پیام فارس - فرمانده انتظامی فارس از کشف 762 کیلوگرم تریاک و حشیش در بازرسی از یک خودرو سواری در نیریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، سردار عزیزالله ملکی گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نیریز به سه خودرو پژو پارس، زانتیا و 405 که در حال حرکت بودند مشکوک شدند و دستور ایست دادند.
فرمانده انتظامی استان فارس بیان کرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر نیریز پس از طی کردن مسافتی تعقیب و گریز سواری 405 را توقیف و راننده را دستگیر کردند.
او ادامه داد: در بازرسی از سواری پژو، 635 کیلوگرم تریاک و 127 کیلوگرم حشیش و در مجموع 762 کیلوگرم مواد مخدر کشف شد.
سردار ملکی افزود: در این ماموریت هر چهار نفر سرنشینان سواری زانتیا و پژو پارس هم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.