پیام فارس

آخرين مطالب

مشاور رئیس جمهور :

سرمایه گذاری نقطه شروع تولید و مهار تورم است منطقه آزاد کیش

سرمایه گذاری نقطه شروع تولید و مهار تورم است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، سرمایه گذاری را نقطه شروع رشد تولید و مهار تورم عنوان کرد و گفت: معرفی بسته های سرمایه گذاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گامی در راستای جذب سرمایه گذار و رشد تولید است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از فرینا، حجت اله عبدالملکی در آئین افتتاح دومین نمایشگاه معرفی بسته های سرمایه گذاری و توانمندی های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار داشت: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در چهار چوب اقتصاد مقاومتی فعالیت می کنند.
عبدالملکی با بیان اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی تنها راه حل برون رفت از مشکلات است افزود:‌ اقتصادی که با وجود همه مشکلات و موانع به اهداف خود برسد یک اقتصاد مقاومتی است و این در تمام جهان این ثابت شده است.
وی تاکید کرد:‌ با تدوین سند 20 ساله توسعه کشور در سال 1384 باید ایران به کشور رتبه اول در منطقه تبدیل می شد و به دلیل عدم وجود اقتصاد مقاومتی محقق نشد.
مشاور رئیس جمهور با بیان اهمیت اقتصاد مقاومتی در مکتب اسلام اظهار داشت:‌ در موازین شرعی و قرآن کریم نیز ادبیات اقتصاد اسلامی اگر نهادینه شود یکی از مهمترین تئوری ها برای مقاوم سازی اقتصادی است .
عبدالملکی بیان داشت: تولید، عنصر اصلی قدرت اقتصادی است و مناطق آزاد طبق بند 11 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در صف اول افزایش تولید،انتقال فناوری، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا قرار دارند.
وی با بیان اینکه تولید, محور اصلی سرمایه گذاری است گفت: برنامه رونمایی از 700 بسته سرمایه گذاری در راستای تحقق رشد 8 درصدی اقتصاد انجام می شود.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه این 700بسته در سه بخش ارزیابی اولیه یا پیش ارزیابی pfs، تامین زیرساخت ها، صدور مجوز بی نام تدوین شده اظهار داشت:‌ تمام تلاش مناطق در تهیه این بسته، تسهیل سرمایه گذاری و رفع مشکلات بروکراسی اداری است.
عبدالملکی با اشاره به اینکه هزاران فرصت سرمایه گذارای در مناطق آزاد وجود دارد و می تواند مقصدی امن برای سرمایه گذاران فراهم کند افزود: اطلاع رسانی این بسته های سرمایه گذاری مهمترین کاری است که باید انجام شود و این نمایشگاه ها در همین راستا دایر شده اند.
وی تصریح کرد: کشورهای همسایه بسترهای لازم را برای سرمایه گذاران فراهم کرده اند و ما باید با معرفی ایران و مناطق آزادی که سودآوری بیشتری در سرمایه گذاری دارند با آن کشورها رقابت کنیم.
مشاور رئیس جمهور در پایان از عرضه بسته های سرمایه گذاری مناطق آزاد در حاشیه سفرهای رئیس محترم جمهور به کشورهای مختلف برای معرفی هرچه بهتر ظرفیت های مناطق آزاد به سرمایه گذاران خارجی خبرداد.
«دومین نمایشگاه معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران» در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد مقدس از 27 تا 30 تیرماه، از ساعت 15 تا 20 پذیرای بازدیدکنندگان است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/730852/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقبال ترامپ از تصمیم حماس برای آزادی اسیر آمریکایی

دلیل اینکه ترامپ نمیتواند نام خلیج فارس را عوض کند

شیراز یک‌صدا فریاد می‌زند: برگشتیم!

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

افتتاح تقاطع جام جم در شیراز؛ گشایش یک گره 16 ساله شهری

تلویزیون العربی: حماس اسیر آمریکایی‌اسرائیلی را آزاد می‌کند

بهبود وضعیت معلمان و ارتقای کیفی آموزش و پرورش در اولویت است

غدیر؛ تجلی عدالت و امید به هدایت الهی

عملیات ویژه ارتش در خلیج فارس/ حمله بعثی ها به کشتی های تجاری و نفتکش های ایرانی چطور خنثی شد؟

پرونده امیر تتلو ابعاد جدیدی گرفت: افشاگری از علت اصلی بازگشت خواننده پرحاشیه به ایران! (ویدیو)

اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

بیانیه حماس درباره آزادی اسیر آمریکایی-صهیونیستی

رواق اهل قلم با حضور نویسندگان حوزوی برگزار می‌شود

هوش مصنوعی؛ ابزاری نوین برای انتقال فرهنگ ایثار

تقدیر آیت الله اعرافی از رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام و برگزارکنندگان همایش سده

بازدید رئیس کل دادگستری فارس از مجتمع آلومینیوم جنوب

تیم امید فولاد خوزستان قهرمان لیگ برتر شد

حماس از آزادی قریب‌الوقوع اسیر اسرائیلی-آمریکایی خبر داد

قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس

خاموشی‌های هفتگی شیراز اعلام می‌شود+ جدول

معامله 1.3 میلیون تن محصول در بورس کالای ایران

حماس: اسیر صهیونیست – آمریکایی را آزاد خواهیم کرد

«حامد راحت» سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

فینال مسابقات تور جهانی تنیس خلیج فارس

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

پک‌های آرایشی در پوشش اسباب‌بازی؛ تهدید جدی برای سلامت کودکان

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

94 پروژه عمرانی شهرداری شیراز به ارزش 75 هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

شرایط فروش محصولات تجاری گروه بهمن با تسهیلات لیزینگی

ناشر لبنانی: «خلیج‌فارس» یک نام رسمی بین‌المللی است

دکتر محمدحسن اسدی؛ شهرداری که ورزش را با مدیریت گره زد

ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

الزام به فارسی صحبت کردن ناو آمریکایی توسط نیروهای ایرانی : در خلیج فارس باید فارسی صحبت کنید + فیلم

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

درِ «باغ اوتیسم»به روی مبتلایان در شیراز باز شد