جمعه ۱۲ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

آماده باش کامل انتقال خون فارس همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید

آماده باش کامل انتقال خون فارس همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید
پیام فارس - مدیرکل انتقال خون فارس، از آمادگی کامل و پایدار تمامی مراکز انتقال خون استان برای تأمین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز مراکز درمانی همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل انتقال خون فارس، از آمادگی کامل و پایدار تمامی مراکز انتقال خون استان برای تأمین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز مراکز درمانی همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،مدیرکل انتقال خون استان فارس، از آمادگی کامل و پایدار تمامی مراکز انتقال خون استان برای تأمین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز مراکز درمانی همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد.
او گفت: همزمان با برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید، تمامی مراکز انتقال خون استان فارس در وضعیت آماده باش کامل قرار دارند و با بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت‌های عملیاتی و ذخایر خونی موجود، به‌عنوان ستون اصلی تأمین خون و فرآورده‌های خونی در جنوب کشور، برای پاسخگویی سریع به نیاز مراکز درمانی فعالیت می‌کنند.
مدیرکل انتقال خون استان فارس افزود: انتقال خون به عنوان یکی از ارکان حیاتی نظام سلامت، با هدف تأمین پایدار خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز مراکز درمانی، با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی است و روند تأمین و توزیع خون و فرآورده‌های خونی بدون هیچ‌گونه وقفه ادامه دارد.
او از شهروندان نوع‌دوست دعوت کرد با حضور در مراکز انتقال خون در این اقدام انسان‌دوستانه مشارکت کنند و گفت: روز دوشنبه ساختمان مرکزی انتقال خون استان فارس واقع در خیابان قصرالدشت از ساعت ۷:۴۵ تا ۱۹:۳۰ آماده پذیرش اهداکنندگان است و اتوبوس سیار اهدای خون نیز از ساعت ۱۷ تا ۲۱ در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) مستقر خواهد بود تا امکان مشارکت آسان‌تر فراهم شود.


نظرات شما