پیام فارس

آخرين مطالب

تعامل با رسانه ها و فرهنگ سازی از اولیت های روابط عمومی خواهد بود سازمان حفاظت محیط زیست

تعامل با رسانه ها  و فرهنگ سازی از اولیت های روابط عمومی خواهد بود
  بزرگنمايي:

پیام فارس -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، مراسم تودیع و معارفه سرپرست روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست با حضور علی اصغر دانشیان معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس، نصرت الله مرادی معاون آموزش و مشارکت های مردمی، علیرضا نورمحمدی مشاور رئیس سازمان و معاون هماهنگی امور استانها حوزه ریاست،صبح امروز در اداره کل روابط عمومی در ساختمان پردیسان برگزار شد.

پیام فارس

در این مراسم دانشیان ضمن آرزوی موفقیت برای محسن نقیلو و تقدیر از زحمات صورت گرفته توسط مجموعه روابط عمومی سازمان در ستاد و استان ها گفت: امید است باتغییرات صورت گرفته وبا حمایت های ریاست سازمان و تلاش نیروهای متخصص و با تجربه روابط عمومی ، شاهد تعالی و سر آمدی حوزه روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست باشیم .
وی با مهم برشمردن جایگاه روابط عمومی در دستگاههای اجرایی، خاطرنشان کرد: روابط عمومی بعنوان پیشانی و ویترین هر سازمانی است و یکی از بخش های مهم و اساسی که می تواند با تدوین برنامه های منسجم و مدون در ارائه اهداف سازمانی بیشترین نقش را ایفا و اثر گذار باشد.
دانشیان به اهمیت موضوع آموزش و فرهنگ سازی نیز اشاره ای کرد وگفت: یکی ازبرنامه های روابط عمومی ایجاد بستر سازی در آگاهی بخشی جامعه است که باید با فراهم ساختن این بستر اقدامات مفیدی فراهم نماید.

پیام فارس


معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس، با اشاره به نقش انتشار به موقع و موثر اقدامات سازمان در رسانه ها و فضای مجازی تصریح کرد: از روابط عمومی انتظار می رود در انعکاس اخبار اقدامات و عملکرد اهتمام ویژه ای داشته باشند، تا قدردان زحمات همکاران باشیم که در جای جای این مرزوبوم در حوزه حفظ و حراست از محیط زیست به خدمتگزاری مشغول هستند،نهایت اهتمام را داشته باشید تا به نوعی قدردان زحمات عزیزان باشیم واین باعث ایجاد انگیزه و امید درجامعه خواهد شد.
دانشیان درخصوص این انتصاب هم گفت: با شناختی که من از کارنامه مدیریتی و اجرایی مهندس نقیلو سراغ دارم امیدوارم بتواند با حمایت مدیران سازمان و استفاده از تجربیات، روابط عمومی را به جایگاه شایسته ای برساند.

پیام فارس

در ادامه این مراسم محسن نقیلو سرپرست روابط عمومی و امور رسانه سازمان با تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط مدیران اسبق روابط عمومی، به بیان دیدگاههای خود و از برنامه های آتی این دفتر گفت : ریاست سازمان به روابط عمومی نگاه ویژه ای دارند و از اقدامات نوین حمایت خواهند داشت.
وی افزود :تلاش روابط عمومی کار تیمی است و بدنبال ایده پردازی جدید در روابط عمومی ستاد و استان ها خواهیم بود.
سرپرست روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست، همراهی و ارتباط با رسانه ها را جزو برنامه های اصلی خود دانست و افزود: تعامل با رسانه ها و ارتباط دوسویه بسیار مهم است چرا که با این ارتباط می توانیم در جهت تقویت نقاط ضعف و رفع چالش ها از حضور رسانه ها بهره ببریم.

پیام فارس

نقیلو استفاده از ظرفیت خوب رسانه ملی را یادآور شد و گفت: تلاش خواهیم کرد با استفاده از تجارب ارزنده دکتر مرادی، معاون آموزش و مشارکت های مردمی در سازمان صدا و سیما، ازظرفیت برنامه های متنوع رسانه ملی برای آموزش و فرهنگ سازی مسائل محیط زیستی بهره گرفته شود.
در ادامه این مراسم نصرت الله مرادی معاون آموزش و مشارکت های مردمی، علیرضا نورمحمدی مشاور رئیس سازمان و معاون هماهنگی امور استانها حوزه ریاست،با آرزوی موفقیت برای مدیریت جدید روابط عمومی ،به بیان نظرات و دیدگاه خودپرداختند.

