمن توکن‌سازی سهام خود از طریق شبکه بلاکچین، نسبت به نقل و انتقال این سهام در تعاونی نیز اقدام کنند.
5) سامانه تعاونی‌های عمرانی
وی گفت: از جمله ویژگی‌های زیرسامانه تعاونی‌های عمرانی می‌توان به پنجره‌های ثبت گزارش‌های مهندس ناظر(پیشرفت فیزیکی)، ثبت و به‌روزرسانی wbs پروژه(مراحل اجرای پروژه)، مدیریت واحد‌های قابل ارائه، تعیین متعلقات واحد، ثبت شکست‌های قابل ارائه(تعیین مقدار مالکیت هر واحد)، تعیین مدل‌های دریافت، تعیین زمان‌بندی دریافت‌ها، قوانین مالی پروژه شامل سود و جریمه، درخواست خرید پیش خرید واحد(امکان عمومی)، درخواست انتقال واحد پیش خریداری شده و ثبت اطلاعات پرداخت اشاره کرد.
6) دانشنامه برخط «ویکی تعاون»
مسکنی، «ویکی تعاون» را دانشنامه مرجع اقتصاد تعاون‌بنیان و مردم‌پایه، در کشور دانست و عنوان کرد: این سکو، بستر لازم برای دسترسی به دانش و اطلاعات حوزه تعاون را برای مردم، پژوهشگران، نخبگان، کسب‌و‌کار‌های تعاون‌بنیان و حاکمیت فراهم می‌سازد.
وی خاطرنشان ساخت: تفاوت این دانشنامه برخط تخصصی تعاونی با دانشنامه‌های مکتوب چاپی در این است که فضای تعاملی و مباحثه‌ای برای نشر، اصلاح، تکمیل و روزآمدی محتوا‌های حوزه تعاون را برای مخاطبان آن فراهم می‌سازد. این پویایی ویکی تعاون، موجب یادگیری جمعی وشبکه‌سازی تعاونگران زیست‌بوم تعاون خواهد شد.
7) سامانه کارتابل مکاتبات و درخواست‌ها
معاون امور تعاون این سامانه به‌منظور یکپارچه‌سازی و تسهیل در مکاتبات و درخواست‌های فی‌مابین وزارتخانه و تعاونی‌ها ایجاد شده است. در این سامانه امکان ارتباط مستقیم با لایه‌های بالای مدیریتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مدیران‌عامل تعاونی‌ها و اتحادیه‌ها تحت یک سامانه جامع برقرار می‌گردد.
8) سامانه یکپارچه اطلاع‌رسانی تعاونی‌های کشور
مسکنی گفت: این سامانه به‌منظور یکپارچه‌سازی سایت‌های تعاونی‌های کشور در جهت مدیریت و نظارت اخبار، اطلاعیه‌ها، و کلیه اطلاع‌رسانی‌های مربوطه ایجاد شده است. در این سامانه امکان مدیریت کلیه ماژول‌های پورتال اطلاع‌رسانی تعاونی‌ها برقرار می‌شود.
9) ماژول اطلاعات معاملات ثبت‌شده در سامانه ستاد در جهت اشتغال‌زایی و مدیریت هوشمند تعاونی‌ها
مسکنی بیان کرد: این ماژول با هدف استقرار رگولاتوری گردش جریان پول، کالا و خدمات با استفاده از ظرفیت اقتصاد هوشمند با مدل مشارکت عمومی/خصوصی طراحی و راه‌اندازی شده است.
10) چک الکترونیک بانک توسعه تعاون(چکاد)
«محمد شیخ‌حسینی» مدیرعامل بانک توسعه تعاون نیز در خصوص این سامانه گفت: سامانه چک دیجیتال بانک توسعه تعاون با هدف ایجاد بستر امن بین بانکی جهت ارائه چک دیجیتال و رفع مشکلات چک فیزیکی ایجاد شده است.
11) سامانه رتبه‌بندی تعاونی‌ها
«البرز محمدی» مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون هدف از ایجاد سامانه رتبه‌بندی توانمندسازی تعاونی‌ها را آسیب‌شناسی و مشاره کارآفرینی عنوان کرد.
وی افزود: در این سامانه تعاونی‌ها در ابعاد بازرگانی، کارآفرینی، صلاحیت فنی و اجتماعی و فرآیندهای کسب‌وکار با روش‌های علمی مورد ارزیابی قرار گرفته و ضمن مشاوره و کارآفرینی، نقاط قوت و ضعف آن‌ها مشخص می‌شود. پس از بررسی‌های لازم هر کدام از کسب‌و‌کارها رتبه اعتباری دریافت می‌کنند.
9 شهریور 1402 13:14
کد خبر : 320,338
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/743589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید رئیس کل دادگستری فارس از مجتمع آلومینیوم جنوب

تیم امید فولاد خوزستان قهرمان لیگ برتر شد

حماس از آزادی قریب‌الوقوع اسیر اسرائیلی-آمریکایی خبر داد

قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس

خاموشی‌های هفتگی شیراز اعلام می‌شود+ جدول

معامله 1.3 میلیون تن محصول در بورس کالای ایران

حماس: اسیر صهیونیست – آمریکایی را آزاد خواهیم کرد

«حامد راحت» سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

فینال مسابقات تور جهانی تنیس خلیج فارس

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

پک‌های آرایشی در پوشش اسباب‌بازی؛ تهدید جدی برای سلامت کودکان

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

94 پروژه عمرانی شهرداری شیراز به ارزش 75 هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

شرایط فروش محصولات تجاری گروه بهمن با تسهیلات لیزینگی

ناشر لبنانی: «خلیج‌فارس» یک نام رسمی بین‌المللی است

دکتر محمدحسن اسدی؛ شهرداری که ورزش را با مدیریت گره زد

ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

الزام به فارسی صحبت کردن ناو آمریکایی توسط نیروهای ایرانی : در خلیج فارس باید فارسی صحبت کنید + فیلم

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

درِ «باغ اوتیسم»به روی مبتلایان در شیراز باز شد

جرقه توانمندی نیروی دریایی سپاه از جنگ نفتکش‌ها در خلیج فارس + فیلم

تقاطع جام جم افتتاح، آمفی تئاتر روباز شیراز کلنگ‌زنی شد

120 اتوبوس گازسوز ریه های شیراز را می سوزانند

آهی، مشاور رئیس جمهور: مأمور به اجرای همان گفتمانی هستیم که مردم با آن پای صندوق آمدند

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

چه عینک آفتابی بزنیم؟

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس