پیام فارس

آخرين مطالب

امام جمعه شیراز: جامعه ایرانی تسلیم‌ ناپذیر است فرهنگي

امام جمعه شیراز: جامعه ایرانی تسلیم‌ ناپذیر است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- امام جمعه شیراز بر اهمیت مقاومت و عدم تسلیم در مقابل قلدری استکبار جهانی تأکید کرد و گفت: جامعه ایرانی روحیه‌اش تسلیم‌ ناپذیر است.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله لطف اله دژکام در خطبه‌های نمازجمعه شیراز به آیاتی از سوره زخرف اشاره کرد و گفت: این سوره به داستان مبعوث شدن حضرت موسی علیه‌السلام و دعوت او به سوی فرعون و فرعونیان اشاره دارد و 46 تا 56، نشان‌دهنده رفتار فرعونیان و ویژگی‌های آنان است.
وی با اشاره به درخواست قوم بنی اسرائیل برای رفع بلا از حضرت موسی ( ع) ادامه داد: آنان با وجود معجزات و حقانیت موسی، همچنان سرسخت و ناپسند بودند و با درخواست رفع بلا، در واقع به دنبال تغییر رفتار و پذیرش حق بودند، اما پس از رفع بلا، دوباره به کفر و نافرمانی روی می‌آوردند که این نشان‌دهنده نفاق و عهدشکنی آنان است که در قرآن به عنوان ویژگی اصلی فرعونیان ذکر شده است.
پرهیز از رفتارهای فرعونی در جامعه
نماینده ولی فقیه در فارس با بیان اینکه هدف خداوند از این آزمایش‌ها، فرصت دادن به هدایت قوم بنی اسرائیل بود، افزود: خداوند حتی اگر گاهی نرمش نشان می‌دهد، چون هدایت آنان برای سود خودشان است، نه ضرر برای مؤمنان و از ویژگی‌های فرعونیان خوار و خفیف کردن دیگران، پیمان‌شکنی، و رفتارهای اشرافی‌گری بود که این رفتارها در جامعه ما نیز ممکن است ریشه داشته باشد و باید از آن‌ها پرهیز کرد.
آیت الله دژکام با اشاره به ویژگی‌های مستکبران و دشمنان اسلام گفت: این‌ها پیمان‌شکن هستند و رفتارهای فرعونی مانند تحقیر و کوچک کردن دیگران را دارند که باید در مقابل این خصومت‌ها، عزت و کرامت مومنانه را حفظ کرد و از رفتارهای فرعونی و اشرافی‌گری پرهیز نمود.
اهمیت حفظ عزت و احترام در مقابل دشمنان و رعایت اخلاق
وی بر اهمیت حفظ عزت و احترام در مقابل دشمنان و رعایت اخلاق در برخورد با دیگران تأکید کرد و ادامه داد: نباید قیافه و ظاهر، معیار ارزش باشد، بلکه باید با حکمت و اخلاق، مقابل استکبار و ظلم ایستاد.
امام جمعه شیراز افزود: قیافه گیری و تحقیر دیگران را ببینیم، باید هوشیار باشیم و از رفتارهای فرعونی پرهیز کنیم، چون این رفتارها، ریشه در نفاق و ضعف اخلاق دارد و باید با عزت و کرامت اسلامی در مقابل دشمنان ایستاد.
فتح خرمشهر بزرگ‌ترین پیروزی‌های تاریخ معاصر ایران بود
آیت الله دژکام در ادامه خطبه‌ها به اهمیت مقاومت و عدم تسلیم در مقابل قلدری و استکبار تأکید کرد و گفت: جامعه ما زود تسلیم نمی‌شود و روحیه‌اش تسلیم‌ناپذیر است.
وی همچنین به روز دحوالارض اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مهمترین ادعیه شیعه دعای دحوالارض است که این دعا، در قالب نفرین به دشمنان خدا و طلب حمایت از امام زمان ( عج ) است و در آن از خدا خواسته می‌شود که دشمنان را مجازات کند و امام زمان را در ظهور یاری رساند.
نماینده ولی فقیه در فارس افزود: خواندن این دعا در کنار حضور در حرم اثرات عظیمی دارد و می‌تواند موجب پیروزی اسلام و مسلمین شود و باید این دعا را با نیت خالص بخوانید و از خداوند طلب کمک و نصرت نمایند و درخواست برکت و پیروزی برای امام زمان، کوتاه کردن دست ظالمان، و تحقق آرزوهای دینی و اسلامی ذکر شود و از خداوند درخواست شود که امام زمان ( عج ) و ملائکه نصر الهی و حمایتشان را شامل حال ما کند.
آیت الله دژکام در خطبه‌های دوم نماز جمعه شیراز به سالروز فتح خرمشهر اشاره کرد و گفت: فتح خرمشهر، یکی از بزرگ‌ترین پیروزی‌های تاریخ معاصر ایران، که با فرمان امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی به دست آمده است.
نسل آینده باید حافظ ارزش‌های دینی باشد
وی با اشاره به این موضوع که رهبر معظم انقلاب بر اهمیت تربیت نسل صالح و مؤمن تأکید دارند، ادامه داد: باید نسل آینده‌ای تربیت شود که ارزش‌های دینی را پاس دارند و در مقابل دشمنان ایستادگی کنند. وظیفه بزرگ‌ترها در این زمینه، آموزش و پرورش است که باید نقش فعال‌تری ایفا کند و نتیجه زحماتشان دیده شود.
فتح اقتصادی، کشور را مقابل دشمنان مقاوم می‌کند
امام جمعه شیراز در بخش دیگری از خطبه‌ها بر ضرورت ایجاد فتح‌های اقتصادی تأکید کرد و افزود: باید در مقابل دشمنان ایستاد و با خطر کردن و تلاش، اقتصاد کشور را مقاوم ساخت.
آیت الله دژکام با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری و تولید گفت: باید کارهای جدید و بزرگ انجام داد تا کشور در برابر فشارهای خارجی مقاوم باشد و دیگران نتوانند قیافه بگیرند.
وی از مسئولان خواست که در زمینه‌های مختلف، برای کمک به مردم و رفع مشکلات تلاش بیشتری کنند و از اسراف و هدر رفت منابع پرهیز شود، چرا که بخش زیادی از هزینه‌ها در امور غیرضروری صرف می‌شود.
نماینده ولی فقیه در فارس با بیان اینکه باید مصرف بهینه و جلوگیری از اسراف در اولویت باشد تصریح کرد: بخش قابل توجهی از رشد اقتصادی کشور مربوط به همین موضوع است و باید به آن توجه ویژه انجام گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/959076/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا شکستن قولنج منجر به آرتروز می‌شود؟

