پیام فارس

آخرين مطالب

امام جمعه شیراز: اراده خداوند پیروزی ملت ایران است سیاسی

امام جمعه شیراز: اراده خداوند پیروزی ملت ایران است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- امام جمعه شیراز گفت: اراده خدا به ظفرمندی و پیروزی ملت ایران است و مردم ما نشان دادند که شجاع و مقاوم پشت سر رهبر معظم انقلاب حافظ کیان وطن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت‌الله لطف‌اله دژکام در خطبه‌های نمازجمعه امروز شیراز با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: جنگ 2 طرف دارد، یا برد است یا باخت و برای هر دو طرف حضرت علی (ع) دعا کرده است که چه شود. تا خدا نخواهد کسی پیروز نمی‌شود و باید پیروزی را از خدا بخواهیم.
وی با بیان اینکه اگر اراده خدا به ظفرمندی و پیروزی قرار گرفت بعد از آن باید چه کار کنیم؟ ادامه داد: امروز نیز مردم ما، علیرغم تبلیغات دروغین رسانه‌های استکباری، می‌دانند که در این 12 روز اخیر، پیروز میدان بودند و نیازی به اثبات آن نیست و برخی فریب بازی رسانه‌ای دشمن را می‌خورند و می‌خواهند پیروزی ما را اثبات کنند اما نیاز به اثبات نیست، ما می‌دانیم که پیروز بودیم و از این شاهد قوی‌تر که مقام معظم رهبری اشاره فرمود که اسرائیل خود نتوانست؛ بزرگترش یعنی آمریکا را آورد و اینکه آمریکا با ما وارد جنگ شد. واضح است که اسرائیل شکست خورده این میدان بود.
امام‌جمعه شیراز با بیان اینکه حتی وقتی نیرویی قدرتمندتر از اسرائیل یعنی آمریکا وارد صحنه جنگ شد، ضربه سختی خورد و دریافت که توان مواجهه با ملت ایران را ندارد، افزود: آن دسته از افراد که به استکبار جهانی دل بسته بودند نیز، امروز به این واقعیت پی برده‌اند. در چنین شرایطی، در سطح منطقه‌ای و تمام غرب آسیا و همه ملت‌ها، از همسایگان گرفته تا کشورهای دورتر دریافته‌اند که در شعاع 2 هزار کیلومتری، اگر کسی قصد خطا داشته باشد، بدون نیاز به حرکت نیروی زمینی، پاسخ قاطع نیروهای نظامی ایران را دریافت خواهد کرد.
آیت الله دژکام گفت: در حالی که دشمنان آمده بودند ملت ما را بترسانند اما در این مدت، مردم ما نشان دادند که شجاع و مقاوم هستند. خانواده‌ها حتی کودکان خود را برای حضور در میدان آورده‌اند تا آنان از همان کودکی سرباز اسلام و امام زمان (عج) شوند. مردم ما اینگونه فرزندان خود را تربیت می‌کنند و این لطف الهی است و تکبر و غرور نداشته باشیم.
وی با اشاره به آیه 25 سوره توبه ادامه داد: در قرآن کریم می‌خوانیم که در یک صحنه غرور ایجاد شد و شکست خوردند، در جنگ حنین ابتدا مسلمانان شکست خوردند، چون غرور داشتند. بنا نیست اگر پیروز شدیم مانند دشمنان متکبر باشیم و از این سنخ اداها داشته باشیم؛ پیروزی لشکر خدا، پیروزی ارزش‌های انسانی است. در موضع ظفر، باید متواضع و شکرگزار بود و به سجده شکر رفت.
نماینده ولی فقیه در فارس در ادامه نیز با اشاره به انتقام‌جویی گفت: انتقام‌جویی کور جایگاهی ندارد؛ باید دید حکم خدا چیست و رضایت خداوند در چه کاری است و همان را انجام داد.
آیت الله دژکام گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام سوم خود به جهانیان به‌ویژه به ترامپ نادان این پیام را رساندند که ملت ایران ملتی بزرگ و عزتمند است و ملتی است که از ذلت دوری دارد و تا رسیدن به قله‌های عزت، ایستادگی خواهد کرد.
آیت الله دژکام در خطبه دوم نمازجمعه این هفته به برگزاری عزاداری در شب‌های محرم اشاره کرد و گفت: این شب‌ها بنده در جمع هیئت‌های شیراز که حاضر می‌شوم به حال جوانان غبطه می‌خورم که همه می‌گویند فدای رهبری هستیم و دست بیعت با رهبر را بلند می‌کنند که سر رهبری سلامت باشد و همه فدایی راه اسلام و انقلاب اسلامی هستیم.
وی ادامه داد: ایام عزای امام حسین (ع) این است که عزاداری‌ها در همه جا باشکوه است اما کما فی سابق سعی کنید حرکت دسته‌جات عزاداری به سمت حرم مورد عنایت دوستان باشد و زمینه سازی باید برای جهات مختلف این حرکت انجام شود.
امام جمعه شیراز افزود: آنچه که مسلم است ما در شیراز مجالس و محافل حسینی بسیاری داریم و شهر یکپارچه عزا خانه حسین (ع) است اما نمود آن به اندازه‌ای که باید نیست. دوره، دوره رسانه شده است و خواهش بنده این است هیئات عزیزی که خودشان عزاداری ویژه می‌کنند به فکر این باشند که عزاداری شأن به نحوی منعکس شود.
آیت الله دژکام در ادامه با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: برنامه پیشرفت کشور در برنامه هفتم توسعه فکر شده است هر چند که برخی از مواردی که مقام معظم رهبری به عنوان سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه ابلاغ کردند در این برنامه نیست ولی مجلس تلاش کرده است تا نظر رهبری را بیاورد و همین که آمده امروز وظیفه مجریان است که اجرا کنند.
وی ادامه داد: در خصوص بازار بورس نیز در طول هفته گذشته دیدم که در برنامه‌های تلویزیونی و در میز اقتصاد نیز در این خصوص گفت و گو انجام شد ولی بحث این است که از گفت و گو رد شویم و به این سمت برویم که بازار بورس را حمایت کنیم تا مردم اعتماد کنند و سرمایه را به بازار بورس ببرند تا هم درآمد برای خودشان شود و هم به تولید کشور کمک دهند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/965810/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهلت ثبت نام ایران‌خودرو در طرح مادران

