پیام فارس

آخرين مطالب

ارائه خدمات رایگان به شرکت‌کنندگان مراسم اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در ایستگاه شهدای 17 شهریور/ اختصاص 500 دستگاه اتوبوس برای انتقال عاشقان اهل بیت شهرداری تهران

ارائه خدمات رایگان به شرکت‌کنندگان مراسم اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در ایستگاه شهدای 17 شهریور/ اختصاص 500 دستگاه اتوبوس برای انتقال عاشقان اهل بیت
  بزرگنمايي:

پیام فارس - جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها و بررسی مباحث حمل و نقلی و مسائل ترافیکی این مراسم در محل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها و بررسی مباحث حمل و نقلی و مسائل ترافیکی این مراسم در محل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد.
در این جلسه، معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق 12 و 14، نمایندگان شرکت‌ بهره‌برداری مترو، شرکت واحد اتوبوسرانی، شرکت کنترل ترافیک، سازمان تاکسیرانی، سازمان حمل و نقل و ترافیک و اداره کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق این معاونت به طرح نظرات دیدگاه‌های خود در خصوص نحوه اجرای تکالیف و وظایف محوله برای هر یک از بخش‌ها پرداختند.
این گزارش می‌افزاید، تدابیر و تمهیدات پیش‌بینی شده در ناوگان حمل و عمومی پایتخت شامل شرکت‌ بهره‌برداری مترو، شرکت واحد اتوبوسرانی و سازمان تاکسیرانی برای حضور شهروندان در اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها که روز دوشنبه از ساعت 19 تا 22 در میدان خراسان و خیابان‌های 17 شهریور، خاوران و خراسان برگزار می‌شود، توسط نمایندگان این بخش‌ها تشریح شد. 
افزایش ساعت کاری خطوط مترو و تغییر سرفاصله حرکت قطارها، در نظر گرفتن 100 دستگاه وَن از سوی سازمان تاکسیرانی برای جابه‌جایی شهروندان، اختصاص 500 دستگاه اتوبوس برای انتقال عاشقان اهل بیت (ع) از نقاط مختلف شهر به خیابان‌های 17 شهریور و خاوران از جمله اقداماتی است که برای برگزاری این اجتماع بزرگ در نظر گرفته شده است. 
در این جلسه، بعد از بحث و بررسی در خصوص محل استقرار اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها و نحوه جابه‌جایی مسافران، مقرر شد اتوبوس‌ها پس از انتقال شهروندان از میادین و معابر اصلی شهر به محل برگزاری مراسم در خیابان‌های ری، 17 شهریور و خاوران مستقر شوند و پس از پایان مراسم، مسافران را به مبادی 10 گانه سطح شهر بازگردانند و تاکسی‌های وَن نیز در ایستگاه متروی امیرکبیر، ورزشگاه آیت‌الله سعیدی و خیابان خاوران، مستقر شده و مشتاقان اهل بیت (ع) را به اطراف میدان خراسان منتقل کنند. 
مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این نشست با تأکید بر تکالیف شرکت واحد اتوبوسرانی در برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها، گفت: در طول اجرای این مراسم، خطوط بی آر تی تعطیل نخواهد بود بلکه تغییر مسیر اتوبوس‌ها را خواهیم داشت که مسیرهای جایگزین برای آگاهی مسافران این مسیر، اطلاع‌رسانی می‌شود. 
سیما بدرقه از قطع کابل‌های تأمین برق خط اتوبوس‌های برقی که از خیابان 17 شهریور و میدان خراسان عبور می‌کند، به منظور تأمین ایمنی این مسیر و تعطیلی خط مذکور از ساعت 5 عصر فردا خبر داد و افزود: البته 500 دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی شهروندان از مبادی مساجد و سراهای محلات به محل برگزاری مراسم و بالعکس، پیش‌بینی شده و علاوه بر آن، نسبت به ارائه خدمات از سوی وَن‌های ویژه حمل و نقل معلولان و جانبازان نیز اقدام خواهد شد.
وی در خصوص وظایف شرکت‌ بهره‌برداری مترو گفت: در ایستگاه شهدای 17 شهریور، خدمات رایگان به شرکت‌کنندگان در مراسم ارائه خواهد شد و همچنین ایستگاه‌های پذیرایی و غرفه‌های فرهنگی و هنری در ایستگاه‌های منتهی به محل برگزاری مراسم به‌ ویژه ایستگاه شهدای 17 شهریور، راه‌اندازی خواهند شد. 
بدرقه، از اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای تسریع و تسهیل در عبور و مرور شهروندان در رفت و برگشت از طریق مترو خبر داد و با اعلام افزایش ساعت کاری خطوط مترو، افزود: 100 دستگاه وَن برای حمل و نقل رایگان شهروندان از محل‌های پارک اتوبوس‌ها و خودروهای شخصی به محل برگزاری مراسم نیز در نظر گرفته شده است.
وی اطلاع‌رسانی مناسب درخصوص اِعمال محدودیت‌های ترافیکی در زمان برگزاری مراسم و اختصاص پارکینگ برای اتوبوس‌ها، موتورسیلکت‌ها و خودروهای شخصی شرکت‌کنندگان در مراسم را از جمله تکالیف سازمان حمل و نقل و ترافیک برشمرد و گفت: طراحی و اجرای مسیرهای جایگزین در زمان برگزاری مراسم به ویژه برای خطوط بی آر تی و حمل و نقل عمومی و هماهنگی با پلیس راهور به منظور ایجاد محدودیت‌های ترافیکی از دیگر وظایف پیش‌بینی شده برای این سازمان است. 
مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان با تأکید بر نقش شرکت کنترل ترافیک تهران در اجرای این مراسم، خاطرنشان کرد: مدیریت هوشمند معابر اطراف و مبادی منتهی به محل برگزاری مراسم از طریق راهنمایی و هدایت شهروندان توسط این شرکت انجام خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/716991/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

