جمعه ۸ خرداد ۱۴۰۵
اقتصادی

کشف کالا‌های فاقد مجوز خارجی در سروستان

کشف کالا‌های فاقد مجوز خارجی در سروستان
پیام فارس - فرمانده انتظامی سروستان از کشف کالا‌های خارجی فاقد مجوز به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فرمانده انتظامی سروستان از کشف کالا‌های خارجی فاقد مجوز به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ،سرهنگ هادی جاویدی‌آزاد گفت: ماموران انتظامی سروستان هنگام اجرای تور ایست و بازرسی به یک دستگاه اتوبوس مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
او افزود: در بازرسی از این اتوبوس ۱۵ طاقه پارچه، ۱۱ دستگاه دوچرخه، ۱۰۱ عدد بکس سیگار، ۱۰۸ عدد پاکت چای و ۴۰ کارتن انبه خارجی و فاقد هرگونه مجوز کشف شد.
فرمانده انتظامی سروستان با اشاره به اینکه راننده تحویل مراجع قضایی و خودرو نیز به پارکینگ دلالت داده شد، گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
سرهنگ جاویدی آزاد بیان کرد: قاچاق کالا پایه‌های تولید اشتغال و اقتصاد کشور را متزلزل می‌کند و لازم است که دیگر دستگاه‌ها نیز با عزمی جهادی در این خصوص با پلیس همکاری کنند.


نظرات شما