کاهش 22 درصدی حجم آب مخازن سدها

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مادر شهید حبیب‌الله صالح‌المؤمنین

تجلیل مدیرکل بنیاد شهید گلستان از جانباز 70 درصد عملیات فتح خرمشهر

چگونه ترامپ دیپلماسی را به یک ورزش رزمی تبدیل کرده؟

خانه‌نشینی معلولان با گرانی پروتزها

دوم خرداد، جنبش و دولت اصلاحات

خطر اخراج کارگران با ادامه قطعی‌های برق

با مصرف این داروی گیاهی کمتر عصبی شوید

بیمه دانا صدرنشین شکایات مردمی

روغن کم‌یاب شد؛ فروش اجباری رب و تن ماهی ممنوع!

خرید اینترنتی طلا؛ فرصتی نو یا تهدیدی پنهان؟

احتمال افزایش مجدد قیمت گوشت قرمز با حذف ارز ترجیحی!

ادعای نماینده مجلس درباره 2 برابر شدن صف انتظار وام ازدواج

فاجعه خاموش

آژیر قرمز فرزندنیاوری

افزایش نگران‌کننده دانشجویان مشروطی

پنیر خالی بخورم، خنگ می‌شوم؟

پیش بینی قیمت دلار 4 خرداد 1404

قیمت خودرو امروز 3 خرداد 1404

ابلاغ بخشنامه جدید بانک مرکزی؛ متقاضیان نهضت ملی مسکن بخوانند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 4 خرداد 1404

نماینده مجلس ششم: ریشه اصلاح‌طلبی در جامعه قوی‌تر شده است

مدافعان گمنام خونین‌شهر

پزشک جراح نباید دست به تیغ شود؟

درمان نفخ با مصرف این گیاه دارویی

طلا سودآورتر است یا دلار؟

نماینده مجلس: با این دست‌فرمان وزارت نیرو باید فاتحه تولید را در کشور بخوانیم

جزییات واریز باقی مانده سود سهامِ عدالت اعلام شد

کابوس اجاره مسکن آغاز شد

زمان دقیق واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

چرا یارانه نقدی برای برخی افراد کم واریز شد؟

توان محدود حملات هوایی آمریکا

سالک و هاری آخرین دستاوردِ نمایش حیوان دوستی

واکاوی دلیل حفظ حق غنی‌سازی برای ایران

معرفی بهترین صبحانه برای افرادی که طبع سرد و خشک دارند

با «سود دو نفره» تبدیل، با هم سود کنید! راهی تا درآمد بی‌نهایت

آغاز آزمایشی حذف کارت سوخت از فردا

واکنش بانک مرکزی به عدم پرداخت بدهی 200 میلیون دلاری بعد از 9 سال

بازداشت عاملان فروش بذر تقلبی در مرودشت

مسابقات پارا وزنه برداری جانبازان با حضور مدیر کل بنیاد مازندران برگزار شد

بازدید نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجتمع ایثار زاهدان

عقلانیت در حکمرانی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی عامل رشد اقتصادی است

تکرار تجربه برجام

بازگشت به پایتخت

مذاکرات پیچیده

یک کلاژ رویایی؛ درباره تجمع اخیر حامیان فلسطین مقابل دانشگاه تهران

کندی مذاکرات بر لبه خط قرمز‌ها

هوا گرم شد؛ چه بنوشیم خنک شویم؟

نماینده مجلس: ناترازی نداریم؛ ایران دارد از مازاد منابع خفه می‌شود بعد می‌گویند ناترازی داریم