شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

شناسایی منبع تولیدکننده رنگ غذای غیرمجاز در شیراز

شناسایی منبع تولیدکننده رنگ غذای غیرمجاز در شیراز
پیام فارس - ایسنا / عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز فارس گفت: سلامت غذاهای ارزان‌قیمت در واحدهای صنفی متخلف توسط بازرسان اتاق اصناف مرکز استان فارس مورد بررسی قرار گرفت و در ...
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا / عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز فارس گفت: سلامت غذاهای ارزان‌قیمت در واحدهای صنفی متخلف توسط بازرسان اتاق اصناف مرکز استان فارس مورد بررسی قرار گرفت و در این میان منبع تولیدکننده رنگ غذای غیرمجاز در شیراز نیز شناسایی شد و مورد اعمال قانون قرار گرفت.
امین رحیمی، عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز فارس اظهار کرد: با هدف اولویت‌دهی به سلامت جامعه و حمایت از حقوق مصرف‌کننده، از واحدهای صنفی عرضه کننده فست فود و کباب که با قیمت بسیار ارزان اقدام به عرضه مواد غذایی می‌کردند، در قالب یک بازرسی مشترک توسط بازرسان اتاق اصناف مرکز استان فارس، اداره‌کل تعزیرات حکومتی فارس و بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز بازدید و بازرسی به عمل آمد.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز استان فارس با اشاره به اینکه ارزان فروش‌ها از مواد نامرغوب و بی‌کیفیت برای تهیه غذا استفاده می‌کنند، گفت: مردم با تهیه این غذاها با جان خود بازی می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به قیمت مواد اولیه همچون گوشت، مرغ، برنج و روغن و ... بیان کرد: مردم از این نرخ‌ها اطلاع دارند و بر همین اساس، هیچ واحد صنفی این مواد را نه رایگان و نه به صورت ارزان قیمت تهیه می‌کند.
رحیمی این مسئله را نوعی کلاهبرداری تلقی کرد و با تاکید بر ضرورت برخورد با این دسته از افراد، یادآور شد: مردم باید بدانند با تهیه این نوع غذاها با جان خود بازی می‌کنند و ضرر بزرگی به سلامتی خود می‌زنند.
وی تصریح کرد: بازرسان، این افراد را شناسایی کرده و با ورود به واحد صنفی و ارزیابی مواد اولیه، در صورت احراز تخلف با آن‌ها برخورد می‌کنند، هیچ ارزانی بی دلیل نیست و تاکنون نیز با چندین واحد برخورد شده است. این موضوع در فست فودها و رستوران‌ها ارزیابی شده چنانچه به برخی واحدهای دارای پروانه کسب و تعداد زیادی واحدهای بدون جواز فعالیت، برخورد شده است.
سیدابراهیم قاسمی، مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز استان فارس نیز در همین خصوص با اشاره به انجام بازرسی مشترک اتاق اصناف مرکز استان با همراهی دستگاه‌های مربوطه بر واحدهای صنفی گفت: در قالب این نظارت، واحدهای صنفی متخلف که از مواد فاسد و بی کیفیت و مواد غذایی غیرمجاز به عنوان زعفران در تهیه غذا استفاده می کردند، شناسایی شدند که با پلمب و جریمه نقدی مورد برخورد قانونی قرار گرفتند.
قاسمی ادامه داد: علاوه بر برخورد با واحدهای صنفی که از رنگ غذای غیرمجاز به عنوان زعفران استفاده می‌کردند، منبع اصلی تهیه این مواد غیرمجاز نیز شناسایی شد و در خصوص آن اعمال قانون شد.
وی در پایان گفت: مردم می‌توانند گزارشات خود را برای بازرسی با شماره 32340000 بازرسی اتاق اصناف مرکز استان فارس در میان بگذارند.


نظرات شما