پیام فارس

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از زحمات اسماعیل حق پرست مدیر اسبق روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست تقدیر شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/253286/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا ایران اقدام به هدف قرار دادن موسسه وایزمن کرد؟

دوران تازه انتقام پوتین فرارسیده است؟

خاورمیانه با پ‌ک‌ک جدید به کدام سو می‌رود؟

تندروها دیپلماسی را پرهزینه کرده‌اند

مرز واقعی‌تر از این حرف‌هاست

آب آوردن مفصل، نشانه‌ای مهم از روماتیسم مفصلی در کودکان

فیروزآباد میزبان دوره منطقه‌ای آموزش اسکان اضطراری خواهران نجاتگر

نحوه صحیح نشستن روی زمین

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه یکشنبه 22 تیر 1404

دو فشار بازار رمزارز به قیمت ارز و سکه

پیام واشنگتن برای متحدان و دشمنان

تندروها یا فریب جنگ روانی دشمن را خورده‌اند یا نیروهای این جنگ هستند

نقره‌داغ شکدم

روشی جدید برای جلوگیری از ریزش موی بیماران تحت شیمی‌درمانی

70 درصد علت قوز پشتی، پشت میز نشستن است

تحلیل تجارت نیوز از شاخص فلاکت کشور

جزئیات انتشار عرضه اوراق تبعی در بورس تهران

کواکبیان‌ها را از تاکسی پیاده کنید!

ما هم بنده خدا هستیم

انجام چند حرکت ورزشی برای اصلاح قوز

دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پروازهای اربعین

گزارش شورای جهانی طلا درباره پایان احتمالی روزهای درخشان طلا

32 هزار تن گندم با نرخ تضمینی در شهرستان لارستان خریداری شد

28 شهید تجاوز صهیونیستی در گیلان تشییع و تدفین شدند

عیادت و پیگیری مشکلات خانواده شهدای حملات تروریستی در سفر دو روزه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران

مذاکره یا نبرد دیپلماتیک؟

بین سطور کاترین شکدم

پیشنهادهای «صادق زیباکلام» به حاکمیت

ادامه روند کاهش قیمت انواع سکه؛ دلار در کانال 87 هزارتومان ماند

برگزاری کلاس‌های رایگان فرهنگی و آموزشی در فرهنگ‌سرای شهر صدرا

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

ضربه بر پیکر تروریسم رسانه‌ای

معادله قدرت و استراتژی بقا

ایستگاه رنج، اضطراب و گرما؛ وضعیت اردوگاه مهاجران افغانستانی

اسپیرولینا چیست؟ بررسی خواص، فواید، عوارض و نحوه مصرف

اطلاعیه سازمان امور مالیاتی: مهریه از مالیات معاف است

قیمت جدید بلیت پرواز اربعین، 15 تا 18 میلیون تومان

«دیتا، سنگر جدید دفاع ملی است» | روایت مهندس مرتضی بهرامی از نقش فناوری اطلاعات در جنگ اخیر

بارش باران در شهرک گلستان شیراز

مدافع استقلال خوزستان به فجر شهید سپاسی پیوست

بوی عطر شهدا دوباره بخش خشت کازرون را عطرآگین خواهد کرد

بارش‌های رگباری تابستانه در فارس

10 کیلومتر از مسیر بختگان – ارسنجان آسفالت شد

بارش باران تابستانه در شیراز

تبلیغ غیرمجاز قطره‌های چشمی در فضای مجازی

موزه‌ای برای روایت هزار سال هنر خاتم در شیراز

تجلیل فرمانده یگان ویژه سپاه فارس از خانواده شهید رضا رضایی

ابلاغ پیام تبریک و تسلیت رئیس بنیاد شهید به خانواده شهدای اقتدار در استان یزد

نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور به دستور مهندس اوحدی صورت گرفت

زلزله بخش بالاده کازرون را لرزاند