گلایه سخنگوی شورای شهر شیراز از عدم تخصیص انتقال آب خلیج فارس به استان
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام فارس - سخنگوی شورای شهر شیراز با گلایه از عدم تخصیص انتقال آب خلیج فارس به استان گفت: به گفته رئیس سازمان حفاظت محیط زیست انتقال آب از خلیج فارس فقط به سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و تا حدودی خراسان جنوبی صورت میگیرد. - اخبار استانها -
نود و سومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با تصویب هشت دستور کار و دو نطق برگزار شد.
در ابتدای این جلسه سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز به بیان نطق پیش از دستور خود پرداخت و اظهار داشت: مطالبات مردم در سه حوزه امنیت، سلامت، معیشت برحق بوده و هر کس دل در گرو نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد باید با تلاشهای جهادی و میدانی در رفع مشکلات مردم گام بردارد.
محمدرضا هاجری با بیان اینکه دشمن به دنبال ناامید کردن مردم از حکومت اسلامی است، افزود: باید با کار و تلاش مضاعف برای مردم بزرگوار، از شعارهای روانی ایرانستیزی و ایران هراسی عبور کرد.
وی ادامه داد: به گفته علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست انتقال آب از خلیج فارس فقط به سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و تا حدودی خراسان جنوبی صورت میگیرد و این پرسش در این خصوص مطرح میشود که آیا دو استان فارس و اصفهان حذف شدند. این در حالی است که استانهای خوزستان، بوشهر، هرمزگان و کرمان قبلاً به انتقال آب دست یافتند. ما در استان فارس که سالیان سال رتبه اول تولید گندم و سوم برنج بود و غذای بعضی از استانها را تأمین میکرد، حال که حوزههای آب زیرزمینیاش کاهش یافته، به سوی خشکسالی میرود و نباید علیرغم مصوبات سابق و گذشته، از انتقال آب بهره ببرد.
این عضو شورای شهر از مجمع نمایندگان استان، بزرگان، مدیران و وزیران استان فارس در خواست کرد تا نگذارند حق و حقوق فارس زیر پای سلایق سازمانها قربانی شود.
هاجری در ادامه به بافت تاریخی شیراز اشاره کرد و افزود: بافت فرسوده و تاریخی شیراز را نباید محدود و محصور در مناطق 2 و 8 دانست. چرا که در مناطق 1، 3، 7 و امثالهم نیز بافت فرسوده وجود دارد و شهروندان این مناطق باید از تسهیلات ویژه بازسازی بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: در محلاتی همچون قصرالدشت شیراز، شهرک سعدی، ابیوردی و دروازه اصفهان منازلی وجود دارد که با تیرهای چوبی ساخته شدهاند و لازم است بستههای تشویقی احیای بافت فرسوده فراگیر و عادلانه توزیع شود تا توازن شهری رعایت شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: در آستانه تصویب و نهایی شدن برنامه و بودجه 5 ساله شهرداری شیراز، لازم است بر حوزه محرومیتزدایی و توزیع عادلانه طرح و بودجههای مصوب، متمرکز و حساس بود.
به گفته هاجری در وضع موجود به جز تلاشهای سپاه و شهرداری نشانی از محرومیتزدایی و عدالت محوری مشاهده نمیشود و با شکاف طبقاتی شمال و جنوب که در شهر ایجاد شده باید این وضعیت اصلاح شود، چرا که با شعار نمیتوان موج سواری کرد.
این عضو شورای شهر شیراز همچنین به موضوع حفظ و صیانت از نهاد خانواده اشاره کرد و گفت: با توجه به اقدامات قابل تقدیری که در این حوزه انجام میشود، اما در عمل تعطیلی روزهای پنجشنبهها و افزایش ساعات کار بانوان شاغل عملاً نهاد خانواده و بانوان متأهل با مشکل جدی مواجه شدهاند و حضور بانوان متأهل شاغل تا ساعت 4 بعد از ظهر را با مشکل رسیدگی به خانواده و آسیب مواجه کرده است؛ لذا لازم و ضروری است برای مادران شاغل فکری اساسی صورت گیرد.
سیده مریم حسینی، مسئول کمیته رفع محرومیت در شورای ششم شهر ضمن تقدیر و تشکر از شهردار شیراز، معاونین و مدیران شهرداری و شهرداران مناطق یازدگانه شیراز به جهت شتاب بخشی به توسعه همه جانبه شهر و محرومیتزدایی از محلات و مناطق مختلف شیراز، گفت: امید است با بهرهمندی از خرد جمعی و مشورت گرفتن از دلسوزان شهر اقدامات بزرگ و ماندگاری در توسعه عدالت شهری در شیراز انجام شود.
گفتنی است، در ادامه این جلسه هشت دستور کار مصوب شد که تصویب آیین نامه ساماندهی آرامستانهای واقع در محدوده و حریم شهر شیراز از مهمترین مصوبات این جلسه بود و براساس ماده واحده این آیین نامه هر گونه توسعه آرامستان و یا احداث آرامستان جدید در سطح شهر ممنوع شد.
همچنین طرح کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت(ع) شورا در خصوص تدوین نظام اجرایی و شیوهنامه مدیریت و محله محوری از اماکن فرهنگی، ورزشی شهرداری شیراز و مکلف شدن شهرداری شیراز نسبت به نصب تابلوهای راهنمایی مسیر جهت دسترسی به اماکن گردشگری و زیارتی و دسترسی به ایستگاههای مترو در بافت تاریخی شهر و رایگان کردن استفاده از خدمات حمل و نقل ریلی مترو در شرایط خاص جهت مساعدت و تسهیل در امر جابهجایی شهروندان از دیگر مصوبات مهم این جلسه بود.
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/283803/