پیام فارس

آخرين مطالب

اخبار کوتاه مذهبی استان فارس اجتماعي

اخبار کوتاه مذهبی استان فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اعلام برنامه‌های قرآنی و فرهنگی فارس در سالگرد ارتحال امام(ره)، دوره آموزشی قرآن تابستانه در دانشکده علوم قرآنی شیراز، راه‌اندازی دارالقرآن در 170 محله شیراز و... اخبار کوتاه مذهبی استان فارس را تشکیل می دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، مدیر گروه قران و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با تشریح برنامه های سالروز ارتحال امام(ره) و سالروز قیام 15 خرداد گفت: برنامه‌های حوزه فرهنگ استان با اجرای پویش ختم قرآن و ثواب هدیه آن به روح بلند امام(ره) و شهدای 15 خرداد آغاز خواهد شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نداف از برگزاری محفل انس با قرآن و حضور قاریان استانی در شهرک گلستان به همراه مسابقات قرآنی و فرهنگی با محوریت زندگی روح‌الله خمینی(ره) خبر داد و گفت: در نظر داریم با همکاری بخش‌های قرآنی، فرهنگی و هنری اداره‌کل، این روزها را با رویدادهایی از قبیل تولید ویدیو کلیپ و عکس نوشته با موضوع 15 خرداد و رحلت امام(ره)، برگزاری کارگاه خوشنویسی اشعار امام خمینی رحمه‌الله با محوریت انجمن خوشنویسان در حاشیه مراسم در شیراز و انتشار چند عکس از مراسم ارتحال امام و انتخاب بهترین تیتر، گرامی بداریم.
مدیر گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با بیان اینکه چاپ ویژه نامه توسط مطبوعات نیز از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای گرامیداشت این روزهاست، افزود: مسابقه‌ای را جهت شکوفایی هنر نویسندگی علاقه‌مندان برنامه‌ریزی کرده‌ایم با عنوان در مسیر خورشید که سفرنامه نویسی ویژه عزیزانی است که در روزهای مراسم ارتحال امام خمینی (ره) به سمت حرم حرکت می‌کنند و امید آن داریم، همچون سال‌های پیشین، با استقبال همشهریان عزیز قرار گیرد.
دوره آموزشی قرآن تابستانه در دانشکده علوم قرآنی
در آستانه فرا رسیدن اوقات فراغت تابستان، دوره‌های آموزشی قرآن کریم ویژه کودکان و نوجوانان در دانشکده علوم قرآنی شیراز واقع در بلوار مطهری برگزار می‌شود.
این دوره‌ها شامل آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، تجوید، حفظ قرآن، صوت و لحن، مداحی، دعاخوانی و اذان‌گویی هستند.
بازه زمانی 3 تا 16 خردادماه 1402 برای ثبت‌نام در این دوره‌های آموزشی که به صورت حضوری برگزار خواهند شد، اعلام شده است.
علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره 07136264610 تماس حاصل کرده یا اینکه به آیدی @qurani_sh در پیام‌رسان ایتا پیام دهند.
راه‌اندازی دارالقرآن در 170 محله
به‌منظور ترویج و گسترش و ایجاد محافل انس با قرآن در محلات و مساجد شهر مقدس شیراز، اولین جلسه هماهنگی و همدلی و همکاری با حضور مسئولان امور قرآنی مرکز رسیدگی به امور مساجد، اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، دارالقرآن شاهچراغ(ع)، مشاوره قرآنی استانداری، مؤسسه قرآنی ثارالله(ع) و دارالقرآن سپاه و تعدادی از فعالان مردمی برگزار شد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: در این نشست مقرر شد در مرحله اول، تعدادی از حافظان و قاریان قرآن مشخص و از طریق روابط عمومی‌های مناطق یازده‌گانه شهرداری، در مساجد و محلات محافل انس با قرآن را گسترش دهند.
به گفته هاجری همچنین در این جلسه بنا شد از راه‌اندازی کودکستان‌های قرآنی در تمامی مساجد و حسینیه‌ها حمایت صورت گیرد، جلسات قرآنی منازل در محلات حمایت و تقویت شوند و از قاریان و حافظان قرآن شیراز طی مراسمی تجلیل به عمل آید.
وی گفت: راه‌اندازی دارالقرآن یا مهد قرآن در تمامی 170محله شیراز در دستور کار قرار دارد تا از خردادماه جاری توسط فعالان قرآن گام به گام عملیاتی شود.
شیراز میزبان همایش سالانه مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر
آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس در همایش سراسری سالانه مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان‌های کشور که در شیراز برگزار شد،گفت: مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان‌ها باید بازتعریفی از مسئله اهداف و وظایف هلال احمر متناسب با تمدن نوین اسلامی داشته باشند و برای گسترش این موضوع کمک کنند تا در نهایت منجر به تعریف خدمات و کار‌های جهادی جدید شود. 
امام جمعه شیراز از مسئولان دفاتر نمایندگی، ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان‌ها خواست تا در بخش‌هایی مثل واحد جوانان که نیاز به تقویت مبانی ایمانی دارند به موضوع ایمان به خدا توجه ویژه کنند تا خدمات هلال احمر به حد مطلوب تمدن نوین اسلامی برسد.
نماینده مردم فارس در خبرگان رهبری، مهم‌ترین دلیل لطمه در برخی از فعالیت‌ها را کم کاری در توجه به دستورات قرآن اعلام کرد و ادامه داد: تعریف تمدن اروپایی برای ملاک تصمیم‌گیری انتخاب شده و خدمت ارائه کردن دولت و رفاه در همان چارچوب معنا شد بنابراین وقتی موضوع را تخصیص به همان چیزی که در اروپا گفتند دادید حکم هم طبق همان می‌آید و قسمتی از دین مورد بی توجهی قرار می‌گیرد.
پایان پیام/691

