پیام فارس

آخرين مطالب

شایع‌ترین علت درد مچ دست و راه درمان علمي

شایع‌ترین علت درد مچ دست و راه درمان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - خبرآنلاین / فوق تخصص جراحی دست اظهار کرد: علل مختلفی برای درد مچ دست وجود دارد که تمام این علل با رسیدگی و درمان به موقع بهبود می‌یابد.
به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هادی رجبی، با اشاره به اینکه علل کلی درد مچ دست مواردی است که صدمات به صورت حاد و یا به علت سقوط رخ می‌دهد و یا تصادفات و ضربه حین ورزش برای دست پیش می‌آید، گفت: دردهای مچ دست به علت شکستگی، در رفتگی و آسیب‌های لیگامان دست و آسیب های غضروفی است که با پیگیری و درمان، بهبود می‌یابد.
ایسنا نوشت: وی با اشاره به اینکه علل مزمن درد مچ دست معمولا بدون وجود سابقه ضربه مشخص و اختلال عملکرد رخ می دهد ، تصریح کرد: عوارض شکستگی‌های استخوانی تا 20 درصد مواقع در رادیوگرافی مشخص نمی شود، بنابراین پزشک پیشنهاد گچ گرفتن و یا درخواست ام آر آی و یا سی تی اسکن می دهد.
رجبی با بیان اینکه اصولا نسبت به دردهای مچ دست باید حساس باشیم زیرا درمان به موقع می‌تواند نجات دهنده مچ دست باشد، اظهار کرد: بد جوش خوردن استخوان مچ دست باعث بهم خوردن ساختاراستخوانی می‌شود و قدرت گیرایی مچ دست کاهش می‌یابد.
بازار
وی با اشاره به اینکه متأسفانه بیماری کین باخ در کشور ما شایع است و به دلایلی استخوان به مرور با قطع جریان خون روبه رو و دچار سیاه‌شدگی می‌شود، گفت: این اختلال معمولا بزرگسالان جوان را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث از بین رفتن تدریجی یکی از استخوان‌های کوچک مچ دست می‌شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه آسیب دیدگی مچ دست اغلب هنگامی بروز می کند که روی قسمت جلویی دستِ باز خود می‌افتید و این اتفاق می تواند باعث پیچ خوردگی، کشیدگی و حتی شکستگی شود، گفت: شکستگی اسکافوئید (استخوان ناوی)، استخوان سمت شست مچ دست را درگیر می‌کند و این نوع شکستگی ممکن است بلافاصله پس از آسیب در رادیوگرافی مشاهده نشود.
وی با بیان اینکه هر فعالیتی که شامل حرکت مکرر مچ دست باشد می تواند باعث التهاب بافت های اطراف مفاصل یا شکستگی تنشی شود، گفت: آرتروز مچ دست زمانی بروز می کند که غضروف محافظت کننده از انتهای استخوان با گذشت زمان از بین می‌رود، آرتروز در مچ دست، شایع نیست و معمولاً فقط در افرادی بروز می کند که در گذشته مچ دست‌شان آسیب دیده باشد.
وی با بیان اینکه سندرم تونل کارپال (گیرافتادگی عصب مچ دست) وقتی بروز می‌کند که فشار وارد بر عصب میانی افزایش می‌یابد؛ چراکه عصب میانی از تونل کارپ که مجرای عبور از کف مچ دست‌تان است، عبور می کند، افزود: کیست‌های گانگلیون اغلب در قسمتی از مچ دست‌تان، در سمت مخالف کف دست‌تان، ایجاد می شوند که ممکن است دردناک باشند و درد ممکن است با فعالیت بدتر شود یا بهبود یابد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، رجبی با اشاره به اینکه آسیب دیدگی مچ دست در بسیاری از ورزش‌ها رایج است، گفت: تقریبا هر فعالیتی که دست‌ها و مچ را درگیر کند، حتی بافندگی و کوتاه کردن موها، اگر به اندازه کافی با اعمال فشار همراه باشد، می تواند منجر به درد شدید مچ دست شود.
فوق تخصص جراحی دست و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پیشگیری از سقوط، تغذیه مناسب، استفاده از وسایل استاندارد در محیط کار و استفاده از وسایل حفاظتی در حین ورزش، در سلامت و استحکام عضلات و استخوان ها بخصوص سلامت مچ دست مؤثر است.
وی ابراز کرد: ابتلا به عارضه دیسک گردن می تواند منجر به درد مچ دست شود و اگر به همراه درد در ناحیه گردن را هم احساس شود، حتماً باید به پزشک مراجعه کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علیرغم همه تحریم‌ها، صادرات نفت و پتروشیمی کشور بدون مشکل انجام می‌شود

فروش نان کنجدی به قیمت 4 نان ساده!

