پیام فارس

آخرين مطالب

در جلسه بررسی مشکلات کامیون‌داران مطرح شد:

مشکلات و اعتراضات صنفی کامیوندارن باید در بستر مطالبات صنفی حل و فصل گردد اجتماعي

مشکلات و اعتراضات صنفی کامیوندارن باید در بستر مطالبات صنفی حل و فصل گردد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - حسینعلی امیری استاندار فارس در جلسه بررسی مشکلات کامیون‌داران بر ضرورت توجه به مسائل صنفی کامیون‌داران تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس در جلسه‌ای که به منظور بررسی مسائل و مشکلات کامیون‌داران استان فارس، با حضور استاندار فارس، رضایی رئیس کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی، معاونان سیاسی، اقتصادی و عمرانی استاندار فارس، جانشین فرمانده انتظامی استان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و نمایندگان صنف‌ کامیونداران برگزار شد، حسینعلی امیری اعتراضات کامیون‌داران را صنفی دانست و از عزم جدی مدیریت ارشد استان برای حل دغدغه‌های ایشان خبر داد.
استاندار فارس با گرامیداشت یاد عملیات غرور آفرین بیت‌المقدس و رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس در آزادسازی خرمشهر، با تقدیر از حضور فعال و مشارکت‌جویانه اعضای جلسه، بر نقش برجسته رانندگان و کامیون‌داران در خدمت‌رسانی در ایام جنگ تأکید کرد.
امیری گفت: در دوران دفاع مقدس رانندگان عزیز ما با جانفشانی‌های خود، خدماتی ارزنده ارائه کردند و امروز نیز رانندگان شریفی که با زحمت و تلاش روزی حلال کسب می‌کنند، فراوان هستند.
امیری با اشاره به اعتراضاتی که از سوی رانندگان کامیون مطرح شده است، آن‌ را مطالبات صنفی عنوان و تصریح کرد: تلاش ما این است که این صدا شنیده و برای آن چاره‌اندیشی شود.
استاندار فارس اظهار داشت: هریک از مطالباتی که با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مسئول در سطح استانی قابل حل باشد، به سرعت پیگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: در صورتی که به پیگیری در سطح ملی نیاز باشد، در سفر به تهران با مسئولان ذی‌ربط آن را مطرح خواهم کرد.
امیری همچنین با اشاره به فصل برداشت محصولات کشاورزی و صیفی‌جات و تره‌بار، یادآور شد، نباید مشکلات کامیوندارن منجر به آسیب به محصولات کشاورزی و ضایع شدن زحمات کشاورزان گردد.
وی تصریح کرد: رانندگان عزیز ما بایستی با همدلی و همراهی در زمینه حمل محصولات کشاورزی و همراهی با کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهند.
استاندار فارس همچنین دستور داد کارگروهی 7 نفره، متشکل از معاونان عمرانی، اقتصادی و مدیرکل راه‌داری و حمل نقل جاده‌ای و با حضور دو تن از نمایندگان صنف کامیون‌داران تشکیل گردد، اظهارات آن‌ها استماع و گزارش پیگیری مطالبات کامیون‌داران و اقدامات تخصصی صورت گرفته در آن مطرح شود.
رئیس شورای تأمین استان همچنین از نیروی انتظامی درخواست کرد در زمینه رفع بعضی از مزاحمت‌ها برای رانندگان اقدامات تکمیلی را انجام دهد تا دغدغه مزاحمت در مسیر تردد نیز برای رانندگان برطرف گردد.
در این نشست همچنین نمایندگانی از صنف کامیونداران دغدغه‌ها و مشکلات خود را در حضور استاندار فارس مطرح نمودند.
رضایی نماینده مردم جهرم و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز از اقداماتی که این کمیسیون در جهت حل مشکلات رانندگان انجام داده است گزارشاتی ارائه و مقرر شد جلسه‌ای را نیز با حضور مسئولان ذی‌ربط در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تشکیل دهد.
همچنین معاون استاندار فارس در امور عمرانی و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس دیدگاه‌ها و راهکارهای خود را در این خصوص مطرح نمودند و مدیر کل راهداری نیز اظهاراتی را مطرح کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/959372/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت کودک فلسطینی از لحظه بمباران خانه‌اش (زیرنویس فارسی)

