پیام فارس

آخرين مطالب

مرتضوی در دیدار با سفیر ایران در جمهوری نیجر:

زمینه گسترش همکارهای گسترده بین ایران و نیجر فراهم است وزارت رفاه

زمینه گسترش همکارهای گسترده بین ایران و نیجر فراهم است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر این‌که ایران و نیجر می‌توانند با یکدیگر همکاری‌های خوبی داشته باشند، گفت: در این همکاری‌ها باید طوری گام برداشته شود که ظرفیت‌های همکاری با شرایط داخلی مطابق و قابل اجرا باشد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در دیدار با «مهدی کاردوست» سفیر ایران در جمهوری نیجر گفت: با توجه به این‌که این وزارتخانه مسئولیت طرف ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی با نیجر را برعهده دارد، دو کشور می‌توانند با یکدیگر همکاری‌های گسترده‌ای داشته باشند.
وی افزود: این وزارتخانه دارای شرکت‌های معتبر دارویی است که از برندهای برتر نیز محسوب می‌شوند و می‌توان در این زمینه با کشور نیجر همکاری کرد.
مرتضوی تأکید کرد: دو کشور می‌توانند در زمینه‌های مختلف عمرانی، خطوط انتقال نفت و گاز، دارو، صنعت سیمان، طرح‌های عمرانی و ... همکاری کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار احصاء و شناسایی ظرفیت‌های کشور نیجر به‌منظور همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های گوناگون شد.
«علیرضا عسگریان» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست اظهار کرد: بسته کاملی برای همکاری با کشورهای آفریقایی مدنظر داریم بنابراین باید ظرفیت‌های این کشورها در زمینه‌های مختلف شناسایی شوند.
وی تأکید کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه انتقال تکنولوژی، ساخت مسکن، داروسازی، پتروشیمی، سدسازی، راه‌سازی و صنایع نوپدید آماده همکاری با کشورهای آفریقایی است.
عسگریان خاطرنشان کرد: به زودی میز آفریقا بیش از پیش فعال و ظرفیت‌های مولد این وزارتخانه بیشتر نمایان خواهد شد.
وی با تأکید بر ضرورت شناسایی نقاط قوت همکاری‌های میان دو کشور افزود: باید درنظر داشته باشیم که نقاط قوت ظرفیت‌ها، به قراردادهای عینی تبدیل شوند.
در ادامه این نشست «مهدی کاردوست» سفیر ایران در کشور نیجر اظهار کرد: حدود 99 درصد مردم کشور نیجر مسلمان و به جمهوری اسلامی ایران علاقه‌مند هستند.
وی افزود: نیجر دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که باید بتوانیم زمینه‌های همکاری را با کشورمان فراهم کنیم.
کاردوست خاطرنشان کرد: ساخت کشتارگاه صنعتی و کشت فراسرزمینی در رأس موضوعات همکاری قرار خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به وجود نیروی کار ارزان قیمت در کشور نیجر، می‌توان در راه‌اندازی پروژه‌هایی که نیاز به نیروی کار دارند موفق عمل کرد و محصولات را در فضای غیرتحریمی آفریقا وارد بازار این قاره کرد.
سفیر ایران در نیجر تصریح کرد: ساخت مرکز تجاری ایران و آفریقا، تهاتر دانش فنی، کالا و خدمات با محصولات کشاورزی، نفت و گاز کشور نیجر، مشارکت در ساخت مراکز درمانی و کلینیکی در آن کشور از جمله ظرفیت‌های همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری نیجر است.
8 خرداد 1402 16:57
کد خبر : 310,762
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/717684/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جشن قهرمانی با یادآوری «خلیج‌ همیشه فارس» | اخبار ورزشی

کارشناسی داوری دیدار استقلال – چادرملو اردکان

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست/تمرکز آبی‌پوشان روی قهرمانی در جام حذفی باشد

جشنواره‌ای با هدف ایده‌پردازی و نوآوری در حوزه‌های مختلف سنگ، در کازرون برگزار می‌شود

تقدیر از غلام پیروانی و موسس باشگاه فجر (عکس)

واکنش دفتر رئیس‌جمهور به ادعای ترامپ درباره خلیج فارس

جشن صعود تیم فجر سپاسی شیراز به لیگ برتر فوتبال

فجر سپاسی قهرمان لیگ دسته یک شد

زمان عرضه کامیون گروه بهمن در بورس کالا اعلام شد +جزئیات

فرمانده کل سپاه قهرمانی فجر سپاسی را تبریک گفت

ویدئو | واکنش دفتر رئیس‌جمهور به ادعای ترامپ درباره خلیج فارس

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

فجرسپاسی شیراز قهرمان شد/ آبادان در غرق شادی

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

جشن مردم شیراز در حافظیه پس از صعود

ابراز محبت به اهل بیت علیهم السلام سرمایه ای گرانبها است

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

ادعای جدید «حمید رسایی»

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

پیش‌بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

آیا باشگاه استقلال تبدیل به یک حزب سیاسی شده است؟

نمایش اقتدار مبارزان قسام در مراسم تحویل عیدان الکساندر

عملیات ویژه ارتش در خلیج فارس؛ حمله بعثی‌ها به کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های ایرانی چطور خنثی شد؟

یگان‌های ارتش و سپاه در تنگه هرمز و خلیج فارس در اوج آمادگی عملیاتی و رزمی هستند

یگان‌های ارتش و سپاه در تنگه هرمز و خلیج فارس و سواحل مکران در اوج آمادگی عملیاتی و رزمی هستند

شاغلام در جشن قهرمانی فجر سپاسی

سقوط شهرراز شیراز به لیگ دو: پایان یک فصل متلاطم

لیگ دسته اول فوتبال| فجرسپاسی شیراز قهرمان شد و به لیگ برتر صعود کرد + جدول

بیش از 300 هکتار از ارتفاعات دراک شیراز در آتش سوخت

صنعت نفت با شکست پیکان نزدیک ترین تیم به لیگ برتر شد

دراک در آتش

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور