نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعدهای نمیفروشیم
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام فارس - ایران /متن پیش رو در ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
مهراوه خوارزمی| در پی انتشار ادعای دستگیری تعدادی از هموطنان کلیمی به اتهام جاسوسی در برخی رسانههای معاند، نماینده کلیمیان ایران در مجلس شورای اسلامی با رد این اتهامات، بر وفاداری تاریخی جامعه کلیمیان به ایران و نقش بیبدیل وحدت ملی تأکید کرد. همایون سامه یح نجف آبادی با اشاره به قدمت 2700 ساله حضور یهودیان در ایران و یادآوری وعدههای رژیم صهیونیستی برای تشویق اعضای این جامعه به سکونت در سرزمینهای اشغالی، تصریح کرد: «وطنمان را به هیچ وعدهای نمیفروشیم.» او تلاشهای معاندان برای ایجاد شکافهای قومی و مذهبی در ایران را بیاثر دانست و با اذعان به اینکه وضعیت کلیمیان در ایران طی دهههای اخیر بهبود یافته و حقوق آنها محترم شمرده میشود، خواستار هوشیاری مسئولان در برابر فضاسازیهای رسانهای و حفظ انسجام ملی شد.
به تازگی خبری در طیفی از رسانههای خارجی و معاند منتشر شده مبتنی بر ادعای دستگیری تعدادی از هموطنان کلیمیمان به اتهام جاسوسی. شما بلافاصله به این خبر واکنش نشان دادید و تأکید کردید که ماجرا هیچ ارتباطی با چنین اتهاماتی نداشته است. از جایگاه نماینده کلیمیان در نهاد عالی قانونگذاری ارزیابیتان از این خبرسازیها و تلاش معاندان برای تعریف و تعمیق شکافهای مذهبی و قومی در ایران چیست؟
رویه معمول و مسبوق به سابقه جریانهای معاند و بازوهای رسانهایشان همین بوده است که مستمسکی از این جنس پیدا کنند، از کاه کوه بسازند و اینگونه وانمود کنند که حقوق بشر و حقوق اقلیتهای مذهبی در جمهوری اسلامی ایران مراعات نمیشود. این ادعا در طی دههها همواره یکی از ابزارهای اروپا و آمریکا برای اعمال فشار علیه ایران بوده است.
از میان چند صد نفری که در روزهای در جریان بودن جنگ تحمیلی اخیر دستگیر شدند، چند نفری هم از جامعه کلیمیان بودند؛ اما دستگیری هیچ کدام از آنان مرتبط با اتهاماتی همچون جاسوسی نبود. من پیشتر به خبرگزاریها هم توضیح دادم که این افراد در یک میهمانی خانوادگی و با شکایت از بلند بودن صدا و احتمالاً ایجاد مزاحمت برای همسایگان بازداشت شدند و اکثریت شان تا پایان هفته آزاد خواهند شد. حتی از میان 4 نفری که در فضای مجازی ابراز نظری کرده بودند نیز دستور آزادی دو نفرشان صادر شد.
اما حقیقت این است که وضعیت جامعه کلیمیان ایران در طول 50 سال گذشته روز به روز بهتر شده است. اگر چه مشکلات عمومی که در کشور وجود دارد را ما نیز لمس میکنیم و توقع بهبودشان را داریم؛ اما بسیاری از دغدغهها و مشکلات اجتماعی کلیت جامعه در میان اقلیتها وجود ندارد، زیرا احترام به اعتقادات اقلیتها تا حدود زیادی از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران حفظ میشود.
کما اینکه برخی مواردی که برای کل جامعه ممنوع است، به دلیل احترام به اعتقادات برای جامعه دینی ما ممنوع نیست، کما اینکه امتیازاتی نیز به کلیمیان ایران داده شده است.
