پیام فارس

آخرين مطالب

پیش‌بینی وقوع بارش‌های رگباری و رعدوبرق در برخی مناطق استان فارس اجتماعي

پیش‌بینی وقوع بارش‌های رگباری و رعدوبرق در برخی مناطق استان فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا / مدیرکل هواشناسی فارس از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی و همچنین احتمال وقوع بارش‌های رگباری، رعدوبرق، افزایش سرعت وزش باد و پدیده‌هایی چون روان‌آب، لغزندگی جاده‌ها و برخورد صاعقه در مناطقی از جنوب شرق استان در سه روز آینده خبر داد.
قاسم حسینی، مدیرکل هواشناسی فارس اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی، از بعدازظهر امروز دوشنبه، 16 تیر 1404 سامانه‌ای از بارش‌های تابستانه در جنوب و جنوب شرق استان فعال می‌شود که با رشد ابر، رگبارهای باران، رعدوبرق و وزش باد همراه خواهد بود.
وی با بیان اینکه این شرایط تا اواخر وقت چهارشنبه، 18 تیر ادامه دارد، گفت: مناطق تحت تأثیر این سامانه در روز دوشنبه، جنوب شرق استان به‌ویژه منطقه فورگ است و در روز سه‌شنبه نیز علاوه بر فورگ، شهرستان‌های داراب و زرین‌دشت درگیر این شرایط خواهند بود. همچنین چهارشنبه نیز بارش‌ها مناطقی از جنوب شرق استان از جمله داراب، زرین‌دشت، لار، جویم، خنج و قیروکارزین را در بر خواهد گرفت.
مدیرکل هواشناسی فارس نوع مخاطره را بارش رگباری باران همراه با رعدوبرق و افزایش سرعت وزش باد اعلام کرد و ادامه داد: اثرات این سامانه شامل لغزندگی جاده‌ها، احتمال آب‌گرفتگی معابر به‌طور محدود، جاری شدن روان‌آب، احتمال برخورد صاعقه، ریزش تگرگ و سقوط اشیای بدون مهار از ارتفاعات است.
وی از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی، از اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و نسبت به استحکام سازه‌های موقت اطمینان حاصل نمایند.
حسینی در ادامه با اشاره به آخرین پیش‌بینی‌های جوی افزود: امروز دوشنبه و فردا سه‌شنبه در ساعات بعدازظهر، در مناطق جنوب شرقی استان رشد ابر و وقوع بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق و وزش باد دور از انتظار نیست. همچنین برای روز چهارشنبه نیز در ساعات بعدازظهر در نیمه جنوبی استان، به‌ویژه جنوب شرق، بارش‌های پراکنده رگباری با همین ویژگی‌ها پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی فارس بیان کرد: در مناطق غربی استان نیز طی دو روز آینده، آسمانی همراه با غبار خواهیم داشت.
وی در ادامه با اشاره به شرایط دمایی اضافه کرد: هوای گرم در سطح استان تداوم دارد اما در مقایسه با روزهای گذشته، افزایش دما نخواهیم داشت.
حسینی همچنین به وضعیت دمایی شبانه‌روز گذشته در استان فارس اشاره کرد و گفت: در این بازه زمانی، سه منطقه فورگ داراب، لامرد و جویم با ثبت دمای 46 درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند و در مقابل، منطقه خسروشیرین از توابع آباده با دمای 14 درجه به‌عنوان سردترین نقطه استان گزارش شده است.
به گفته حسینی، دمای هوای شهر شیراز نیز در همین بازه زمانی، در بیشینه به 42 درجه و در کمینه به 23 درجه سانتی‌گراد رسیده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/966072/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیغ زدن یا مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع

کافئین در خواب هم مغز را بیدار نگه‌ می‌دارد

پیش‌ بینی بورس شنبه 21 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 21 تیر 1404

مخالفان مذاکره یا درکی از واقعیت ندارند یا منافع گروهی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند

بیت‌کوین با عبور از 118 هزار دلار رکورد زد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان از آینده بازار ارز و طلا

یارانه سیاه و رانت، صنعت خودرو را به کدام سو می برد؟

این ترکیب غذایی سبب تقویت مغز می‌شود

چک‌های 2 بانک هک شده پاس نمی‌شوند؟

بهترین نوشیدنی‌ها برای کوچک کردن شکم

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: با دقت معامله کنید

داستان ضرب سکه در کانادا

بزرگداشت شهدای دفاع مقدس و جنگ 12 روزه در شهر بهمن

حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا در فسا برگزار شد

آیا چین به ایران اسلحه می فروشد؟

بدنسازها به چه مواد معدنی و ویتامین‌هایی نیاز دارند؟

چراغ کسب و کارها در جنگ 12 روزه خاموش نشد

تسکین فوری دردهای مفصلی در خانه؛ بدون نیاز به دارو یا جراحی!

قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 20 تیر ماه

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

آیا بازی شطرنج در پیشگیری از آلزایمر نقش دارد؟

سقوط صادرات فرش ایرانی در یک دهه اخیر

برگزاری آزمون ورودی مدارس سمپاد در آباده

واژگونی خودرو در محور شیراز - سروستان 6 مصدوم برجا گذاشت

چرخش بزرگ واشنگتن در برابر پوتین

چه زمانی شام بخوریم که چاق نشویم؟

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

فاصله شیراز - بندر عباس کوتاه می‌شود

بهترین ویتامین‌ها برای تقویت استخوان‌ کدامند؟

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

شکست افسانه‌های صهیونیستی با انسجام ملی و ایستادگی ملت

کشف 8 دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در جهرم

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

آغاز برداشت گندم از مزارع اقلید

این مواد غذایی سرشار از امگا 3 هستند

پروازهای دوشنبه به تهران از سر گرفته می‌شود

اختصاص 10 همت اعتبار برای رفع تنش آب روستایی و عشایری

راز سلام نظامی قهرمان کشتی آسیا روی سکو

تایمز: آیا رابطه صمیمی ترامپ و پوتین به پایان رسیده است؟

با خواص معجزه آسای فیبر بیشتر آشنا شوید

تشدید رکود بازار طلا با ورود به محرم و صفر

پرواز رشت بغداد از سر گرفته شد

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز در نی‌ریز

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت

طرح معاینه فنی در شیراز/از لزوم اجرای طرح تا دردسرهای شهروندان

واژگونی خودرو تیبا با 5 مصدوم

کاهش 22 درصدی خطر آلزایمر با دوچرخه‌سواری منظم

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

دیپلماسی چاپلوسی؛ جهان قلق ترامپ را پیدا کرده است؟