معرفی مسیر انحرافی ناترازی برق

رقابت پنهان چین و هند برای امنیت غذایی آینده

فارن افرز: ترامپ سیا را نابود می کند

جذب ویتامین B با مصرف این خوراکی‌های طبیعی

قیمت بره کشتاری در تهران مشخص شد

روایت دلخراش ِشاهدانِ جنایت اسرائیل در تجریش

مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید

لغو ١٢ هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس؛ گزارش اولیه خسارت به ایرلاین‌ها اعلام شد

چراغ خاموش شفافیت؛ چرا اطلاعات وام مسکن از دسترس عموم خارج شد؟

تأکید بر وحدت و انسجام ملی

عاشورا، فرهنگ بیداری و ایستادگی

این روغن‌ها برای سلامتی مفید هستند

عامل گرانی برنج در بازار

تاسوعای حسینی، روز وفاداری و ایثار

نذر و سوگ برای علمدار کربلا

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

سراب تجزیه ایران

از سرگیری پرواز شرکت‌های هواپیمایی عربی به ایران

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

این غذاها سبب ابتلا به آلزایمر می‌شوند

بازار طلا پس از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟

شیراز میزبان تجمع زینبیون در حمایت از ولایت

برگزاری عصر شعر عاشورایی دانش‌آموزی در شیراز

چگونه شرکت‌های جهانی از کشتار فلسطینی‌ها سودهای هنگفتی به دست می‌آورند؟

معاون وزیر ارتباطات: با اینترنت طبقاتی مخالفیم؛ اینترنت طبقاتی یعنی تبعیض

هشدار درباره تبعات تاخیر در اعلام قیمت خرید گندم

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

این خوراکی‌ها ساعت خواب را تنظیم می‌کنند

قیمت جدید مرغ در ایام محرم اعلام شد

بازگشت فرودگاه تبریز به شبکه حمل و نقلی هوایی کشور

شناسایی و حذف 2400 مگاوات مصرف پنهان رمزارز‌ها

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

سکوت اژدها

شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده اعلام شد

فرودگاه شهید مدنی تبریز باز شد

راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده در مسیرهای پُرتردد برای تاسوعا و عاشورا

سلامت کبد به این ویتامین‌ها نیاز دارد

تأمین دام برای محرم و صفر بدون مشکل

اقامه نماز ظهر تاسوعا در حرم مطهر شاهچراغ (ع)

سومین حرم اهل بیت(ع) غرق در عزای تاسوعای حسینی

عزاداری تاسوعای حسینی در حرم شاهچراغ (ع)

چرا پوتین حکومت طالبان را به رسمیت شناخت؟

کاهش قیمت و افزایش فایل‌های اجاره مسکن با خروج اتباع غیرمجاز

کشف مهمات، گوشت شکار و سلاح غیرمجاز در «کوه هوا» لامرد

92 هزار نفر دوره در مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای فارس مهارت آموختند

اضطراب، فوبیا و پانیک؛ چه تفاوتی دارند؟

توضیح عضو شورای شهر تهران درباره افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی

برق در وضعیت هشدار؛ تمدید خاموشی‌ها با افزایش مصرف

جزئیات جدید از واریز کالابرگ الکترونیکی