پیام فارس

آخرين مطالب

گزارش «شرق» از حضور حجاب‌بان‌ها در پارک ملت مشهد مقالات

گزارش «شرق» از حضور حجاب‌بان‌ها در پارک ملت مشهد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شرق /متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
با گرم شدن هوا و تعطیلی مدارس، همان‌طور که پارک‌ها میزبان حجم بیشتری از مردم هستند، مسئولین به‌جای اضافه کردن برنامه‌های ورزشی و تفریحی، نظارت‌ بر نوع پوشش ورزشکاران را در دستور کار خود قرار داده‌اند. نظارتی که مشخص نیست از طرف کدام نهاد یا ارگانی صورت گرفته و باعث ایجاد مزاحمت برای ورزشکاران می‌شود.
مهسا کسنوی| هوای بهاریست؛ پیاده‌روی و دویدن در پارک‌های عمومی سطح شهر به یکی از روتین‌های خوب و درست زندگی مردم تبدیل شده‌است. یکی از معدود تفریح‌های مجاز که در شهری چون مشهد، هنوز می‌توان از آن بهره برد.
با گرم شدن هوا و تعطیلی مدارس، همان‌طور که پارک‌ها میزبان حجم بیشتری از مردم هستند، مسئولین به‌جای اضافه کردن برنامه‌های ورزشی و تفریحی، نظارت‌ بر نوع پوشش ورزشکاران را در دستور کار خود قرار داده‌اند؛ نظارتی که مشخص نیست از طرف کدام نهاد یا ارگانی صورت گرفته و باعث ایجاد مزاحمت برای ورزشکاران می‌شود.
مانعی برای ورزش
حمید 35 سال دارد و بیش از ده سال است به صورت حرفه‌ای ورزش دوومیدانی را دنبال می‌کند. تیشرت، لگ و شلوارک پوشیده است. او از تجربه مواجهه با حجاب‌بان‌ها در پارک ملت مشهد می‌گوید: «من هر روز باید رکوردم را ثبت کنم و بنابراین نمی‌توانم در حین دویدن، توقف کنم. امروز در هنگام دویدن، چند مرد و زن با پلاکاردهایی که برای حجاب در دست داشتند، در حین تمرین، جلوی من را گرفتند و گفتند نوع پوششت مناسب نیست.»
او ادامه می‌دهد: «من سالهاست با همین پوشش ورزش می‌کنم.» حمید برخورد با حجاب‌بان‌ها را مانع ورزش می‌داند و می‌گوید: «حضور آن‌ها نه تنها کمک‌کننده نیست؛ بلکه باعث اختلال در نظم عمومی شده است و ورزشکاران را از تمرین انداخته است.»
پوشش مساله جامعه نیست؛ مانع خرید و فروش مواد مخدر شوید
سارا 30 سال دارد و تقریبا یک سال است هر روز برای دویدن به پارک ملت می‌آید. او می‌گوید: «بیش از یک سال است برای تمرین دویدن، حتی در روزهای برفی به پارک آمده‌ام.»
او شلوار، تی‌شرت بلند و اسکارف پوشیده و از تجربه‌ برخورد با حجاب‌بان‌ها می‌گوید: «تقریبا از اوایل اردیبهشت چند نفر با پلاکارد در محلی مشخص می‌ایستند و برای نوع پوشش زنان و مردان، تذکر می‌دهند.»
سارا از ساعت 5 صبح به پارک می‌آید و معتقد است: «کسی که 5 صبح از خوابش زده و به پارک آمده، قطعا هدفش ورزش بوده و نه چیز دیگری.»
او ادامه می‌دهد: «روزی نیست که حرفی از حجاب‌بان‌ها نشنوم، از وعده دادن برای آتش جهنم بگیر تا حرف‌های مودبانه‌تر مثل: دختر خوشگلم پوششت مناسب نیست!»
سارا می‌گوید: «همیشه برخوردها نامحترمانه نیست. اما قطعا موجب اختلال در تمرین ورزشکاران می‌شود. یک بار به آن‌ها پیشنهاد کردم برای بهبود اوضاع جامعه، شب که نوجوانان برای پیدا کردن مواد مخدر به پارک می‌آیند، سری به اینجا بزنند و مانع از خرید و فروش مواد مخدر شوند نه مانع از تمرین ورزشکاران.»
بازار



