پیام فارس

آخرين مطالب

زنگ خطر فرسودگی بیمارستان‌های شیراز به صدا در آمده است مقالات

زنگ خطر فرسودگی بیمارستان‌های شیراز به صدا در آمده است
  بزرگنمايي:

پیام فارس -   عمر بسیاری از سازه‌های درمانی و بیمارستانی شیراز به سر آمده اما هنوز این مراکز با ظریب اشغال بیش از 100 درصد در حال خدمت رسانی به شهروندان شیرازی و هم وطنان است.
به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، در کشور ما عمر مفید بیمارستان‌ها 30 تا 40 سال بیشتر نیست و بعد از این مدت شروع به فرسودگی می‌کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بیمارستان شهید فقیهی یا بیمارستان سعدی شیراز در سال 1330، بیمارستان چمران در سال 1330، بیمارستان نمازی 1334، بیمارستان قطب‌الدین شیرازی 1339، بیمارستان مادروکودک شوشتری در سال 1341، مرکز آموزشی درمانی خلیلی در سال 1345، بیمارستان حافظ شیراز در سال 1349 شمسی، بیمارستان شهید بهشتی (شیراز) در سال 1357، بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری 1358، بیمارستان حضرت زینب در سال 1365، بیمارستان حضرت علی‌اصغر 1366، بیمارستان ابن سینا در سال 1370، بیمارستان شهید دستغیب 1374، قلب الزهرا در سال 1375، بیمارستان مسلمین در سال 1310 شمسی تأسیس گردید و بنای جدید این بیمارستان نیز در سال 97 با 170 تخت فعال افتتاح شد.
13 بیمارستان از مجموع 15 مرکز شیراز قدیمی است
سید ابوالفضل هاشمی ادامه داد: 15 بیمارستان در شیراز وجود دارد که تنها 2 مرکز از این تعداد سازه جدید دارد و طی 6 تا 7 سال اخیر ساخته شده و سازه مابقی بیمارستان های این کلانشهر بین 50 تا 80 سال قدمت دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: اغلب سازه و تاسیسات بیمارستان‌های شیراز نیازمند تامین اعتبار برای جایگزینی و بهسازی دارد.
وی اظهار کرد: در حوزه علوم پزشکی شیراز در فارس 7 هزار و 800 تخت بیمارستانی اکنون وجود دارد که حدود 50 درصد آن در شهر شیراز قرار دارد.‌
وی در پاسخ به سوالی درخصوص تعداد تخت های بیمارستانی که در شیراز نیاز است، گفت: علاوه بر تخت های بیمارستانی موجود در شیراز که بسیاری نیز قدیمی است با توجه به ظریب اشغال فعلی حداقل به 3 هزار تخت جدید بیمارستانی در این کلانشهر که قطب درمانی کشور است نیازمندیم.
وی اظهار کرد: شیراز قطب درمانی کشور و خصوصاً جنوب ایران است و روزانه بیماران بسیاری به ویژه از استان های همجوار برای درمان به این کلانشهر سفر می کنند که با این وجود نیازمند بهسازی سازه های درمانی موجود و همچنین افزودن تخت های بیمارستانی جدید به شیراز هستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: برای ساخت بیمارستان حضرت محمد رسول الله (ص) واقع در بلوار مهندسین روبروی کارخانه سیمان فعلی حدود 57 هکتار زمین با سختی و رایزنی تحویل شده که تامین اعتباری آن از محل تهاتر نفتی انجام و زمین برای ساخت تحویل پیمانکار شده است که مطالعات این مرکز تمام و در حال خاکبرداری است که پیش بینی می شود ظرف 6 سال به بهره برداری برسد.
هاشمی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه به دلیل مدیریت مسائل اقتصادی کشور بنا آغاز پروژه جدیدی ندارد و سعی در تکمیل طرح های نیمه تمام است، گفت: باتوجه به نیاز شیراز به تخت های بیمارستانی جدید و تاکید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر این مساله، سازمان برنامه و بودجه نیز مجوز آغاز عملیات اجرایی این 2 بیمارستان در شیراز را صادر کرده است.
533 تخت جدید به فارس افزوده شد
وی اضافه کرد: طی یک سال و نیم گذشته حدود 533 تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های بیمارستانی فارس افزوده شده است که افتتاح بیمارستان 120 تخت نی ریز، بیمارستان امام علی (ع) کازرون، بیمارستان گله دار در شهرستان مهر و بیمارستان فورگ داراب ازجمله مراکز درمانی جدید این استان است که در دولت سیزدهم به بهره برداری رسیده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: طی حدود 2 سال گذشته نیز حدود 250 تخت بیمارستانی جدید نیز به ظرفیت مراکز درمانی فعلی علوم پزشکی شیراز افزوده شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/720893/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گردان‌های قسام پیام جدیدی از یک اسیر صهیونیست منتشر کرد

انعقاد تفاهمنامه تأمین مالی احداث 5 هزار مگاوات نیروگاه بین هلدینگ خلیج فارس و بانک های ملت و تجارت

مرگ راننده خودرو در تصادف محور بختگان - نی ریز

واکنش حوزه علمیه به یاوه‌گویی تغییر نام خلیج فارس

واکنش تند مهدی رسولی به ادعای ترامپ/ خلیج فارس تا آخرش خلیج فارس می ماند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

ادعای یک خبرگزاری؛ به توصیه رییس جمهور، احتمال واگذاری مالکیت استقلال توسط هلدینگ خلیج فارس

واکنش کمدین آمریکایی به ادعای جعلی ترامپ در مورد خلیج فارس + فیلم

درخواست هادی چوپان برای عفو تتلو

احداث نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی 5 هزار مگاواتی در دستور کار قرار گرفت

قهرمانی بانوی کاراته‌کای فارس در رقابت‌های انتخابی تیم ملی ناشنوایان

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

اسیر اسرائیلی: چرا جنگ همچنان ادامه دارد؟+ فیلم

خلیج فارس؛ نامی که در دل مذاهب مختلف ایرانیان جای دارد

احداث نیروگاه تجدید پذیر خورشیدی 5هزار مگاواتی در دستور کار قرار گرفت

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خلیج فارس، خلیج مکزیک نیست

هلدینگ خلیج‌فارس، صدای اوتیسم شد

صعود یزدانی به فینال تور جهانی تنیس

سفارت آمریکا از به کار بردن نام جعلی خلیج فارس ابراز تاسف کرد + سند تاریخی

حمله کمدین معروف آمریکایی به دونالد ترامپ به خاطر خلیج تا ابد فارس؛ نمی توانی نام چیزی که متعلق به خودت نیست را عوض کنی! +فیلم