مشاور رئیس‌جمهور در شیراز: مأمور به اجرای گفتمانی هستیم که مردم با آن پای صندوق آمدند

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب به اشتباه پیش‌آمده درباره بنر خلیج‌فارس

صوفی: تحریف نام خلیج فارس، تحریف تاریخ است

تفکیک مصرف برق کشاورزی و خانگی در فارغان حاجی‌آباد

آیا ترامپ می‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

خلیج فارس در قلب تاریخ و جغرافیای ما جای دارد

پلو قشقایی؛ خوشمزه ترین پلو مخلوط به روش سنتی ایل قشقایی شیراز!

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب درباره اشتباه پیش‌آمده در بنر خلیج‌فارس

آمریکا تشنه مذاکره با ایران شد

ترامپ فلسطین را به رسمیت شناخت؟

واکنش نقی معمولی به ماجرای «خلیج‌ فارس»

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

افتتاح 963 پروژه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در فارس

خیانت گوگل به خلیج فارس

تاکید حوزویان فارس بر تبیین منشور رهبر انقلاب در حوزه‌های علمیه

تخمین دقیق سن بیولوژیک با هوش مصنوعی برای بهبود درمان سرطان

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

بهره برداری از 963 پروژه محرومیت‌زدایی توسط جهادگران فارسی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

اگزما از کجا می‌آید و چطور می‌شود مهارش کرد؟

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

خلیج فارس سند هویت تاریخی و نقطه اتصال وحدت ملت ایران است

عرضه اولیه نماد معاملاتی مهر از 23 اردیبهشت

یدیعوت آحارونوت:هدف ترامپ از سفر به خلیج‌فارس، به ضرر اسرائیل است/بدون پرواز، بدون ملاقات، بدون نفوذ؛ واشنگتن نتانیاهو را از میز تصمیم‌گیری حذف کرد

واکنش مشاور رهبر انقلاب به اظهارات ترامپ: کشوری با سابقه 250 ساله نمی‌تواند مستندات ایران 22000 ساله را تغییر دهد

برگزاری اختتامیه جایزه حنظله در مهر ماه

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: آقای قمارباز! اگر قدری کنار قمار کتاب خوانده بودی، می‌فهمیدی نام فارسی را تاریخ بر این خلیج نهاده است

نمایندگان مجلس: خلیج فارس وطن و خانه ماست

خلیج فارس وطن و خانه ماست

واکنش ایمانی‌پور نسبت به فضاسازی برخی سیاستمداران آمریکایی در قبال نام خلیج فارس

درخواست جریمه 6 درصدی از متقاضیان 15 ساله مسکن مهر

بروزرسانی هفتگی جدول خاموشی‌های برق در شیراز

برنامه تغییر نام «خلیج فارس» ترامپ مایه طنز کمدین‌های آمریکا شد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

استان فارس؛ تجربه‌ای از کار سیاسی در چارچوب قانون و گفتمان دولت