رفتارشناسی تیم مذاکراتی آمریکا

پدیده قاچاقچیان بندر کلاهی

ستاد امر به معروف و نهی‌ازمنکر و مساله حاکمیت قانون

منوی سمی شب امتحانی

بررسی عملکرد دولت چهاردهم در حوزه مسکن

شگفتانه‌ی توافق در اقتصاد چه خواهد بود؟

اظهارنظر دبیر کانون صرافان ارز درباره قیمت دلار

خط و نشان چین برای ناوهای هواپیمابر آمریکا با «فوجیان»

گرد و خاک ترامپ در شورای امنیت ملی آمریکا

از رفع کم‌خونی تا تنظیم قند با کنگر!

قیمت برق استخراج مجاز رمزارز ابلاغ شد

ماجرای16 هزار میلیارد تومان خسارت حادثه بندر شهید رجایی چه بود؟

پیش بینی قیمت دلار 5 خرداد 1404

تکذیب توقف واگذاری سهام خودروسازان

هر آن‌چه باید از طرح آزمایشی جایگزینی کارت‌های سوخت بدانیم

پیش بینی قیمت طلا و سکه 5 خرداد 1404

سرنوشت مرحله جدید پرداخت کالابرگ چه می‌شود؟

فناوری هسته‌ای به کمک پسته آمد

رئیس بنیاد می گندم‌کاران: از زمانی که قطعی‌های برق شروع شده، پمپ آب کشاورزان مدام می‌سوزد

ترامپ از گران شدن قیمت نفت می‌ترسد، ما باید مدام او را با افزایش قیمت نفت تهدید کنیم

11 مصدوم در 2 حادثه رانندگی جداگانه در محورهای مواصلاتی فارس

نشست مدیرکل بنیاد مازندران با جمعی از جانبازان نخاعی

شهدا به الگویی جاودان برای نسل‌های آینده تبدیل شدند

بازار گوشت در وضعیت قرمز

راهکار مسقط چیست؟

خنجر نابرابری آموزشی به آینده بچه‌های ما

خیلی نگران ایرانم

هت‌تریک اخلال در آینده اقتصاد

چه دلایلی باعث مبتلا شدن چشم به آب مروارید می شود

عوارض استفاده‌ی زیاد از تلفن همراه چیست؟

خبر مهم از اصلاح ساختار متناسب‌سازی بازنشستگان؛ آیا دریافتی‌ها تغییر می‌کند؟

تاریخ پرداخت حقوق کارمندان تغییر کرد

موارد معاف از مالیات بر خانه‌های خالی اعلام شد

تخصصی شدن بانک‌ها امسال کلید می‌خورد

صنایع زیر بار خاموشی؛ توافق دولت، مُسکن بحران یا نسخه نجات؟

بخشنامه جدید درمورد پرداخت حقوق کارمندان

وزیر کار خبر داد: مراجعه حضوری برای وام‌های خرد حذف می‌شود

اختلال "برق من" به دلیل به‌روزرسانی است

اردیبهشت ماه تمام شد، هواپیمای «زنجانی» نیامد

چرا خودروسازان با کاهش تعرفه واردات مخالفند؟

بیشتر از یک میانجی

ابتکار عمان چیست؟

بازی برخی مقامات دولت قبل و نمایندگان مجلس در زمین اغیار

تقویت مفاصل؛ آسیب‌دیدگی کمتر

امنیت غذایی یا امنیت رانت؟ تصمیم پرابهام جهاد کشاورزی

فعال‌سازی قابلیت تماس امن در اسنپ برای حفظ حریم خصوصی کاربران

کاهش قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار 82 هزار تومان شد

دیوان عدالت اداری به پشتیبانی مجردها آمد؛ طرح های حمایتی مسکن به افراد «مجرد» تعلق می گیرد

آتش به جان طبیعت سرچهان افتاد