پیام فارس

آخرين مطالب

بدقولی 3 شرکت در واریز سود سهام عدالت؛ ارقام سودهای ادعایی، صحت ندارد اقتصادي

بدقولی 3 شرکت در واریز سود سهام عدالت؛ ارقام سودهای ادعایی، صحت ندارد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایرنا / بدقولی 3 شرکت ذیل سهام عدالت در واریز سود به سپرده‌گذاری مرکزی، مانع از واریز باقیماده سود سهام عدالت سال 1402 به حساب سهامداران شده است.
 اگرچه این روزها برخی رسانه‌ها مدعی تعیین زمان واریز و ارقام سود سهام عدالت شده‌اند، اما پیگیری‌های خبرنگار ایرنا نشان می‌دهد نه تنها این ادعاها صحت ندارد بلکه واریز مرحله دوم سود سهام عدالت مربوط به 1402 در انتظار 3 شرکت ذیل سهام عدالت است.
آخرین خبرها حاکی از آن است که با وجود پیگیری‌های سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، 3 شرکت سود سهامداران عدالت سال منتهی به 29 اسفندماه 1402 را پرداخت نکرده‌اند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد که شرکت‌های هلدینگ خلیج فارس با نماد فارس، فولاد مبارکه اصفهان با نماد فولاد و مخابرات با نماد اخابر بخشی از سود سال مالی 1402 خود را به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز نکرده‌اند.
مرحله نخست واریز سود سهام عدالت سال 1402 اواخر اسفند ماه 1403 به حساب بیش از 44 میلیون سهامدار عدالت واریز شد.
بازار
دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت: نه زمان واریز سود مشخص است نه ارقام ادعایی صحت دارند
در همین ارتباط مهدی حاجی‌وند دستیار ویژه رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره آخرین وضعیت سهام عدالت اظهار کرد: زمان دقیقی برای واریز سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر (شرکتی‌های بورسی در سهام عدالت) اعلام نشده است اما کماکان سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنین شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پیگیر واریز سود سهام عدالت از سوی چند شرکتی که هنوز سود مربوطه را واریز نکرده‌اند، هستند.
وی ادامه داد: با دریافت باقی‌مانده سود واریز نشده از سوی این شرکت‌ها، بلافاصله عملیات واریز نهایی مرحله دوم سود سهام عدالت مربوط به سال 1402 اتفاق می‌افتد.
حاجی‌وند یادآور شد: سود دریافتی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر مربوط به سال 1402 این شرکت‌هاست که به رغم برگزاری مجامع و تقسیم سود میان سهامداران، اما نسبت به واریز سود سهام عدالت به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بدقولی کرده‌اند.
دستیار رئیس سازمان بورس با تأکید بر اینکه عددهایی که در برخی رسانه‌ها در خصوص مبالغ سودی که واریز می‌شود، هیچ کدام صحت ندارند گفت: باید منتظر بمانیم تا سود به طور کامل واریز و سپس مبلغ قابل واریز برای دارندگان برگه‌های سهام عدالت مشخص شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/966089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتحاد شوم برای نجات سیاستمداری فاسد

بازگشت به سیاست تخریب

اتهام بدون سند

اخراج حدود 150 خبرنگار

از رباط کریم تا رباط بخیل؛ درباره‌ اخراج شتاب‌زده پناه‌جویان افغانستانی

چراغ سبز پکن به فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران؟

ایران؛ حرکت بر لبه تنهایی

رسوایی جنسیِ ادامه دار؛ زخم «اپستین گیت» دهن باز کرد

هک و تحریم اتاق جنگ

سکانس‌هایی از رد خون

دلیل تفاوت فشار بین ماکسیمم و مینیمم

در جریان افزایش فشارخون چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 19 تیر 1404

نان به نرخ دولتی به دست مردم نمی‌رسد

کشف داروهای فاقد مجوز در مرودشت

درگیری محیط‌بانان با شکارچیانِ مسلح برای نجات حیات وحش در لارستان

آغاز کاشت ذرت تابستانه در 75 هزار هکتار از مزارع فارس

بیشترین شهدای دانش آموز دبستانی‌ بودند

فعال اصلاح طلب: صحبت‌های پزشکیان با کارلسون در راستای خواسته اکثر ایرانیان بود

حمله تندروها به مصاحبه استراتژیک رئیس جمهور

مسیر دشوار دیپلماسی

در کشور ما از هر 4 نفر حداقل یک نفر فشار خون دارد و نمی‌داند!

هشدار طب ایرانی درباره آلودگی هوا و توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب‌ها

بازدهی بورس در هفته سوم تیر 1404

تولید بیش از 40 تن ماهی در شهرستان کوار

گوجه‌فرنگی داراب به بازار کشورهای حوزه خلیج فارس رسید

دست‌های آلوده

حمله‌ به‌ فردو و پرده‌های ابهام

مصاحبه پزشکیان به چالش کشیدن روایت لابی اسرائیل در آمریکا بود

بیکاری گسترده

نقش پروبیوتیک‌ها در سلامت‌ بدن / هشدار مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها

مسکو سیتی کجاست؟ همه چیز درباره مدرن‌ترین منطقه شهر مسکو در روسیه

وزیر کار: با مدیریت سیاسی نمی توان اقتصاد را مدیریت کرد

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری: باید وجه مسافران بدون هیچ‌گونه کسری بازگردد

تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید

شیاد مذاکره!

بیانیه الجزایر؛ محملی برای غرامت جنگ 12 روزه

راز خشم تندروها از پزشکیان

تاثیر تغذیه مناسب در کاهش آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا

کاهش قیمت برنج در راه است

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 78 میلیون تومانی وارد شد

مراسم عزاداری سالروز دفن شهدای کربلا در سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران

برگزاری آزمون ورود به مدارس سمپاد از فردا

تشعشعات رادیواکتیو؛ تهدیدی جدی یا اغراق رسانه‌ای؟

تفاوت آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح

سفید و سیاه یک مصاحبه

ورود 8 داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور

کاهش قیمت برنج در اه است

تکذیب فیلم منتسب به سهامداران بورس

فراخوان وزارت اقتصاد برای انتخاب بازارگردان اوراق مالی اسلامی