پیام فارس

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی خبر داد:

افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از اردیبهشت‌ماه اجرایی و پرداخت می‌شود وزارت رفاه

افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از اردیبهشت‌ماه اجرایی و پرداخت می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی از اجرایی‌شدن و پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان از اردیبهشت‌ماه خبر داد و درباره جزییات این افزایش گفت: مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین نیز همزمان با حقوق اردیبهشت به بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز پرداخت می‌شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، «میرهاشم موسوی» اظهار داشت: سازمان تأمین‌ اجتماعی باعنایت به مصوبه هیأت محترم وزیران و در اجرای ماده (96) و ماده (111) قانون تأمین‌ اجتماعی، مستمری و کمک‌های جنبی کلیه مستمری‌بگیران بازنشسته، از کارافتاده و مجموع مستمری بازماندگان را افزایش می‌دهد. بر این اساس میزان مستمری‌های بازنشستگی، از کارافتادگی و مجموع مستمری بازماندگان که تا پایان سال 1401 برقرار شده است، برای دریافت‌کنندگان حداقل مستمری و مشمولین از کارافتادگی جزئی و سایر افرادی که مستمری آنان به نسبت سنوات پرداخت حق‌بیمه برقرار شده، به میزان بیست و هفت درصد (27٪) مستمری آنان در پایان اسفندماه 1401 افزایش می‌یابد.
وی افزود: همچنین برای سایر سطوح بالاتر از حداقل مستمری، میزان افزایش سال 1402 به میزان بیست و یک درصد (21٪) مستمری آنان در پایان اسفندماه 1401 به‌علاوه مبلغ ثابت دو میلیون و 507 هزار و 880 ریال خواهد بود.
موسوی با بیان این‌که به توصیه ریاست محترم جمهوری برای کمک به معیشت بازنشستگان، در سال‌جاری کمک‌های جنبی مستمری‌بگیران افزایش بسیار خوبی دارد، گفت: مبلغ بُن مستمری‌بگیران و کمک هزینه مسکن بازنشستگان و مستمری‌بگیران به میزان 21 درصد افزایش یافته است. در مورد کمک هزینه عائله‌مندی نیز افزایش 125 درصدی اعمال شده و از 407 هزار تومان به 917 هزار تومان رسیده است. کمک هزینه اولاد تحت تکفل بازنشستگان و مستمری‌بگیران نیز حدود 300 درصد افزایش یافته و به ازای هر اولاد از 105 هزار تومان به 422 هزار تومان افزایش یافته است.
مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی همچنین از پرداخت باقی‌مانده متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشمول این موضوع خبر داد و گفت: مبلغ مربوط به باقی‌مانده متناسب‌سازی برای بازنشستگان مشمول این افزایش، از ابتدای سال جاری اعمال و پرداخت می‌شود. به‌روزرسانی احکام جدید نیز در حال انجام است و طی چند روز آینده احکام جدید از طریق سایت سازمان تأمین‌ اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در اختیار بازنشستگان عزیز قرار می‌گیرد و بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز حقوق اردیبهشت‌ماه خود را مطابق روال همیشگی از بیستم تا پایان ماه با لحاظ افزایش حقوق دریافت می‌کنند.
وی، پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان را از دیگر اقدامات سازمان تأمین‌ اجتماعی برشمرد و گفت: از سال گذشته 35 هزار نفر متقاضی وام قرض‌الحسنه باقی‌مانده بودند که طی چند روز گذشته وام این عزیزان پرداخت شد و برای سال 1402 نیز فرآیند پرداخت وام طی روزهای آینده تکمیل می‌شود و پیشنهاد افزایش مبلغ وام در سال‌جاری نیز به هیأت‌مدیره و هیأت امنای سازمان تأمین‌ اجتماعی و صندوق‌های تابعه ارائه شده که در صورت تصویب این پیشنهاد، مبلغ وام قرض‌الحسنه پرداختی به بازنشستگان از 12 میلیون تومان به 20 میلیون تومان افزایش می‌یابد.
موسوی همچنین در مورد شرایط فعلی سازمان تأمین‌ اجتماعی گفت: در سال گذشته بالغ بر 460 هزار میلیارد تومان تعهدات صندوق را به صورت کامل و به‌موقع انجام دادیم و ماهیانه به طور متوسط 38 هزار و 500 میلیارد تومان برای ایفای تعهدات سازمان تأمین‌ اجتماعی پرداخت شد که شامل تعهدات بلندمدت، تعهدات کوتاه‌مدت، تعهدات حوزه درمان و هزینه‌های پشتیبانی صندوق بوده است. سال گذشته را به‌رغم برخی چالش‌ها با موفقیت و با اجرای کامل همه تعهدات به پایان رساندیم و در سال‌جاری نیز پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و تعهدات سازمان تأمین‌ اجتماعی بدون هیچ مشکلی انجام خواهد شد.
وی آینده سازمان تأمین‌ اجتماعی را امیدوارانه توصیف کرد و گفت: در سازمان تأمین‌ اجتماعی طی دو سال گذشته اتفاقات بسیار خوبی با حمایت دولت مردمی سیزدهم در زمینه تأدیه بدهی به سازمان رقم خورده است و بالغ بر 106 هزار میلیارد تومان بدهی بانکی این سازمان که از سنوات قبل از سال 93 تا 1400 ایجاد و تأمین‌ اجتماعی به‌عنوان اَبَربدهکار بانکی مطرح‌ شده بود را تسویه کردیم. بی‌سابقه‌ترین تأدیه بدهی دولت به تأمین‌ اجتماعی نیز در همین مدت اتفاق افتاد و بالغ بر 180 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به تأمین‌ اجتماعی که مربوط به بدهی‌های انباشته سنوات قبل بود، پرداخت شد. در بودجه سال جاری نیز جمعاً 80 هزار میلیارد تومان بابت تأدیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی پیش‌بینی شده است.
موسوی افزود: تجربه سال گذشته نشان داد که با جهت‌گیری درست تحولی و همراهی و همگرایی حداکثری بین دولت و مجلس محترم و سازمان تأمین‌ اجتماعی نه تنها چالش‌های روزمره قابل رفع است، بلکه می‌توانیم با رویکرد تحولی و مدیریت مطلوب صندوق، به آینده امیدوارانه‌ای که پیش‌بینی می‌کنیم، برسیم.
13 اردیبهشت 1402 22:51
کد خبر : 307,816
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/710618/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی در راه ناهموار

