پیام فارس

آخرين مطالب

تیم ملی اسیر کارنامه و دلار/ پرونده‌ای برای انتخاب سرمربی توسط فدراسیون ورزشي

  بزرگنمايي:

پیام فارس - در بین گزینه‌های خارجی هم شنیده می‌شود پس از مذاکره با ژوزه مواریس، ریکاردو ساپینتو و پاکو خمس، حالا نام فلیکس سانچر سرمربی اسپانیایی سابق تیم ملی قطر هم به جمع گزینه‌ها اضافه شده است.فدراسیون فوتبال قرار است تا 7 اسفند درباره انتخاب گزینه‌های ایرانی و تا 10 اسفند درباره گزینه‌های خارجی به جمع‌بندی برسد تا در نهایت در جلسه هیئت رئیسه درباره انتخاب نهایی بحث و بررسی شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قرار گرفتن مربیان شکست خورده و بدون کارنامه در فهرست نامزدهای مربیگری تیم ملی نه تنها میزان امیدواری به موفقیت تیم ملی در سطح جامعه را کاهش داده، بلکه یک پرسش بزرگ را نزد افکارعمومی مطرح کرده که آیا موفقیت و کارنامه درخشان اولویت فدراسیون فوتبال برای گزینش نامزدها بوده یا اینکه صرفاً مدیران فوتبال به اسامی مربیان داخلی بسنده کرده‌اند.
با این حال همچنان این سؤال کلیدی در ذهن افکارعمومی به وجود آمده که این نفرات چه شاخصه و قابلیتی داشتند که باید به عنوان گزینه مربیگری ایرانی در تیم ملی انتخاب شوند؟
امیر با یک دهه ناکامی مطلق
امیر قلعه نویی که به عنوان یکی از گزینه‌های جدی مربیگری تیم ملی نامش مطرح شده، در یک دهه گذشته باوجود اینکه در تیم‌های متمول و پرهزینه فعالیت داشته هیچ اقبال و موفقیتی نداشته است و هر فصل ناکام مطلق لقب گرفته است!
ناکام بزرگ در امارات
فرهاد مجیدی سرمربی فعلی تیم الکلباء امارات روزهای خوبی را سپری نمی‌کند. او پس از سه دوره حضور نصفه و نیمه در استقلال به همراه استقلال فصل گذشته عنوان قهرمانی را بدست آورد اما در مقطع کنونی با نتایج نامطلوب در آستانه برکناری قرار دارد، اما مشخص نیست بر اساس کدام شاخصه فدراسیون فوتبال او را در فهرست گزینه‌های مربیگری تیم ملی قرار داده است.
پاداش حذف فولاد
در خصوص جواد نکونام نیز نقدهای بسیار جدی وجود دارد، او جدا از اینکه در هفته های اخیر با فولاد نتایج ضعیفی را بدست آورد، در کمال ناباوری تنها نماینده ایران در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را در آستانه یک بازی مهم برابر نماینده سعودی رها کرد تا به تصور خود از جایگاه خود دفاع کند، اما این اتفاق زمینه حذف فولاد را به دنبال داشت تا مشخص شود نکونام گزینه قابل اعتمادی نیست و شایستگی نشستن روی نیمکت تیم ملی را ندارد؛ چون هیچ تعهدی به جایگاه خود ندارد.
تارتار در آستانه اخراج
درباره مهدی تارتار نیز سؤالات بسیار زیادی مطرح است، مربی معمولی ذوب آهن که این روزها زمزمه اخراجش از این باشگاه مطرح است چون نتوانسته نتایج در خور شأنی بدست آورد چگونه به یک‌باره به عنوان گزینه مربیگری تیم ملی انتخاب می‌شود، در شرایطی که او حتی قدرت اداره یک تیم متمول و صنعتی را نیز ندارد و همیشه تیم‌های خود را در نیمه پایین جدول تحویل نفر بعدی داده است!
خانه نشین شکست خورده!
اما شاهکار بزرگ فدراسیون قرار دادن حسین فرکی 65 ساله در میان گزینه‌های مربیگری تیم ملی است، فرکی از سال 1398 تا به امروز دیگر در فوتبال ایران مربیگری نکرده، البته مطمئناً وی علاقه به فعالیت داشته اما به دلیل ناکامی بزرگی که با سایپا و پیکان بدست آورد دیگر هیچ احدی به وی اعتماد نکرد تا او به یک مربی شکست خورده و خانه نشین تبدیل شود، تا اینکه به لطف فدراسیون مهدی تاج پس از سه سال خانه‌نشینی حالا به عنوان گزینه مربیگری تیم ملی شناخته می‌شود و برنامه پیشنهادی خود را به مهدی محمد نبی ارائه کرده است.
83 درصد خواهان مربی خارجی
اما به نظر می‌رسد احتمالاً هدف فدراسیون از انتشار این فهرست چیزی جز این نیست که به مخاطبان فوتبال و البته مدیران کشور یادآوری کند کلیت بضاعت سرمربیگری در بین مربیان داخلی در همین حد است و به همین دلیل فهرستی منتشر شده که در بعضی اوقات اعتراض مردم را در پی داشته باشد.
از دیگر سو فدراسیون ایران در حال حاضر با مسئله نبود منابع دلاری برای استخدام مربی خارجی مواجه است و این مسئله تنها در صورتی رفع خواهد شد که دولت ورود کند و منابع مدنظر فدراسیون را تأمین کند تا بعدها فدراسیون از طریق یک کشور واسطه (قطر) یا از طریق دیپلماسی مسائل خود را حل کند و منابع مالی خود را در سوئیس آزاد کند و صورت‌حساب سرمربی خارجی را بپردازد.
در این حال دولت درگیر مشکلات اقتصادی مملکت است و به سختی احتمالاً در این حوزه ورود خواهد کرد، مگر آنکه صدای علاقه‌مندان به فوتبال و نارضایتی آن‌ها شنیده شود. در عین حال برخی منابع در فدراسیون مدعی هستند 83درصد مردم طرفدار استخدام مربی خارجی و تنها 17درصد رأی به گزینه داخلی می‌دهند.
با این حال بسیاری از منتقدان معتقدند مهدی تاج به عنوان تصمیم گیرنده نهایی در خصوص کادر فنی تیم ملی، با وجود اظهارنظرهای متناقض تصمیم خود را از هفته‌ها قبل گرفته و در مقطع کنونی که جامعه ورزش در شوک سقوط بالگرد وزیر ورزش و جوانان و تیم همراه او به سر می برد، ممکن است امروز و فردا گزینه مورد دلخواه مهدی تاج به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان معرفی شود تا هدایت تیم ملی را به صورت رسمی در دست گیرد.
خبرنگار: سینا حسینی

