پیام فارس - فارس / شامگاه چهارشنبه 19 شهریورماه در محدوده شهربازی جدید باغ جنت شیراز مراسم جشنی برگزار شد که در بخشهایی از آن با رقص و کشف حجاب همراه بود، موضوعی که واکنش مردم فارس را برانگیخت.
بازار ![]()
شامگاه چهارشنبه 19 شهریورماه در محدوده شهربازی جدید باغ جنت شیراز مراسم جشنی برگزار شد که در بخشهایی از آن با رقص و کشف حجاب همراه بود.
فیلمهای کوتاه منتشر شده از این جشن در فضای مجازی استان فارس دست به دست شده و واکنش و نگرانی مردم را به دنبال داشته است.
بیشتر نگرانی مردم متوجه حضور کودکان در برابر رقص و موسیقیهایی است که روی ذهن و روان آنها تاثیر میگذارد.این جشن خارج از عرف در حالی برپا شده که پیشتر برای معرفی این شهربازی نیز از چهرهای استفاده شده که فیلمهایی از کشف حجاب او در فضای مجازی منتشر شده بود.
بر اساس قانون هر گونه اجرای عمومی نیاز به کسب مجوز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد.
پیگیریهای خبرنگار ما نشان میدهد بهرهبرداری از این پارک به پیمانکار واگذار شده و این جشن از سوی پیمانکار برنامهریزی و برپا شده است اما غفلت نهاد ناظر چه در فرآیند تبلیغات مجازی برای این شهربازی و چه در برپایی این جشن مشهود است.