از اجرای طرح پایش سلامت تا پیگیری رفع کمبود دارو در غرب مازندران

با مصرف این میوه از شر پوکی استخوان راحت شوید

خبر خوش گمرک برای کامیون‌دارها: بدون انتقال ارز، کشنده وارد کنید

فروش نفت جلوی افول رشد اقتصادی را گرفت

حرم شاهچراغ(ع) میعادگاه نجواگران دعای عرفه

تصادف در جاده شیراز به کازرون یک فوتی و 3 مصدوم برجا گذاشت

ثبت سفارش واردات خودرو همچنان متوقف است

سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان فارس منصوب شد

روزنامه عبری مخالف نتانیاهو: اسرائیل بدون آمریکا نمی‌تواند به ایران حمله کند

با این روش گرفتار یبوست نشوید

هر پیامک چقدر برایتان آب می‌خورد؟

15 خرداد 42 در خیابان های قم، تهران و شیراز چه خبر بود؟

«گزارش جامع» آژانس مقدمه‌ای برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه است

خرس زخمی؛ گزینه حمله اتمی روی میز پوتین؟

دشمن خاموش سلامت دهان

رئیس سازمان تنظیم مقررات: قطعی برق کیفیت اینترنت را 10 درصد کاهش می‌دهد

خبر خوش رئیس سازمان برنامه برای بازنشستگان کشوری

چرا افزایش 25 درصدی سقف اجاره‌بها رعایت نمی‌شود؟

اشغال تبریز و لزوم شناسایی نسل کشی آذری‌ها توسط عثمانی

راه‌های درمان کلوئید

آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت نان؛ افزایش قیمت قطعی است

ویتامینی که مانع از سر درد می‌شود

پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی

پیش‌بینی اکونومیک‌تایمز درباره احتمال سقوط سخت طلا در 2 ماه آینده

اقامه نماز عید سعید قربان در حرم شاهچراغ (ع)

گزینه‌های دشوار پوتین پس از عملیات بی‌سابقه اوکراین

ابهام در تعرفه‌ها واردات خودرو را متوقف کرد

10 سوت طلای رایگان هدیه ملی گلد به شما

زمان آغاز مرحله جدید فروش محصولات سایپا

فجر شهید سپاسی شیراز قرارداد ٢ بازیکن خود را تمدید کرد

این میوه گرمسیری را در رژیم غذایی‌تان فراموش نکنید

ناترازی برق در میانه خرداد به 12 هزار مگاوات رسید

طرح 2 فوریتی مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران

پشت پرده چرخش بن سلمان در برابر تهران

مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید

صدور 160 مجوز پرواز فوق‌العاده به مشهد همزمان با عید قربان

کاهش صادرات نفت ایران به چین

15تیر آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی دارای برگ بازگشت ازکشور

15 تیر آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی از کشور

هشدار «نماد بدمصرفی انرژی» بر سر در اصناف پرمصرف

مواد تحریک‌کننده دود سیگار ساعت‌ها در بازدم باقی می‌ماند

قیمت شیرینی عید قربان تغییری ندارد

اوپک زیر تیغ امارات

شناسایی 112 مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در واحدهای صنعتی

آتش سوزی مراتع اطراف رودخانه قره آغاج شیراز مهار شد

اسرائیلیات هندو؛ واکاوی همگرایی سیاست‏‌های دهلی نو و تل آویو

فتق کشاله ران در کودکان؛ لزوم مراجعه سریع به جراح

آغاز گام‌های اجرایی برنامه مهار گازهای مشعل(فلر)