يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

اجرای مانور اطفاء حریق در جنگل‌ها و مراتع جهرم

اجرای مانور اطفاء حریق در جنگل‌ها و مراتع جهرم
پیام فارس - مانور گسترده اطفاء حریق در جنگل‌ها و مراتع با هدف آمادگی عملیاتی و تقویت تعامل میان نهاد‌های مختلف در مواجهه با آتش سوزی در شهرستان جهرم برگزار شد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مانور گسترده اطفاء حریق در جنگل‌ها و مراتع با هدف آمادگی عملیاتی و تقویت تعامل میان نهاد‌های مختلف در مواجهه با آتش سوزی در شهرستان جهرم برگزار شد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جهرم گفت: با هدف آمادگی عملیاتی و تقویت تعامل میان نهاد‌های مختلف در مواجهه با آتش سوزی، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جهرم با همکاری سازمان آتش‌نشانی، بخشداری، دهیاری، علوم پزشکی، اورژانس، هلال احمر، مانور اطفاء حریق در عرصه‌های منابع طبیعی را برگزار کرد.
هادی گواهی افزود:این مانور به مدت چهار ساعت به طول انجامید که با مشارکت گسترده سازمان‌های مختلف دخیل در امر اطفاء برگزار شد.
او ادامه داد: در این عملیات، کارکنان ادارات منابع طبیعی، آتش‌نشانی، علوم پزشکی، بخشداری کردیان، هلال احمر، اورژانس سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) حضور داشتند.
گواهی اضافه کرد:در مدت زمان اجرای این مانور، شرکت کنندگان با انواع آتش‌سوزی‌ها و روش‌های مقابله با آنها آشنا شدند و آموزش‌های عملی در زمینه استفاده از تجهیزات اطفاء حریق از جمله کپسول‌های آتش‌نشانی، دمنده، آتش‌کوب و سایر ابزار‌های تخصصی موضوع اطفاء حریق به آنها داده شد و لوازم مذکور برای استفاده در هنگام بروز آتش سوزی در اختیار آنان قرار گرفت.
او در خصوص اهداف اجرای این مانور بیان کرد:این مانور در راستای افزایش توان و آمادگی عملیاتی نیرو‌های اطفاء گر، هماهنگی بین گروه‌ها و دستگاه‌های مختلف امدادی دخیل در امر اطفاء و ارتقاء سطح توانمندی جامعه در هنگام بروز حریق برگزار شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جهرم در پایان گفت: بارندگی‌های امسال موجب افزایش خطر حریق در مراتع شده است و آمادگی حداکثری تمامی گروه‌ها و تعامل و همکاری میان‌سازمانی بسیار مهم است.


نظرات شما