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/341624/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

اجاق گازهای خانگی؛ خطر خاموش سرطان‌زا برای کودکان و بزرگسالان

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

طلای جهانی کاهش یافت

سفر نماینده ترامپ و مادر اسیر آمریکایی به اسرائیل

از پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی تا تغییر نام تور جهانی تنیس به تور جهانی «خلیج فارس»

برنامه هفتگی خاموشی‌ها و قطعی برق در شیراز اعلام شد + جدول

تحریف نام خلیج‌فارس تلاشی هدفمند برای تضعیف جایگاه ایران در منطقه

هم‌میهن: مثل زلنسکی باشیم درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم!

زمان قطعی برق شیراز امروز 22 اردیبهشت 1404

مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

رییس هیات مدیره باشگاه چادرملو: بابایی بهترین گزینه مدیرعاملی است/ استعفای عطایی به موقع بود

فلاحت پیشه: ترامپ دنبال جنگ به ایران نیست/ اولویت ترامپ سفر موفقیت آمیز به جنوب خلیج فارس است

صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه 22 اردیبهشت

حدیث روز | معجزه احترام به فرزندان

واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی فارس

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم می‌کند

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

زمان قطعی برق امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

استاندار فارس: بدنبال جذب حداکثری تفکرات و اندیشه‌های متکثر هستیم

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

نام خلیج‌فارس با معامله یا توطئه تغییر نمی‌کند

مرگ یک نفر بر اثر واژگونی خودرو در اتوبان مرودشت - شیراز

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

تصادف زنجیره ای در محور فیروزآباد- فراشبند با ٣ مصدوم و یک فوتی

وفاق یعنی رسیدن به درک مشترک از بحران‌ها و حرکت برای حل آن ها

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

خلیج فارس ناموس ما است/ حرف‌های چرند ترامپ و ویتکاف میز مذاکره را برهم می‌زند

مطرح کردن تغییر نام خلیج‌فارس نشانه خوی استبدادی آمریکا است

استقبال ترامپ از تصمیم حماس برای آزادی اسیر آمریکایی

دلیل اینکه ترامپ نمیتواند نام خلیج فارس را عوض کند

شیراز یک‌صدا فریاد می‌زند: برگشتیم!

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

افتتاح تقاطع جام جم در شیراز؛ گشایش یک گره 16 ساله شهری

تلویزیون العربی: حماس اسیر آمریکایی‌اسرائیلی را آزاد می‌کند

بهبود وضعیت معلمان و ارتقای کیفی آموزش و پرورش در اولویت است

غدیر؛ تجلی عدالت و امید به هدایت الهی

عملیات ویژه ارتش در خلیج فارس/ حمله بعثی ها به کشتی های تجاری و نفتکش های ایرانی چطور خنثی شد؟

پرونده امیر تتلو ابعاد جدیدی گرفت: افشاگری از علت اصلی بازگشت خواننده پرحاشیه به ایران! (ویدیو)