پیام فارس

آخرين مطالب

وال‌استریت ژورنال: اسرائیل تاب جنگ ندارد، از داخل تحت فشار قرار گرفته است مقالات

وال‌استریت ژورنال: اسرائیل تاب جنگ ندارد، از داخل تحت فشار قرار گرفته است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روزنامه آمریکایی تاکید کرد: اسرادیل تاب و توان ادامه جنگ را ندارد و به خاطر بحران اقتصادی، از درون برای توقف جنگ با ایران تحت فشار قرار گرفته است.
وال‌استریت ژورنال نوشت: جنگ اسرائیل با ایران در هر روز صدها میلیون دلار هزینه به این رژیم تحمیل کرده و این میزان بالای هزینه موجب می‌شود این رژیم قادر به ادامه دادن به این حملات در بلندمدت نباشد.
کارشناسان به روزنامه «وال‌استریت ژورنال»‌ گفتند بزرگ‌ترین هزینه‌ای که اسرائیلی‌ها در نتیجه اقدامات خود علیه ایران متحمل می‌شوند مربوط به بخش پدافند هوائی است و تنها موشک‌های رهگیر پدافند این رژیم که در مقابل حملات تلافی‌جویانه ایران به رژیم ناموفق نشان داده‌اند در هر روز ده‌ها و حتی تا 200 میلیون دلار هزینه برای آن ایجاد می‌کنند. 
هزینه‌های عظیم دیگری که اسرائیل در جنگ با ایران متحمل می‌شود مرتبط با مهمات و جنگنده‌هایش در کنار خسارات گسترده‌ای که به ساختمان‌هایش در نتیجه حملات ایران وارد شده، هستند.
طبق برآورد جدید منتشرشده از سوی وال‌استریت ژورنال، هزینه اسرائیل به منظور بازسازی یا ترمیم خساراتی که در این درگیری پذیرفته دست‌کم 400میلیون دلار است. در نتیجه این هزینه‌های فزاینده بزرگ، اسرائیل برای آنکه به جنگ سریعاً پایان دهد، تحت فشار قرار گرفته است.
«کارنیت فلاگ»، رئیس سابق بانک مرکزی اسرائیل با تاکید بر هزینه‌های بالای این جنگ برای اسرائیلی‌ها گفت: فاکتور اصلی که واقعاً هزینه جنگ را تعیین خواهد کرد، طول مدت آن است.
او با ذکر اینکه اقتصاد اسرائیل تنها می‌تواند یک نبرد کوتاه‌مدت را تحمل کند، گفت: «هزینه نبرد برای 2 هفته یا یک ماه بسیار متفاوت با هزینه آن برای یک هفته خواهد بود.» همچنین «یهوشوا کالیسکی»، پژوهشگر انستیتوی مطالعات امنیت در تل‌آویو گفت: سامانه «فلاخن داوود» که مشترکاً با آمریکا برای هدف گرفتن موشک‌های کوتاه تا بلندبرد طراحی شده، در هر بار فعال‌شدن با فرض شلیک 2 رهگیر که تعداد حداقلی است 700هزار دلار هزینه ایجاد می‌کند.
به گفته کالیسکی سامانه پدافندی اسرائیل برای مقابله با موشک‌های بالستیک دوربردی که جو زمین را ترک می‌کنند موسوم به «پیکان3» نیز به ازای شلیک هر موشک رهگیر حدود چهار میلیون دلار هزینه ایجاد می‌کند در حالی که نسخه قدیمی‌تر سامانه یعنی «پیکان2» به ازای شلیک هر موشک سه میلیون دلار هزینه برمی‌دارد.
زِوی اکشتاین، رئیس انستیتو سیاست اقتصادی آرون گفت: در روزهای اخیر اقتصاد اسرائیل در نتیجه حملات ایران تعطیل شده است. فقط کارگران صنایع حیاتی به کار فراخوانده می‌شوند و تجارت‌های بسیاری بسته هستند.»
«ایال شالِو»، یک مهندس ارشد اسرائیلی گفت: «انهدام‌های ناشی از موشک‌های بالستیک بزرگ ایران در تمام جنگ‌های دهه‌های اخیر اسرائیل دیده نشده است. صدها ساختمان از بین رفته یا شدیداً آسیب دیده‌اند و بازسازی و ترمیم آنها صدها میلیون دلار هزینه خواهد گذاشت.»
در همین حال روزنامه جروزالم‌پست خبر داد که اسرائیل دست به دامن دیپلمات‌ها شد! این روزنامه نوشت که تل‌آویو به اطلاع مقامات غربی رسانده برای راهکار دیپلماتیک آماده است.
ژنرال «نمرود شیفر» رئیس سابق ستاد نیروی هوائی رژیم هم گفت: موشک‌های ایرانی دیدگاه ما را تغییر خواهند داد؛ ما در این جنگ پیروز نخواهیم شد. هرچه زودتر باید اقدامات دیپلماتیک را آغاز کنیم تا از تلفات بیشتر جلوگیری کنیم؛ من نمی‌خواهم به موشک بعدی ایرانی‌ها حتی فکر هم کنم!
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/963660/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ ‎ضرورت تقویت تاب‌آوری اقتصادی

سرمقاله کیهان/ وعده صادق3 ؛ ضربه بر موجودیت رژیم صهیونیستی

تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ

سیاست‌های حمایتی در بازار سهام فعال می‌شود؛ پایان کابوس بورس؟

طلای جهانی سر به زیر ماند

سرمقاله هم میهن/ دوگانه‌های جعلی

آیا بی دردی وجود دارد؟

آزادشدن واردات خودروهای لوکس پس از یک دهه

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

نجات فرد گرفتار در ارتفاعات سپیدان

واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با سه مصدوم

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شطرنج غبارآلود

نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است؛ گران‌فروشی را گزارش دهید

دبیر انجمن صنایع همگن: شورای سیاست‌گذاری خودرو احیا شود

جزئیاتی از چرایی تغییر آبونمان تلفن ثابت

واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با 3 مصدوم

سرمقاله خراسان/ قدرت قلم از موشک‌های دشمن بیشتر است

کارهایی که می‌توان برای بهبود نارسایی قلبی انجام داد

ظرفیت تولید تجدیدپذیر تا پایان تیرماه به 3000 مگاوات می‌رسد

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

دستگیری سارق حرفه‌ای باتری خودرو در جهرم

اجاره ملک به اتباع غیرمجاز در آباده ممنوع شد

باغ تاریخی نشاط لار به‌زودی برای استفاده عمومی بازگشایی می‌شود

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

جریان‌سازی رسانه‌ای بدون تکیه به روزنامه‌نگاری تحلیلی میسر نیست

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

شیراز در جنگ 12 روزه

لزوم تعیین‌تکلیف بودجه جذب‌نشده دستگاه‌ها تا دو ماه آینده