گردنه غنی‌سازی

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

نرخ بالای سزارین در ایران؛ فرزندآوری دهه شصتی‌ها را دریابید

«شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟»

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

آتش‌سوزی گسترده در کوه دراک شیراز/ مهار حریق در سه ضلع + فیلم

جباری: استقلال اهل تبانی نیست؛ تاجرنیا می‌خواست با من عکس بگیرد حالا به دنبال توطئه است!

حادثه آتش‌سوزی کوه دراک شیراز مهار شد + فیلم

واکنش به ادعاها: بایرن اهل تبانی نیست

قرارداد همکاری میان شرکت پتروشیمی اروند و شرکت مهندسین طراح فرایند کیا امضا شد؛ هلدینگ خلیج‌ فارس به دنبال بومی‌سازی لایسنس زنجیره PVC

حماس اسیر آمریکایی را بدون هیچ مراسمی آزاد می‌کند | الکساندر با ترامپ دیدار می‌کند

قسام اسیر آمریکایی-اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد

آغاز روند آزادی اسیر آمریکایی توسط مقاومت فلسطین/ حرکت ماشین‌های صلیب سرخ به سمت محل تحویل

لحظه تحویل اسیر آمریکایی به صلیب سرخ جهانی در خان یونس | ویدئو

لیگ برتری شدیم/ جشن صعود فجر سپاسی در ورزشگاه حافظیه شیراز + فیلم

گل اول صنعت نفت به پیکان (محمدی مهر)

آشنایی با رادک دووراک، هاکی‌باز اهل جمهوری چک؛ مردی با لقب کیبورد و سابقه سه قهرمانی جهانی

جشن صعود فجر سپاسی در ورزشگاه حافظیه شیراز + فیلم

مدیرعامل بهمن موتور: گمرک مقصر عدم ترخیص نیست/ فعالیت تولید کارخانه ازسرگرفته شد

گردهم‌آیی 350 متخصص خارجی و داخلی پیوند اعضا در شیراز

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

آتش سوزی کوه دراک شیراز مهار شد

راه‌اندازی خانه موزه قصردشتی در شیراز

غربالگری بیش از 8 میلیون دانش‌آموز کشور در طرح ملی نماد

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

پیشگیری از هیروشیمای دوم

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

رقم عجیب دزدی برق در کشور، 3 هزار مگاوات انشعاب غیرمجاز

تنها اپلیکیشن ایرانی که هر روز 100 میلیون جایزه می‌دهد

فرزین: هر ایرانی 10 حساب بانکی دارد

چگونه از صندوق‌های طلا در بورس طلا بخریم؟

تداوم افت قیمت‌ سکه و طلا؛ دلار در جا زد

رئیس بانک مرکزی: تورم نقطه به نقطه پایان سال 1403 به 39.7 درصد رسید

آیا شمال تهران از جنوب این شهر شاهد قطعی برق کمتری است؟

موعد آزادی عیدان الکساندر اعلام شد

شیراز، میزبان دومین جشنواره ملی قرآن طلاب

حضور 70 هزار پایه دوازدهمی فارس روی صندلی‌های امتحانات نهایی از 28 اردیبهشت

اقدامات ویژه برای پاسداشت نام بزرگ خلیج فارس

قضاوت داوری از آلمان در فینال لیگ اروپا میان تاتنهام و منچستریونایتد

چقدر نقدینگی برای عرضه اولیه مهر نیاز است؟

مهاجرانی:توسعه صنعت حمل‌ونقل سبک با محوریت تولید داخلی؛ حمایت دولت از شرکت مهر آئین وندا

خلیج همیشه فارس؛ شادی نمادین یزدانی پس از قهرمانی تاریخی در تور جهانی تنیس

بازار سرمایه، چشم‌انتظار عرضه سهام بزرگ‌ترین شرکت پتروشیمی ایران/ پتروشیمی بندر امام به فرابورس می‌آید

صدور هشدار زرد هواشناسی در فارس؛ وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در راه است