در بازدید فرماندار خنج از شهرک صنعتی؛
مسائل و مشکلات شهرک صنعتی خنج مورد بررسی قرار گرفت
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - شهرک صنعتی خنج به وسعت ٩4 هکتار با کاربری های صنایع غذایی، شیمیایی، سلولزی، نساجی، نفت و گاز، فلزی، ظروف یکبار مصرف و کانی غیر فلزی تا کنون ١6 قرارداد با سرمایه گذاران منعقد کرده که از این تعداد 4 واحد در مرحله بهره برداری هستند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خنج بهادر اسفندیاری فرماندار شهرستان خنج به همراه جمعی از مسئولین از شهرک صنعتی خنج بازدید کرد.
در این بازدید که ائمه جمعه و اعضای شورای تامین و روسای ادارات مربوطه و بخشدار مرکزی و رئیس شهرک صنعتی شهرستان خنج فرماندار را همراهی می کردند مسائل و مشکلات شهرک صنعتی خنج مورد بررسی و تصمیماتی در جهت رفع مشکلات اتخاذ شد.
شهرک صنعتی خنج به وسعت ٩4 هکتار با کاربری های صنایع غذایی، شیمیایی، سلولزی، نساجی، نفت و گاز، فلزی، ظروف یکبار مصرف و کانی غیر فلزی تا کنون ١6 قرارداد با سرمایه گذاران منعقد کرده که از این تعداد 4 واحد در مرحله بهره برداری هستند.
واحدهای نایلن نایلکس و مواد شوینده جابر غفاری، تولید انواع رنگ شجاع الدین جلالی، زغال صنعتی جمشید فاطمی، قطعات بتنی وحید صداقت این واحدها با پیگیریهای فرماندار مشکل انشعاب برق آنها امروز حل شد و می توانند از اداره برق انشعاب خریداری نمایند.
زیر سازی جدول گذاری شبکه برق شبکه آب، تامین آب، ساختمان نگهبانی، کانال مرزی، کانال انحراف سیلاب و پل و شبکه روشنایی از دیگر پروژه های انجام شده در این شهرک صنعتی می باشند.
زیر سازی و آسفالت، جدول گذاری و رفوژ، پل و آبرو با اعتبار ٢٠ میلیارد تومان از پروژه های در حال انجام می باشند.
امان الله جونا رئیس اداره برق خنج در این بازدید خبر از واگذاری انشعاب برق به چهار واحد صنعتی که در مرحله بهره برداری هستند داد و در ادامه گفت: شبکه خط انتقال برق شهرک صنعتی تا ایستگاه برق خنج 24 کیلومتر است که 8 کیلومتر آن شرکت شهرکهای صنعتی فارس انجام و ادامه مسیر تا ایستگاه بر عهده شرکت توزیع برق بوده و مبلغ 71 میلیارد تومان در سفر دکتر ایمانیه استاندار پیشین فارس به خنج جهت انجام الباقی مسیر مصوب شده که در مرحله اول 15 میلیارد تومان از سازمان برنامه و بودجه به حساب شرکت توزیع برق فارس واریز و در محله مناقصه و انتخاب پیمانکار است.
همچنین پس از یک وقفه ٣ ساله مقرر شد اداره برق خنج نسبت به پاسخ استعلامات برق پاسخ مثبت دهد تا واگذاری زمین به سرمایه گذاران در این شهرک صنعتی انجام گردد.
-
سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰:۳۳
-
۸ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960669/