تشکل مردمی هستیم؛ احتیاج به مجوز نیست!
اوایل خیابان امامت در حاشیه پارک ملت مشهد، حدود 30 زن و مرد با پلاکاردهایی که در دست دارند، به صورت دوطرفه ایستاده‌اند و فضایی شبیه به تونل ایجاد کرده‌اند. آن‌ها با تذکر دادن و صحبت با ورزشکاران به قول خودشان سعی در اصلاح نوع پوشش جامعه دارند.
یکی از این حجاب‌بان‌ها در پاسخ به سوال خبرنگار شرق که از طرف کدام نهاد یا ارگان مسئول به انجام این کار شده‌اند؟ می‌گوید: «ما عضو ارگان خاصی نیستم و جزو تشکل‌های مردمی هستیم، با انتخاب و تصمیم خود، تصمیم به اصلاح جامعه گرفته‌ایم.»
این حجاب‌بان سوال خبرنگار شرق را که از او می‌پرسد؛ برای این‌کار مجوز دارید؟ اینگونه پاسخ می‌دهد: «احتیاجی به مجوز نیست.»
ستاد امر به معروف و نهی از منکر و ترعیب خبرنگار
کمی بالاتر، یکی از حجاب‌بان‌ها ادعا می‌کند از طرف ستاد امر به معروف و نهی از منکر، موظف به تذکر دادن شده است و در پاسخ به خبرنگار شرق که جویای مجوز می‌شود، صدایش را بالا می‌برد و حراست پارک را فرا می‌خواند.
در ادامه حراست پارک و حجاب‌بان‌ها نه تنها به سوال خبرنگار شرق مبنی بر داشتن مجوز، پاسخی نمی‌دهند، بلکه با ادعایی نمایشی برای اضافه شدن نیروی انتظامی به ماجرا، سعی در ترعیب خبرنگار دارند.
یکی از حجاب‌بان‌ها با توهین به خبرنگار شرق می‌گوید: «اصلا چه کسی به تو اجازه داده با این وضع پوشش در این مملکت کار کنی؟ دوربین پارک فیلمت را گرفته، آمارت را در میاریم.»
ساعت حدود 7 صبح اول هفته، شنبه است. فضای پارک با حضور مردم، حجاب‌بانان و حراست پارک، متشنج شده و هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.
«مسول تذکر دادن و حضور حجاب‌بانان در پارک ملت مشهد کیست؟ ستاد امر به معروف یا تشکل مردمی؟»

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960437/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«گزارش جامع» آژانس مقدمه‌ای برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه است

خرس زخمی؛ گزینه حمله اتمی روی میز پوتین؟

دشمن خاموش سلامت دهان

رئیس سازمان تنظیم مقررات: قطعی برق کیفیت اینترنت را 10 درصد کاهش می‌دهد

خبر خوش رئیس سازمان برنامه برای بازنشستگان کشوری

چرا افزایش 25 درصدی سقف اجاره‌بها رعایت نمی‌شود؟

اشغال تبریز و لزوم شناسایی نسل کشی آذری‌ها توسط عثمانی

راه‌های درمان کلوئید

آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت نان؛ افزایش قیمت قطعی است

ویتامینی که مانع از سر درد می‌شود

پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی

پیش‌بینی اکونومیک‌تایمز درباره احتمال سقوط سخت طلا در 2 ماه آینده

اقامه نماز عید سعید قربان در حرم شاهچراغ (ع)

گزینه‌های دشوار پوتین پس از عملیات بی‌سابقه اوکراین

ابهام در تعرفه‌ها واردات خودرو را متوقف کرد

10 سوت طلای رایگان هدیه ملی گلد به شما

زمان آغاز مرحله جدید فروش محصولات سایپا

فجر شهید سپاسی شیراز قرارداد ٢ بازیکن خود را تمدید کرد

این میوه گرمسیری را در رژیم غذایی‌تان فراموش نکنید

ناترازی برق در میانه خرداد به 12 هزار مگاوات رسید

طرح 2 فوریتی مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران

پشت پرده چرخش بن سلمان در برابر تهران

مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید

صدور 160 مجوز پرواز فوق‌العاده به مشهد همزمان با عید قربان

کاهش صادرات نفت ایران به چین

15تیر آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی دارای برگ بازگشت ازکشور

15 تیر آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی از کشور

هشدار «نماد بدمصرفی انرژی» بر سر در اصناف پرمصرف

مواد تحریک‌کننده دود سیگار ساعت‌ها در بازدم باقی می‌ماند

قیمت شیرینی عید قربان تغییری ندارد

اوپک زیر تیغ امارات

شناسایی 112 مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در واحدهای صنعتی

آتش سوزی مراتع اطراف رودخانه قره آغاج شیراز مهار شد

اسرائیلیات هندو؛ واکاوی همگرایی سیاست‏‌های دهلی نو و تل آویو

فتق کشاله ران در کودکان؛ لزوم مراجعه سریع به جراح

آغاز گام‌های اجرایی برنامه مهار گازهای مشعل(فلر)

قیمت گوسفند زنده در آستانه عید قربان

تعطیلی کارخانه آب معدنی در سپیدان فارس

سازوکار جدید دولت برای تسهیل در جذب سرمایه‌گذاری خارجی

صفحه اقتصاد گزارش می دهد/ مدیریت بیماری با بیمه درمان تکمیلی بیمه دی

تحلیلگر آمریکایی: چرا تهدید ایران دیگر کارساز نیست؟

گرمای هوا و کم‌آبی بدن، خطری خاموش برای کلیه ها

واریز بیش از 8000 میلیارد ریال سود به حساب اعضای بازنشسته صندوق ذخیره فرهنگیان

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

وداع با پیکر جانباز شهید زیبنده با حضور مدیر کل بنیاد مازندران

توسعه مشارکت و همکاری های بنیاد شهید و رسانه ملی برای تولید آثار فاخر هنری

ادامه راه امام خمینی(ره) با مجهز شدن به 2 سلاح ایمان و امید

زنان مبتلا به بیماری خودایمنی در معرض خطر بیشتر مرگ‌های قلبی

ناترازی برق در میانه خرداد به 12000 مگاوات رسید

خط دفاعی پوست در برابر آفتاب