پیام فارس

آخرين مطالب

ماسکِ پشیمان سیاسی

ماسکِ پشیمان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ایلان ماسک دیروز چهارشنبه گفت که از برخی از پست‌های اخیر خود در رسانه‌های اجتماعی درباره دونالد ترامپ پشیمان است. «آنا کوبان» در همین زمینه در سی‌ان‌ان نوشت، ماسک در پستی در ایکس گفت: «من از برخی از پست‌هایم درباره رئیس‌جمهور در هفته گذشته پشیمانم. در آنها زیاده‌روی کردم.»
رابطه ماسک با ترامپ هفته گذشته به طرزی چشم‌گیر و عمومی رو به وخامت گذاشت؛ زیرا هر دو نفر در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی خود به تبادل کنایه علیه یکدیگر پرداختند. تا همین اواخر، ماسک متحد نزدیک ترامپ در دولت و رئیس مشترک «وزارت بهره‌وری» دولت او بود؛ جایی که این میلیاردر فناوری، رهبری اخراج‌های گسترده کارگران فدرال را بر عهده داشت. اما رابطه آنها زمانی تیره شد که ماسک از لایحه عظیم مالیاتی و سیاست داخلی ترامپ به‌شدت انتقاد کرد و آن را به‌دلیل تاثیر منفی پیش‌بینی‌شده‌اش بر امور مالی دولت ایالات متحده، «چندش آور و نفرت‌انگیز» خواند. مدیرعامل تسلا با به اشتراک گذاشتن نظرات چند سال پیش ترامپ و دیگر قانون‌گذاران جمهوری‌خواه که نگرانی‌هایی را در مورد هزینه‌های دولت ایالات متحده و کسری بودجه ایجاد کرده بود، انتقادات خود را تشدید کرد. سهام تسلا که در فرانکفورت آلمان فهرست شده است، پس از عقب‌نشینی ماسک در ایکس افزایش یافت. 
الجزیره هم در همین رابطه نوشت، ابراز پشیمانی ماسک پس از آن صورت می‌گیرد که او مجموعه‌ای از حملات غیرمعمول به ترامپ، از جمله ادعایی مبنی بر اینکه دولت او از انتشار پرونده‌های جفری اپستین برای پنهان کردن ارتباط ترامپ با این سرمایه‌دار و مجرم جنسی محکوم شده، خودداری کرده است. ماسک هفته گذشته علنا از ترامپ به‌خاطر «یک لایحه بزرگ و زیبا» جدا شد. ماسک در ادامه، انتقادات زیادی از ترامپ و برنامه‌های هزینه‌ای حزب جمهوری‌خواه منتشر کرد و باعث جنگ لفظی عمومی با رئیس‌جمهور آمریکا شد.
 در بحبوحه این جنجال‌ها، ترامپ گفت که «ساده‌ترین راه» برای کاهش هزینه‌ها، لغو قراردادها و یارانه‌های اعطاشده به شرکت‌های ماسک، از جمله تسلا و اسپیس‌ایکس است. ترامپ روز شنبه در مصاحبه‌ای با ان‌بی‌سی نیوز گفت که فرض می‌کند رابطه‌اش با ماسک تمام شده است و هیچ علاقه‌ای به بهبود روابط ندارد. به نظر می‌رسد تهدید ترامپ مبنی بر لغو قراردادها با ماسک کار خود را کرد و رئیس تسلا فتیله درگیری را پایین کشید و عقب‌نشینی خود را در پست‌هایی در ایکس اعلام کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/962821/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چه سناریوهایی برای مذاکرات هسته‌ای قابل تصور است؟

علائم و عوامل درد سیاتیک چیست؟

آمادگی کامل شبکه بانکی برای خدمت‌رسانی به مردم

شیفت‌های پخت نان افزایش یافت

اطلاع رسانی رسمی درباره بازار سرمایه قبل از گشایش بازار اعلام می‌شود

سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر از ثبات تولید و توزیع محصولات کنسروی داد

سیاتیک رگ نیست

مراقب سکته قلبی خاموش باشید

وزارت جهاد کشاورزی: تامین و توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل انجام میشود

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده در پی لغو پروازها

تمدید توقف پروازهای فرودگاه مهرآباد تا ساعت 14 فردا

7 گیگ اینترنت رایگان ببر! همه‌چی راحته، بدون قرعه‌کشی و معطلی

پایداری روند تامین آب شرب در کشور

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

شیراز، دقایقی قبل!

بیمارستان‌های استان فارس در آماده‌باش کامل قرار دارد

محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در حرم شاهچراغ

حمله مجدد به پایگاه‌های هوایی شیراز تکذیب شد

شهید «فریدون عباسی» دانشمند هسته‌ای، مردی از تبار فارس

آخرین آمار امدادرسانی به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به کشور

تمام اماکن تاریخی فرهنگی فارس تا اطلاع ثانوی تعطیل است

روزنامه نگار مشهور آمریکایی: دولت اسرائیل خطری برای یهودیان سراسر جهان است

کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید

واریز و برداشت پلتفرم‌های طلا به دستور بانک مرکزی متوقف شد

توانیر: تامین برق مشترکان روال عادی دارد؛ پایداری شبکه سراسری برق

پیام وزارت اقتصاد در پی جنایت امروز رژیم صهیونیستی

وزیر رفاه: حمله به بهزیستی قصرشیرین جنایت جنگی است

بازدید میدانی وزیر نفت از خدمت‌رسانی در جایگاه‌های سوخت

عوارض خروج از کشور مسافران حفظ می‌شود؛ مساعدت با دانشجویان و اتباع

تصمیم گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر شنبه

آمادگی صنعت نفت برای پشتیبانی از امنیت ملی

خساراتی به تأسیسات راه‌آهن وارد نشده است؛ حرکت قطارها، طبق برنامه است

پروازهای مهرآباد تا بامداد شنبه متوقف شد

هر قطره خونی شهیدان آتشی بر خرمن صهیونیسم جهانی خواهد بود

تداخل عجیب سیب با داروهای رایج!

«غول رسانه‌ای» که می‌خواهد از توافق ایران و آمریکا جلوگیری کند

فقط یک جهش کوچک تا «اپیدمی»؛ کروناویروسِ HKU5-CoV2 در کمین

امام جمعه اهل سنت اوز فارس:اکنون وظیفه ما پیگیری انتقام شهداست

کینه صهیونیست‌ها با دیانت ماست

سردار حاجی‌زاده به شهادت رسید

مشرق: فرزندان صدیقی چرا بازداشت‌ شده‌اند؟

مضرات سیب!

نشانه‌های اختلال در عملکرد تیروئید را بشناسید

کمپوت سیب هم عوارض داره؟

شهید فریدون عباسی دانشمند هسته ای مردی از تبار کازرون فارس

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

سه فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا منصوب شدند

روایت «المانیتور» از نقشه راه ترامپ در مواجهه با ایران

تاثیر خواب باکیفیت در نوجوانی بر سلامت قلب در بزرگسالی

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران: بانک مرکزی باید ارز را تک نرخی کند