پیام فارس

آخرين مطالب

قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی‌ دستوری شد اقتصادي

قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی‌ دستوری شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مهر / اگرچه شورای رقابت در اسفندماه خروج خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری را تصویب کرده بود با این حال سازمان حمایت اعلام کرده که این خودروها همچنان مشمول قیمت گذاری هستند.
شورای رقابت در جلسه 730 مورخ 21 اسفند 1403 با موضوع اصلاح دستورالعمل تنظیم بازار خودروهای سواری تصویب کرده بود که از این پس دخالتی در قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی نخواهد داشت.
با این حال هفدهم فروردین ماه جلسه ستاد تنظیم بازار با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد؛ در این جلسه با توجه به ضرورت تعیین تکلیف نحوه عرضه خودروهای وارداتی و جلوگیری از افزایش قیمت خودروها و همچنین تأثیر آن بر سطح عمومی قیمت‌ها مقرر شد، قیمت کلیه خودروهای بنزینی و هیبریدی وارداتی پس از محاسبه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و تصویب ستاد تنظیم بازار عملیاتی شود.
در همین راستا نیز حسین فرهیدزاده، رئیس سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان 27 فروردین ماه یعنی تقریباً بعد از گذشت یک ماه از جلسه شورای رقابت، طی نامه‌ای با موضوع «قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی» به رئیس هیئت‌مدیره انجمن واردکنندگان خودرو ایران اعلام کرد: «کلیه واردکنندگان خودروهای سواری بنزینی و هیبریدی مکلفند قبل از هر گونه تعیین و تغییر قیمت، گزارش لازم به همراه مستندات مربوطه را جهت بررسی کارشناسی به سازمان ارائه و پس از تأیید کارگروه تنظیم بازار عملیاتی خواهد شد.»
در این نامه آمده است: پیرو نامه شماره 4851096 مورخ 1403/12/26 در خصوص تصمیمات جلسه 730 شورای رقابت پیرامون اصلاح دستورالعمل شماره 543 شورای مزبور و مستثنی نمودن خودروهای وارداتی از شمول دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری به آگاهی می‌رساند مطابق تصمیمات جلسه مورخ 1404/01/17 ستاد تنظیم بازار با حضور معاون اول محترم رئیس جمهور مشعر بر اینکه کلیه واردکنندگان خودروهای سواری بنزینی و هیبریدی مکلفند قبل از هرگونه تعیین و تغییر قیمت گزارش لازم به همراه مستندات مربوطه را جهت بررسی کارشناسی به این سازمان ارائه و پس از تأیید کارگروه تنظیم بازار عملیاتی خواهد شد. ضمناً عرضه خودروهای مذکور می‌بایست از طریق سامانه شفاف مورد تأیید وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شود. لذا لطفاً مقرر نمائید لزوم ارائه اسناد و مدارک مثبته خودروهای وارداتی پس از ترخیص از گمرک به این سازمان، به نحو مقتضی به شرکت‌های عضو اطلاع رسانی گردیده و نظارت لازم بر حسن اجرای موضوع یادشده صورت پذیرد.
بازار



لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946288/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله کیهان/ غزه، طرح آتش‌بسی تازه

سرمقاله همشهری/ شوراها؛ تبلور مشارکت مردم

راهکار 2 دقیقه‌ای برای از بین بردن میگرن!

آزمایش بالینی اولین واکسن آکنه در جهان

معیشت و مسکن در صدر دغدغه‌های کارگران

قیمت انواع میوه و صیفی‌جات در بازار

رمزارزها از کما بیرون آمدند و تتر رکورد زد

نصب نخستین پنل خورشیدی در کشاورزی کازرون؛ در زمان قطع برق، سیستم پاسخگوست

13هزار واحد نیمه‌تمام مسکن مهر پردیس در دست اجرا است

کشاورزی هوشمند، راه حل چالش‌های استان فارس

سرمقاله اعتماد/ کوچه و خیابان مساله این است

دودستگی در دولت ترامپ بر سر ایران، اوکراین و غزه

میان وعده‌های سالم

داروی خواب‌آور، درمان درد بی‌خوابی؟!

بازار بی‌سامان حمل‌ونقل هوایی؛ بلیت تهران-مشهد 9.4میلیون تومان!

مرثیه‌ای برای نغمه‌های بندر

بحران بزرگ مالی در استقلال/ هلدینگ خلیج فارس ناجی می‌شود؟

شهروند خبرنگار/ تصادف امروز چهارراه خلدبرین شیراز

رونمایی از کتاب دستاوردهایو اولویت های سرمایه گذاری فارس

فولاد نی‌ریز از صنایع پایه‌ای و مهم در سطح ملی است

بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات شرکت کارخانجات مخابراتی ایران ITMC

پیام استاندار فارس به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر

پیام استاندار فارس به مناسبت روز شوراها

رونمایی از کتاب توانمندی‌ها و فرصت‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری استان فارس

پاسخ «کیهان» به مطلب زیدآبادی درباره انفجار اسکله رجایی

منافع سرمایه‌داران غیرمولد با مطامع آمریکا گره خورده است

تابویی که شکسته شد؛ توافق جامع یا موقت؟

سرمقاله آرمان ملی/ روند مثبت مذاکرات

کرفس یک سبزی همه‌فن حریف!

ناله‌های دردناک یک صنعتگر؛ آقای پزشکیان! وزیر نیرو را عوض کن/ آقای وزیر! مگر ما مسخره‌ایم؟!

کارگران «مشاغل سخت» به در بسته می‌خورند؟

مطالبه سخنگوی انجمن صنفی ماکارونی از دولت

استمرار اهدای خون مردم شیراز به حادثه‌دیدگان بندرعباس

دهه کرامت؛ فرصتی برای بازشناسی گوهر کرامت انسانی در پرتو اهل بیت(ع)

رنگ پشیمانی در نگاه مالی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان برگزار شد

حمایت استانداری فارس از واحدهای تولیدی استان فارس

تقسیم کار آمریکا و اسرائیل؛ مذاکره با ترامپ، پارس کردن با نتانیاهو

سرمقاله هم میهن/ دستور ویژه

سرمقاله آرمان امروز/ در انتظار بلند شدن دود سفید از عمان

1تا2 درصد سرطان ها شامل کودکان میشود

نفت در سراشیبی کاهش قیمت افتاد

احترام به همه زائران، فرهنگ حرم‌های اهل بیت (ع)

صف آرایی لاری‌ها برای اهدای خون به مصدومان حادثه بندرعباس + عکس

تراموا در ایستگاه بهشت

بسیج خیریه‌های اهل سنت جنوب برای کمک به آسیب دیدگان حادثه بندرعباس

آنچه پارلمان محلی را ناکارآمد می کند

اخت‌الرضا (ع)، بانویی که سه امام وعده بهشت به زائرانش داده اند

سرمقاله سازندگی/ دورنمای مذاکرات

سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران حرف مفت است