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/717026/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوت سالانه 2.7 میلیون نفر در جهان بر اثر حوادث کار

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

عدم تعهد اسرائیل به آتش‌بس با حماس در بحبوحه تلاش برای آزادی اسیر آمریکایی

به آتش‌بس با حماس متعهد نیستیم

جان باختن پنج هموطن در پی تصادف رانندگی پراید و تیبا در دلفان

درخشش ستاره خراسان شمالی؛ علی یزدانی به فینال تور جهانی تنیس خلیج فارس صعود کرد

خضری: تغییر نام خلیج فارس می‌تواند منجر به ادعاهای حقوقی و سرزمینی شود

قهرمانی درخشان علی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس؛ افتخار بزرگ برای تنیس ایران و خراسان شمالی

تصاویر / مراسم تشییع استاد حشمت‌پور

مشاور رئیس جمهور در شیراز: وفاق به معنی درک مشترک از بحران‌ها و حرکت جمعی برای حل آنها است

قیمت جهانی نفت 22 اردیبهشت؛ برنت 64 لار و 73 سنت

هشدار صریح مشاور پزشکیان به نمایندگان/ هنوز بلد نیستیم با نسل زد و آلفا گفتگو کنیم/ جوان عرب به پزشکیان گفت برای اولین بار احساس کردم شهروند درجه یکم!

افتتاح یک مدرسه خیر ساز در مسکن مهر رشت

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

اجاق گازهای خانگی؛ خطر خاموش سرطان‌زا برای کودکان و بزرگسالان

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

طلای جهانی کاهش یافت

سفر نماینده ترامپ و مادر اسیر آمریکایی به اسرائیل

از پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی تا تغییر نام تور جهانی تنیس به تور جهانی «خلیج فارس»

برنامه هفتگی خاموشی‌ها و قطعی برق در شیراز اعلام شد + جدول

تحریف نام خلیج‌فارس تلاشی هدفمند برای تضعیف جایگاه ایران در منطقه

هم‌میهن: مثل زلنسکی باشیم درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم!

زمان قطعی برق شیراز امروز 22 اردیبهشت 1404

مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

رییس هیات مدیره باشگاه چادرملو: بابایی بهترین گزینه مدیرعاملی است/ استعفای عطایی به موقع بود

فلاحت پیشه: ترامپ دنبال جنگ به ایران نیست/ اولویت ترامپ سفر موفقیت آمیز به جنوب خلیج فارس است

صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه 22 اردیبهشت

حدیث روز | معجزه احترام به فرزندان

واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی فارس

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم می‌کند

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

زمان قطعی برق امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

استاندار فارس: بدنبال جذب حداکثری تفکرات و اندیشه‌های متکثر هستیم

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

نام خلیج‌فارس با معامله یا توطئه تغییر نمی‌کند

مرگ یک نفر بر اثر واژگونی خودرو در اتوبان مرودشت - شیراز