پیام فارس

آخرين مطالب

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: کمبودی در تامین مواد غذایی وجود ندارد، مردم نگران نباشند اقتصادي

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: کمبودی در تامین مواد غذایی وجود ندارد، مردم نگران نباشند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی اعلام کرد: در حال حاضر کمبودی در عرضه مواد غذایی در بازار وجود ندارد و کالا در واحدهای عمده‌فروشی به وفور موجود است. تولید و توزیع در کنار هم ادامه دارد و حتی از واحدها خواسته‌ایم در صورت لزوم در دو شیفت فعالیت کنند تا کمبودی در بازار احساس نشود.
رضا کنگری - رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی - اظهار کرد: ما در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در عرضه مواد غذایی در بازار نداریم. همه‌چیز به وفور در واحدهای صنفی عمده‌فروشی و بنکداری‌ها موجود است.
وی با اشاره به نشستی که روز گذشته با تولیدکنندگان و واردکنندگان برگزار شد، ادامه داد: این نشست با هدف اطمینان از ادامه تولید و توزیع کالا برگزار شد. از تولیدکنندگان خواستیم در صورت امکان در دو شیفت، حتی در شب، فعال باشند تا کمبودی در بازار ایجاد نشود.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی ضمن اعلام بازدید میدانی از بازار به همراه اعضای هیئت مدیره افزود: هیچ‌گونه نگرانی در مورد کمبود مواد غذایی و سلولزی وجود ندارد. تنها چالش ما در حال حاضر کم بودن مشتری در بازار است.
بازار
او با تشریح ساختار توزیع مواد غذایی در کشور گفت: 67 درصد توزیع از طریق اصناف انجام می‌شود. حدود 2200 عضو در این اتحادیه فعالند و این افراد حدود 19 هزار واحد صنفی خرده‌فروشی مثل سوپرمارکت‌ها و لبنیاتی‌ها را در سراسر کشور تغذیه می‌کنند.
کنگری با توجه به خرید هیجانی برخی افراد در فروشگاه‌ها ضمن اعلام اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای تنها بخش کوچکی از این شبکه توزیع را تشکیل می‌دهند، افزود: فروشگاه زنجیره‌ای بودن یا نبودن آن‌ها تاثیری بر عرضه مواد غذایی در بازار نمی‌گذارد. امروز هر واحد صنفی عمده‌فروشی، در عمل مثل فروشگاه‌های زنجیره‌ای عمل می‌کند و مردم می‌توانند مایحتاج خود را از خرده فروشی‌ها، بنکداری‌ها، سوپرمارکت‌ها و... خریداری کنند.
وی با یادآوری وضعیت بازار در اوایل همه‌گیری کرونا در سال 1398 ادامه داد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشورهای پیشرفته در مدت کوتاهی از مواد غذایی خالی شدند، ولی در کشور ما این وضعیت ایجاد نشد چون اصناف در کنار مردم ایستادند.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی ضمن اعلام اینکه عرضه در حال حاضر از تقاضا پیشی گرفته و این امر سبب رکود در بازار و ثبات در قیمت‌ها شده، اظهار کرد: هرگونه گران‌فروشی، کم‌فروشی یا اختلال در تولید و توزیع از طریق این اتحادیه پیگیری می‌شود. با تولیدکنندگان و واردکنندگان هم در این باره مذاکره کرده‌ایم و آن‌ها اعلام کرده‌اند که با تمام ظرفیت در حال تولید و عرضه‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/963093/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صاحب عروسک کشته شد

ایران مهم است نه دعواهای سیاسی

همچون تیر در کمان آرش

پیامدهای آتشی که اسرائیل به پا کرد

ترامپ شریک نتانیاهو

چطور خانواده را از شرایط بحرانی عبور دهیم؟

برگ برنده ایران

دفاع از میهن فراتر از مرزبندی ها است

چرا سرطان ریه درمیان افراد غیرسیگاری رو به افزایش است؟

حمایت فرزین از وزیر پیشنهادی اقتصاد

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: توزیع سوخت بدون هیچ وقفه‌ای حتی لحظه‌ای در حال انجام است

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدای سادات به مناسبت عید سعید غدیر خم

عضو نهضت آزادی: «مسأله ایران» فراتر از هر چیز است

پای ثابت خرابکاری، ترور و جاسوسی

جنگ اسراییل علیه ایران؛ تجاوز ناموجه و عملیات نامشروع

آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟

غذا‌هایی که موجب بروز رفلاکس معده می‌شوند

بهبود فضای کسب و کار در گرو اصلاح سیاست های وزارت اقتصاد است

پیش بینی قیمت طلای جهانی؛ بازی با آتش در خاورمیانه اونس جهانی را صعودی کرد

پیش بینی قیمت دلار 26 خرداد 1404

میادین میوه و تره‌بار تهران از 8 صبح تا 16 باز است

انسداد مسیر ترانزیت ایران و ترکیه تکذیب شد

آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری ابلاغ شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 خرداد 1404

دود چهارراه گمرک شیراز؛ شایعه و واقعیت

خون، روی تشک صورتی

4 برگ برندۀ ایران در تأسیسات نفتی

ورق نفت برگشت

مقابل متجاوز می ایستیم

ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه

کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید

لغو اردوی آماده‌سازی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز

مدیریت شهری شیراز باید با تکیه بر میراث ایرانی-اسلامی باشد

درمان آلزایمر با جویدن آدامس در شبکه‌های اجتماعی بر سر زبان‌ها افتاده!

پیش‌بینی تولید 254 هزار تن مرغ تا پایان خرداد

مهاجرانی: خسارات به مردم مطابق قانون پرداخت می‌شود

بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد

تامین کالاهای اساسی در فروشگاه ها و میادین میوه و تره بار؛ خبری از کمبود نیست

ورزش‌های مخصوص افراد مبتلا به دیابت

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه؛ از فردا

یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد

صندوق‌های درآمد ثابت در بورس، امروز فعالند

نحوه حمایت از کارگران در شرایط بحرانی و جنگ

اصابت پرتابه به شیراز؛ خوشبختانه هیچ تلفاتی گزارش نشده است

اصابت پرتابه‌ها به صنایع الکترونیک شیراز

وزش باد شدید و افزایش دما در برخی نقاط فارس

بخشنامه دورکاری ادارات فارس ابلاغ شد

یک سوم کارکنان ادارات فارس از فردا دورکار می‌شوند

تصویب افزایش ٣٨ درصدی نرخ کرایه سرویس مدارس شیراز

کارشناس آمریکایی: حمله اسرائیل به مخفی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران منجر می‌شود