پیام فارس

آخرين مطالب

ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش و فضاهای آموزشی مدارس با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش منطقه آزاد کیش

ارتقاء  کیفیت آموزش و پرورش و فضاهای آموزشی مدارس با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از رسیدگی به فضاهای آموزشی و بهبود کیفیت آموزش به عنوان یکی از ماموریت های سازمان یاد کرد و نقش ویژه آن در الگو شدن آموزش و پرورش کیش در کشور را مهم و سازنده خواند .

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رحیم سرهنگی در نشست شورای آموزش و پرورش که با حضور احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش ، روز سه شنبه 7 شهریور در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد با تاکید بر اهمیت توجه به ارتقاء فضاهای آموزشی و رفع مشکلات موجود در آموزش و پرورش جزیره گفت: کمبود فضای آموزشی دولتی در کیش یکی از مهمترین دغدغه های سازمان به شمار رفته و باید برای رفع این مشکل اقدامات اساسی صورت گیرد.
سرهنگی در ادامه افزود: از ابتدای تیر تاکنون بالغ بر 25 میلیارد تومان هزینه توسط سازمان منطقه آزاد کیش از محل بودجه سالانه فرهنگی و آموزشی صرف بهسازی و نوسازی مدارس کیش شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی سازمان در آستانه سال تحصیلی جدید عنوان کرد : از حداکثر فضاهای موجود برای افزایش سرانه آموزشی در کیش استفاده خواهد شد .
وی همچنین اظهار داشت: با همکاری وزارت آموزش و پرورش و تعیین و تخصیص بودجه و اعتبار از سوی این وزارت خانه در مهر سال جاری به آموزش و پرورش کیش ، نسبت به کلنگ زنی و ساخت چند مدرسه جدید اقدام خواهد شد.
سرهنگی تصریح کرد: تبدیل آموزش و پرورش جزیره به الگوی آموزشی در کشور به عنوان یکی از مهمترین ماموریت های سازمان منطقه آزاد کیش به شمار می رود که این امر با حمایت های وزارت آموزش و پرورش محقق می شود.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش افزود: در صورت پرداخت فوق العاده ویژه به معلمان کیش از سوی وزارت آموزش و پرورش، سازمان نیز نسبت به امر تجهیز، تعمیر و بهسازی مدارس به صورت مضاعف اقدام خواهد کرد.
وی با تاکید بر همکاری و مشارکت وزارت آموزش و پرورش، اداره کل استان هرمزگان با سازمان منطقه آزاد کیش در راستای رفع مشکلات آموزش و پرورش و همچنین پایین بودن سرانه فضای فیزیکی در کیش نسبت به سرانه کشوری اظهار داشت: با مشارکت 70 درصدی سازمان منطقه آزاد کیش و 30 درصدی وزارت آموزش و پرورش و اداره کل استان هرمزگان نسبت به افزایش فضای فیزیکی مدارس کیش اقدام خواهد شد.
احمد محمودزاده نیز در این جلسه با تاکید به برگزاری ماهیانه شورای آموزش و پرورش در کیش گفت: با همکاری تمام دستگاه ها و نهادها در راستای اجرای قانون شورای آموزش و پرورش به عنوان یکی از قوانین مترقی در بحث نظام آموزشی کشور می توان بسیاری از مشکلات پیش رو در این حوزه را برطرف کرد.
محمودزاده از تامین و تربیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش به عنوان یکی بزرگترین و مهم ترین سرمایه های کشور نام برد و اظهار داشت: در تمام اسناد بالادستی به این امر مهم نیز اشاره شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: افزایش فضای آموزشی و کاهش تراکم دانش آموزان در کلاس های درسی می تواند در بهبود کیفیت آموزشی نقش مهمی ایفا کند.
گفتنی است، افزایش و توسعه مدارس دولتی، رسیدگی به وضعیت معیشت و مسکن معلمان، بهبود فضاهای آموزشی و مدارس، ارتقاء کیفیت در آموزش و پرورش، وام ودیعه مسکن، تامین نیروی انسانی، افزایش فضای آموزشی و بازنگری حق مسکن پرداختی از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/743476/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد

توسعه انرژی‌های‌ تجدیدپذیر در صنعت پتروشیمی

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند/ ترک فعل را پیگیری می کنیم

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت 3 هزار ساله دارد

عرضه مجموعه حدیثی 18 جلدی «جوامع الکلام» اثر علامه سیدمیرزا محمد جزائری

اکثر خودروسازان داخلی حاشیه سود منفی دارند

تاکید بر معیشت مردم در اجلاسیه خبرگان رهبری؛ بسته استانی مسکن در همدان

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

خلیج فارس، تا ابد به همین نام باقی خواهد ماند

خلیج فارس تا ابد، فارس خواهد بود/ حماقت ترامپ ایرانیان را متحد می‌کند

ترامپ صدای حسن شماعی زاده را هم در آورد

برگزاری همایش بزرگداشت استاد «محمد بهمن‌بیگی» در یاسوج

«خلیج‌ فارس»؛ نامی که حتی در شناسنامه اجداد مقامات عرب ثبت شده

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت