پیام فارس

آخرين مطالب

ارائه گزارش تکالیف زمستانی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش منطقه آزاد کیش

ارائه گزارش تکالیف زمستانی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش
  بزرگنمايي:

پیام فارس - در راستای انجام تکالیف زمستانی ابلاغی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، اقدامات اجرایی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، عزت الله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش، گف : به منظور فراهم کردن زیرساخت های لازم جهت ورود و خروج هواپیماها و شناورها به جزیره کیش، تعداد 8 پروژه در راستای این مهم پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش از پایان عملیات اجرایی بهسازی،تعریض و آسفالت باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش با هزینه 190 میلیارد تومان خبر داد و افزود: طول باند جنوبی فرودگاه از 3600 متر به 4400 متر و عرض آن از 65 متر به 85 متر افزایش یافته است که امکان پذیرش هواپیماهای غول پیکر از جمله ایرباسA380را در فرودگاه بین المللی کیش فراهم می کند.
"محمدی" تاکید کرد: با اقدامات صورت گرفته در باند جنوبی و تجهیز آن، فرودگاه بین المللی کیش پس از فرودگاه بین المللی امام خمینی، دومین فرودگاه کشور با استاندارد بالاترین کلاس جهانی 4fخواهد بود.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با بیان این که در حال حاضر سامانه کمک ناوبریILS/DMEبا روشنایی کت 2 (CAT2) با هزینه 900 هزار یورو در باند فرودگاه بین المللی کیش در حال نصب استو در خرداد سال 1402 به بهره برداری می رسد؛ ادامه داد: سیستم روشنایی قبلی فرودگاه کیش (CAT 1) بود که با بکارگیری سیستم روشنایی جدید، تعداد چراغ ها بیشتر و خط مرکزی باند نیز روشن شده که به نوبه آن باعث دید بهتر خلبان می شود.
وی تاکید کرد: امروزه یکی از مهمترین و متداول ترین دستگاه هایی ناوبری، جهت نشستن هواپیما در فرودگاه های پرترافیک و فرودگاه های با شرایط جوی نامناسب، "سیستم نشستن به وسیله دستگاه"ILS Instrument Landing Systemمی باشد که نقش مهمی در ایمنی پرواز ها در شرایط بد آب و هوایی و به نوبه آن افزایش دید خلبان دارد.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش از افتتاح سیستم اطفا حریق بندر تجاری کیش خبر داد و افزود: بر اساس ماده 22 طبق آیین نامه ایمنی بنادر، در محل هایی که عملیات تخلیه و بارگیری انجام می شود باید وسایل اعلام و اطفاء حریق کافی و متناسب با نوع کالا موجود و در دسترس باشد؛ از این رو برای تحقق این مهم، خط انتقالی سیستم اطفاء حریق به طول 4 و نیم کیلومتر اجرا و تمامی اسکله های بندر تجاری کیش از جمله اسکله سوخت رسانی به سیستم اطفا حریق خودکار مجهز شده است.
وی با اشاره به تخصیص 110 میلیارد تومان به زیرساخت های بندر چارک به عنوان بندر پشتیبان کیش، از احداث ساختمان اداری بندر به متراژ 600 متر مربع، احداث دیوار پیرامونی بندر چارک به طول هزار و 650 متر، لایروبی و احداث دایک استحصال به متراژ 120 هزار مترمکعب، احداث موج‌شکن بخش شرقی بندر چارک به طول 365 متر مربع خبر داد و افزود: مدت زمان اجرای این پروژه 18 ماه و پیمانکار آن، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و هلدینگ تخصصی دریایی موسسه مکین است.
عزت الله محمدی تاکید کرد: هدف از ایجاد بازوی شرقی در بندر چارک، انتقال شناورهای صیادی بومی از حوضچه به این بازو و در راستای­ ایجاد بسترسازی لازم برای سهولت و ایمنی ورود و خروج شناورهای مسافری و رفاه گردشگران است.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش افزود: ساخت نمازخانه، سرویس بهداشتی، ساختمان اداری، معابر دیوار پیرامونی، احداث ساختمان گمرک و نصب دوربین ها و سیستم اطفا حریق از جمله اقداماتی است که عملیات عمرانی آن شروع شده و برخی از این موارد که در ارتباط مستقیم با رفاهیات گردشگران است؛ تا قبل از عید نوروز به بهره برداری می رسد.
محمدی در رابطه با نهایی شدن زیرساخت فیبر نوری بندر چارک، افزایش گیت های بندر از سه گیت به شش گیت و همچنین افزایش سرعت پذیرش خودرو از طریق استقرار نرم افزار پلاک خوان خودرو، گفت: تفکیک اسکله خودروهای سواری و کامیون جهت ایمن سازی و کاهش زمان انجام فرایند تخلیه و بارگیری از دیگر اقداماتی است که در جهت افزایش رضایتمندی گردشگران و صاحبان کسب و کار انجام شده است.
وی در خصوص پیگیری اخذ مجوز مرز دریایی برای بندر چارک با همکاری وزارت کشور، سازمان دریانوردی و استانداری هرمزگان که آن را منوط به تکمیل ساختمان گمرک و رعایت دستورالعمل های ایمنی دانست، افزود: با استقرار گمرک در بخش خروج، یکی از شاخص‌های اصلی بنادر در این بندر شکل گرفته و در صادرات، واردات و ارتقاء سطح کیفی، کمی و جایگاه بندر چارک و اشتغالزایی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
وی بندر چارک را به عنوان بندر پشتیبان این منطقه از نظر ورود مسافر و تامین مایحتاج عمومی عنوان کرد و اظهار داشت: تامین سوخت شناورها و ایجاد کمپ برای اسکان گردشگران و رانندگان در شرایط بد جوی، از جمله بسته های سرمایه گذاری است که در بندر چارک تعریف شده است و به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
محمدی از راه اندازی سامانه پذیرش آنلاین خودرو در بندر کیش تا پایان بهمن 1401 خبر داد و گفت: گردشگران که با خودرو می خواهند به کیش سفر کنند می توانند قبل از مراجعه به بندر وارد سامانه شوند و زمان و شناور مورد نظر خود را انتخاب کنند.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش افزود: به منظور رفاه حال گردشگران و جلوگیری از ایجاد صف های طولانی، گیت های خروجی خودرو از جزیره کیش به بندر چارک و بندر آفتاب از 4 گیت به 8 گیت افزایش خواهد یافت و در حال تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری این گیت ها هستیم.
وی تاکیدکرد: با افزایش گیت ها، راه اندازی سامانه پذیرش آنلاین خودرو و نیز افزایش شناورها از 11 فروند به 25 فروند و با ظرفیت حمل 40 خودرو، کمترین زمان انجام فرایند اداری جهت خروج از بندر کیش را شاهد خواهیم بود.
رئیس هیات مدیره شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش همچنین از به کارگیری یک فروند شناور با ظرفیت 300 مسافر در مسیر رفت و برگشت کیش چارک خبر داد و خاطر نشان کرد: برقراری سفر دریایی در هنگام صبح،یکی از مطالبات مردمی بود که این درخواست با راه اندازی شناور مورد نظر که توانایی حرکت در شرایط بد آب و هوایی را نیز دارد محقق شد و مسافران می توانند مسیر کیش به چارک را با توجه به سرعت شناور در مدت یک ساعت سپری کنند.
وی با اشاره به تعمیر اساسی اسکله تفریحی و میرمهنا در سال آینده گفت: این دو اسکله، از جاذبه های گردشگری کیش محسوب می شوند و از استقبال خوب گردشگران برخوردارند از این رو تا قبل از عید نوروز تعمیرات جزیی در بحث روشنایی، مبلمان و زنگ زدایی انجام می شود و از آنجایی که تعمیرات اساسی زمانبر است؛ اجرای فراخوان و مزایده در راستای بهسازی اساسی این دو اسکله با المان های جدید در سال آینده انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش ضمن اشاره به رایزنی با شرکت های هواپیمایی جهت افزایش پرواز ها در مسیر کیش در ایام نوروز، از همکاری و مساعدت مدیران عامل شرکت های هواپیمایی در این خصوص قدردانی کرد و گفت: دهم اسفند 1401جلسه ای با مدیران عامل شرکت های هواپیمایی 10 برگزار خواهیم کرد و برنامه ریزی های لازم جهت افزایش پرواز در ایام نوروز با کمک توان حاکمیتی سازمان هواپیمایی کشوری انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/304299/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

دارویی که افسار میگرن را می‌کشد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

تمام تجهیزات لازم برای مراقبت از نوزادان در میبد و اردکان موجود است

کشف بزرگترین مزرعه استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال در فارس ، با ارزش 170 میلیارد ریال!

اقدام عجیب نماینده شیراز پس از قهرمانی فجر سپاسی در لیگ آزادگان+تصویر

نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا: از تلاش برای تغییر نام خلیج فارس تا پذیرفتن هواپیمای اختصاصی لوکس، همه به هم ربط دارند

لقب سایت کره‌ای به مهدی طارمی؛ جوکر هستی!

لی یا مهدی؟ کدام‌یک قهرمان اروپا می‌شود؟/ سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

لقب سایت کره‌ای به مهدی طارمی؛ جوکر فینال هستی!

طب ایرانی چند سده پیشتاز طب جهانی بوده است

دشواری روند مذاکرات | رویکرد کشورهای عرب خلیج فارس نسبت به مذاکرات ایران حیاتی نیست

از دلار نفتی تا اتحاد امنیتی؛ ترامپ در جنوب خلیج فارس به دنبال چیست؟

جدول اصلی هفته دوم تور جهانی تنیس خلیج فارس قرعه‌کشی شد

نماینده شیراز و زرقان: احداث کمربندی شمال شرقی شیراز کلید خورد

هفته دوم تور جهانی تنیس خلیج فارس قرعه‌کشی شد

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی با دو صندلی خالی؛ سکوت سنگین در اوزان 82 و 130 کیلوگرم و راز چرخه ناتمام

پیروز قربانی: این قهرمانی را به همسرم تقدیم می‌کنم

خط‌ونشان مهاجم کره‌ای برای منچستریونایتد

خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند

استقبال چشمگیر از محصولات غدیر نی‌ریز / فروش 83 درصدی در بورس کالا

بهمن فرمان‌آرا «چشم‌هایش» بزرگ علوی را می‌سازد

نمایش خلاقیت و نوآوری دانش آموزان در آباده

دریادار سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند

کسی که اصالت خلیج فارس را نادیده بگیرد، اصالت تاریخی ندارد

سرمایه‌گذاری 200 میلیون دلاری برای جمع‌آوری گاز‌های مشعل

ماجرای اعتراض دانشجویان علوم پزشکی شیراز به کیفیت غذای سلف دانشگاه

برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در شیراز و 80 شهر فارس

عزم جدی معاونت هماهنگی امور اقتصادی بر حمایت از تولیدکنندگان وصنعتگران

آغاز به ‌کار کنگره بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا-ایران در شیراز

نکوداشت استادان در زمان حیات شان بسیار ارزشمند است

اعتماد به جوانان توانمند ضامن پیشرفت و اعتلای کشور است

طرح کتابخانه مرکزی شیراز مورد بررسی قرار گرفت

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

نقش حیاتی روابط عمومی‌ها به عنوان پل ارتباطی میان مردم و دستگاه‌های اجرایی

میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد؛ 10 خاصیت شگفت‌انگیز سنجد

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی