شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
فرهنگی

اختصاص مسکن به ۵۰۰ نخبه فارسی

اختصاص مسکن به ۵۰۰ نخبه فارسی
پیام فارس - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، از اختصاص مسکن به ۵۰۰ نخبه فارسی خبر داد و گفت: بنیاد نخبگان استان به زودی فراخوان اجرایی این طرح را منتشر خواهد کرد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، از اختصاص مسکن به 500 نخبه فارسی خبر داد و گفت: بنیاد نخبگان استان به زودی فراخوان اجرایی این طرح را منتشر خواهد کرد.

پیام فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، حسین افشین در جمع خبرنگاران به تشریح برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان پرداخت و گفت: در این بنیاد، طرح‌هایی نظیر شهید وزوایی، شهید احمدی روشن، شهید شهریاری و طرح جهت در حال اجرا هستند و علاوه بر این، طرح مسکن نخبگان نیز در دستور کار این بنیاد قرار دارد.
وی با تأکید بر مصوبه نهایی برای استان فارس، تصریح کرد: در مذاکره با استاندار فارس موافقت‌نامه اختصاص مسکن به 500 نفر از نخبگان استان فارس نهایی شد.
افشین افزود: بنیاد نخبگان استان به زودی فراخوان اجرایی این طرح را منتشر خواهد کرد و این فرصتی ارزشمند برای اعضای هیئت علمی و نخبگان استان فارس محسوب می‌شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: این حمایت‌ها محدود به مرکز استان نخواهد بود و با همکاری صورت گرفته، مشکل مسکن نخبگان در تمام شهرستان‌های استان نیز در اولویت قرار دارد و بنا بر شیوه نامه و نیازی که ارائه شود، زمین یا مسکن به این افراد اعطا خواهد شد تا دغدغه سکونت از دوش نخبگان استان برداشته شود.


نظرات شما