پیام فارس

آخرين مطالب

فارس من| با گرانی چادر محجبه‌ها را تنبیه نکنید مقالات

فارس من| با گرانی چادر محجبه‌ها را تنبیه نکنید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - گروه زندگی- گرچه در کشور ما به سبب عقاید مذهبی و فرهنگی، چادر به عنوان حجاب برتر شناخته می‌شود و بسیاری از زنان تمایل به استفاده از این نوع پوشش در سطح جامعه دارند اما متاسفانه قیمت‌های نجومی چادر، همواره موانعی پیش روی زنان محجبه قرار داده که قطعا شایسته این قشر مقید و متعهد به اسلام و آرمان‌های انقلاب نیست.
 
به واقع بانوان چادری برای تهیه یک چادر باکیفیت ملزم به پرداخت مبالغ سرسام آوری هستند که این مبالغ درصورت وجود چند بانوی چادری در یک خانواده، به شکل مضاعفی افزایش یافته و عملا قدرت خرید چادر باکیفیت را از خانواده سلب می‌کند. 
گرچه بارها در گزارشات خود به بحث گرانی چادر، دلایل و راهکارهای مربوطه پرداخته‌ایم اما گرانی چادر همچنان از مهمترین دغدغه‌های بانوان چادری است و پویش‌های مختلفی با همین مضمون به ثبت می‌رسد که این بار تحت عنوان پویش« چادر برترین حجاب اما گران‌ترین لباس!» با آن مواجه هستیم. در همین راستا به سراغ «سیروس اسماعیلی»؛ ثبت کننده تبریزی این پویش رفته‌ایم تا این مساله را از نگاه او مورد بررسی قرار دهیم.
اسماعیلی می‌گوید: «شخصا از آن افرادی هستم که تعصب زیادی به چادر دارم اما متاسفانه قیمت چادر آنقدر بالاست که برای خرید یک چادر باکیفیت تحت فشار هستیم و گاهی مجبوریم هرچند سال یکبار، چادر جدید خریداری کنیم. همین چندوقت پیش با همسرم برای خرید چادر مجلسی رفته بودیم که با قیمت‌های چند میلیونی روبه رو شدیم، یعنی قیمتی چندبرابر یک لباس یا مانتوی زننده! اما آیا واقعا چنین قیمت‌هایی حق یک خانم محجبه است و نباید فکری برای این موضوع شود؟» 
بسیاری از خانم های چادری به علت گرانی چادر مجبور به انتخاب پوشش مانتو شده اند
خیلی از محجبه‌ها پول خرید چادر را ندارند!
باید بپذیریم که باتوجه به شرایط اقتصادی این سال ها، برخی از خانم‌های محجبه به رغم علاقه به چادر، مجبور به کنار گذاشتن این پوشش و کاهش هزینه‌های خود شده اند. مساله‌ای که ثبت کننده پویش موردنظر نیز با ناراحتی از آن یاد کرده و می‌گوید: «کاهش قیمت چادر، قدم مهمی برای ترغیب به استفاده از چادر است. مثلا خیلی از خانم‌های محجبه، دلشان می‌خواهد در روضه و مجالس مذهبی با چادر حاضر شوند اما از آنجایی که چادری در شآن خود و مجلس ندارند، مجبورند قید چادر را بزنند و به یک مانتو بسنده کنند اما واقعا اگر شرایط خرید چادر باکیفیت برای این افراد و آن‌هایی که از سر ناچاری، چادر را کنار گذاشته اند، فراهم شود، روز به روز از آمار بانوان چادری کم نخواهد شد.» 
چرا چادر در کربلا و نجف ارزان‌تر است؟
اسماعیلی در ادامه صحبت‌هایش به موضوع قابل تاملی اشاره کرده و می‌گوید: «آخرین بار، 4 سال پیش و در سفر کربلا برای همسرم چادر خریدم چون واقعا قیمت چادر در عراق قابل مقایسه با ایران نیست. مثلا چادری که در کشور ما 4.5 میلیون به فروش می‌رسد، در آن جا زیر یک میلیون قیمت دارد و واقعا دلیل این همه تفاوت قیمت را نمی‌دانم؟ به نظر بنده، اگر همان چادر را وارد کنند و با همان قیمت به فروش برسانند، هم قدرت خرید مردم بالا می‌رود و هم بازار به تعادل می‌رسد. البته ما منتظر گسترش تولیدات داخلی با پارچه‌های باکیفیت هستیم تا اینقدر برای خرید چادر مرغوب و ارزان قیمت، دغدغه نداشته باشیم.»
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/716594/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

اجاق گازهای خانگی؛ خطر خاموش سرطان‌زا برای کودکان و بزرگسالان

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

طلای جهانی کاهش یافت

سفر نماینده ترامپ و مادر اسیر آمریکایی به اسرائیل

از پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی تا تغییر نام تور جهانی تنیس به تور جهانی «خلیج فارس»

برنامه هفتگی خاموشی‌ها و قطعی برق در شیراز اعلام شد + جدول

تحریف نام خلیج‌فارس تلاشی هدفمند برای تضعیف جایگاه ایران در منطقه

هم‌میهن: مثل زلنسکی باشیم درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم!

زمان قطعی برق شیراز امروز 22 اردیبهشت 1404

مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

رییس هیات مدیره باشگاه چادرملو: بابایی بهترین گزینه مدیرعاملی است/ استعفای عطایی به موقع بود

فلاحت پیشه: ترامپ دنبال جنگ به ایران نیست/ اولویت ترامپ سفر موفقیت آمیز به جنوب خلیج فارس است

صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه 22 اردیبهشت

حدیث روز | معجزه احترام به فرزندان

واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی فارس

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم می‌کند

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

زمان قطعی برق امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

استاندار فارس: بدنبال جذب حداکثری تفکرات و اندیشه‌های متکثر هستیم

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

نام خلیج‌فارس با معامله یا توطئه تغییر نمی‌کند

مرگ یک نفر بر اثر واژگونی خودرو در اتوبان مرودشت - شیراز

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

تصادف زنجیره ای در محور فیروزآباد- فراشبند با ٣ مصدوم و یک فوتی

وفاق یعنی رسیدن به درک مشترک از بحران‌ها و حرکت برای حل آن ها

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

خلیج فارس ناموس ما است/ حرف‌های چرند ترامپ و ویتکاف میز مذاکره را برهم می‌زند

مطرح کردن تغییر نام خلیج‌فارس نشانه خوی استبدادی آمریکا است

استقبال ترامپ از تصمیم حماس برای آزادی اسیر آمریکایی

دلیل اینکه ترامپ نمیتواند نام خلیج فارس را عوض کند

شیراز یک‌صدا فریاد می‌زند: برگشتیم!

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

افتتاح تقاطع جام جم در شیراز؛ گشایش یک گره 16 ساله شهری

تلویزیون العربی: حماس اسیر آمریکایی‌اسرائیلی را آزاد می‌کند

بهبود وضعیت معلمان و ارتقای کیفی آموزش و پرورش در اولویت است

غدیر؛ تجلی عدالت و امید به هدایت الهی

عملیات ویژه ارتش در خلیج فارس/ حمله بعثی ها به کشتی های تجاری و نفتکش های ایرانی چطور خنثی شد؟

پرونده امیر تتلو ابعاد جدیدی گرفت: افشاگری از علت اصلی بازگشت خواننده پرحاشیه به ایران! (ویدیو)