اگر چه به دلیل فشارهای ناشی از تحریم مشکلات اقتصادی زیادی به NGOها و نهادهای مدنی وارد شده است اما آن کسی که در چنین شرایطی از NGOهای ما حمایت میکند جمهوری اسلامی ایران است. به تبع اینکه از ابتدای انقلاب کاملاً مشخص بود که این نظام یک نظام کاملاً مذهبی و اعتقادی است؛ همین طور هم عمل کرد و طبق سنت پیامبر و سیره حضرت علی علیه السلام، احترام به اقلیتها حفظ شد و هر روز هم وضعیت بهتر میشود.
میدانیم که رژیم صهیونیستی برای جذب یهودیان سراسر جهان و مقیم ساختن آنان در سرزمینهای اشغالی امتیازاتی میدهد. دلیل جامعه کلیمیان ایران برای نه گفتن به این دعوت و باقی ماندن در ایران چیست؟ این جامعه چه نگاهی به مفهوم ایران و تعلق خاطر به آن دارد؟
حدود 10 سال پیش که من رئیس انجمن کلیمیان تهران بودم، آن زمان رژیم صهیونیستی اعلام میکرد که هر یهودی بخواهد از ایران برود و در سرزمینهای اشغالی اقامت کند، علاوه بر تأمین مسکن، بیمه و کار، مبلغ قابل توجهی هم کمک مالی دریافت خواهد کرد.
همان زمان جامعه کلیمی چنان موضعی گرفت و صدایش را به تمام دنیا رساند که خود رژیم از پیشنهاد بیشرمانهاش پا پس کشید.
ما در آن موضع نشان دادیم که بر خلاف ادعاهای رژیم صهیونیستی، جامعه کلیمیان در ایران کوچکترین مشکلی ندارند و دوست داریم در ایرانی بمانیم که 2700 سال است وطن ماست.
این نشان از عرق ملی ماست. ممکن است همچون جناحهای سیاسی مختلفی که وجود دارند ما هم تفکرات مختلف سیاسی نسبت به منافع ملیمان داشته باشیم، اما هیچ وقت ایران را نمیفروشیم. ایران برای همه ماست و کسانی که خلاف این اعتقاد را داشته باشند، نفوذی هستند و میخواهند آبروی ایران را به خطر بیندازند.
برخی از عناصر غافل در شبکههای اجتماعی سعی کردند جنایات رژیم صهیونیستی را به دین یهود مرتبط کنند. نسبت بین رژیم صهیونیستی و دین حضرت موسی و منابع مذهبی آن چیست؟
صهیونیسم یک تفکر سیاسی است که حدود 150 سال قدمت دارد، اما دین حضرت موسی بیش از 5 هزار سال قدمت دارد. ما اکنون فقط صهیونیسم یهودی نداریم؛ بلکه بعضاً صهیونیسم مسیحی هم داریم. امروز دولتمردان معدودی از کشورهای مسلمان با وارد شدن به پیمان ابراهیم خواسته و ناخواسته در خدمت تقویت صهیونیسم قرار گرفتند.
این در حالی است که بسیاری از یهودیان جهان اعلام کردند که صهیونیست با یهودیت تفاوت فاحش دارد. حضرت امام(ره) هم در اول انقلاب تأکید داشتند که بین صهیونیست و دین حضرت موسی(ع) تفاوت است. سوءاستفاده از دین و افراطگرایی در تمام ادیان وجود داشته است.
چنان که تروریسم داعش ادعای اسلام داشت. صهیونیسم هم یکی از همین افراط گراییهای انحرافی است. نکتهای که لازم میدانم در اینجا اشاره کنم این است که اخیراً کانالهای جعلی در فضای مجازی به اسم جامعه یهودی و انجمن کلیمیان تهران ایجاد شده که اظهار نظر میکنند. کانال رسمی انجمن کلیمیان فقط در تلگرام است و بقیه دروغین هستند و باعث تشویش اذهان عمومی میشوند.
همه باید هوشیار باشیم که نقشه دشمنان نقش برآب شود و انسجام ملی حفظ شود. وحدت و همدلی ایرانیان تنها راه پیروزی بر دشمن است.
بازار ![]()
-
پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳:۵۰
-
۱۳ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/965750/