پیام فارس

آخرين مطالب

سرمربی تیم ملی کبدی:پیاده‌روی غدیر تجلی عشق و ارادت به اهل بیت (ع) است گفتگو

سرمربی تیم ملی کبدی:پیاده‌روی غدیر تجلی عشق و ارادت به اهل بیت (ع) است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - زهره تربتی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص پیاده‌روی 10 کیلومتری غدیر و اهمیت این رویداد معنوی و اجتماعی اظهار کرد: این پیاده‌روی در واقع فراتر از یک رویداد مذهبی است؛ چراکه پیام عمیق‌تری به جامعه منتقل می‌کند. عید غدیر، علاوه بر اینکه یک مناسبت دینی است، فرصتی است برای اتحاد، همبستگی و معرفی ارزش‌های انسانی و اجتماعی به نسل‌های مختلف.
وی افزود: این رویداد نشان می‌دهد که چگونه می‌توانیم هم‌زمان با تقویت باورهای دینی، بر وحدت و محبت در جامعه تأکید کنیم. ما با حضور در این رویدادهای این چنینی تلاش داریم تا پیامی جهانی از این رویداد به دنیا منتقل کنیم و نشان دهیم که این مراسم نه تنها برای مسلمانان بلکه برای تمام انسان‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
سرمربی تیم ملی کبدی در پاسخ به این سوال که این برنامه چگونه به برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های دیگر غدیر در کشور پیوند می‌خورد؟ گفت: پیاده‌روی 10 کیلومتری غدیر به یک نماد واقعی از پیام غدیر تبدیل شده است. این جشن، با حضور پرشور مردم از اقشار مختلف، در کنار دیگر مراسم‌های غدیر در کشور، به یک حرکت اجتماعی و فرهنگی تبدیل می‌شود.
وی اضافه کرد: وقتی مردم در این پیاده‌روی شرکت می‌کنند، نه تنها به‌عنوان یک روز مذهبی به آن نگاه می‌کنند، بلکه این حرکت نمادی از پیوند و ارتباط معنوی با ولایت و امام علی (ع) است. مردم از همه نقاط کشور در این پیاده‌روی شرکت می‌کنند و این نشان از عمق باور و عشق به اهل بیت است.
تربتی نژاد تاکید کرد: بدون شک هدف ما از این برنامه‌ها تنها برگزاری یک جشن مذهبی نیست، بلکه می‌خواهیم پیامی جهانی در مورد اهمیت ولایت و امامت منتقل کنیم. برای تحقق این هدف، لازم است که همه دستگاه‌ها، از وزارت ورزش گرفته تا شهرداری‌ها و نهادهای فرهنگی، هم‌افزایی لازم را داشته باشند. این یک رویداد اجتماعی است و فقط از طریق همکاری و هماهنگی می‌توان آن را به موفقیت رساند.
او در پاسخ به این سوال که حضور پررنگ جامعه ورزش در این رویدادها همواره مشهود بوده است. آیا پیش‌بینی می‌کنید که امسال هم شاهد مشارکت گسترده‌تری از سوی ورزشکاران خواهیم بود؟ عنوان کرد: قطعاً. سال گذشته ما شاهد حضور ورزشکاران زیادی در این جشن بودیم که حضور آنها نه تنها در بعد اجتماعی، بلکه در ابعاد فرهنگی و معنوی نیز تأثیرگذار بود. ورزشکاران در واقع نقش الگو را برای نسل جوان دارند. امسال نیز پیش‌بینی می‌کنیم که جامعه ورزش همچون سال‌های گذشته، با تمام توان در این پیاده‌روی شرکت کند و سهم خود را در ترویج پیام غدیر ایفا کند.
تربتی نژاد خاطر نشان کرد: این استقبال نشان‌دهنده یک باور عمیق و ریشه‌دار نسبت به اهل بیت و ولایت است. مردم از هر قشر و سن و سالی در این رویداد شرکت کردند و این به‌خوبی نشان می‌دهد که عید غدیر فقط برای یک گروه خاص نیست، بلکه برای همه مردم ایران، از هر اقلیم و هر قشری، اهمیتی ویژه دارد.
سرمربی تیم ملی کبدی زنان در پاسخ به این پرسش که با توجه به وضعیت امروز جامعه و تغییرات فرهنگی، چگونه می‌توان پیام‌های غدیر را به نسل‌های جدید منتقل کرد؟ گفت: امروزه که نسل جوان با چالش‌ها و تغییرات فرهنگی زیادی مواجه است، نیاز داریم که پیام‌های غدیر را به‌گونه‌ای نو و متنوع به آنها منتقل کنیم. استفاده از فناوری‌های نوین و رسانه‌های اجتماعی، از جمله ابزارهایی است که می‌تواند کمک کند تا این پیام‌ها به زبان نسل جدید برسد. ما باید به‌عنوان مسئولان فرهنگی و اجتماعی، به گونه‌ای این پیام‌ها را به نسل‌های آینده منتقل کنیم که آنها نه تنها مفاهیم دینی غدیر را درک کنند، بلکه از آن در زندگی روزمره خود استفاده کنند.
کد خبر 6459592

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/954102/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

استقبال از کتاب جوان‌ترین شهید مدافع حرم

علی شیخ علی نماینده وزارت امور خارجه در استان فارس شد

ترامپ ممکن است کشور فلسطین را به‌ رسمیت بشناسد

مدیر جهادکشاورزی استان: قطعی برق کشاورزی در فارس مدیریت می‌شود

افزایش روزهای فروش نمایشگاه گل و گیاه

غرق شدن 102 ایرانی در 50 روز ؛ از دختر 6 ماهه تا... | 2 استان بی‌دریا در صدر آمار غرق‌شدگان

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از جامعه‌المصطفی العالمیه شعبه گرگان

حمایت قوه قضاییه از سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

خلیج فارس در خون ماست

شرط عربستان برای شرکت در نشست سران عربی در بغداد

مهر تأیید سرپرست کمیته داوران روی گل ارونوف مقابل خیبر

خبر فوری ؛ رتبه بندی معمان به طور کامل از اول مهر | از افزایش حقوق چه خبر؟

باز هم یک مدیر شبانه عزل شد

هادی چوپان: امیر تتلو را ببخشید!

پایان انتظار 15 ساله با افتتاح تقاطع جام‌جم در شیراز

افزایش تلاطم خلیج فارس از دوشنبه

یک گمانه‌زنی تازه از خبر مهم ترامپ

نگاهی به تاریخچه خلیج فارس از آغاز تا امروز

غرق شدن دختر 6 ماهه و مرد 91 ساله/ از ابتدای سال چند نفر غرق شده‌اند؟

جنوب فارس شریک اعتبارات پتروشیمی های عسلویه هم شد

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

محکومیت قاچاقچیان دام در شیراز

شادی صعود تیم فجر به لیگ برتر را تقدیم خانواده شهدا می‌کنیم

کشف محموله قاچاق 110 میلیارد ریالی در کازرون

امانت‌داری، شفافیت و همدلی باید سرلوحه کار فرمانداران باشد

پاپ آمریکایی

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

واکنش جالب محسن تنابنده به ماجرای نام خلیج‌ فارس + عکس

«اهل سفری» که مردم را دوست دارد

تعرض به نام خلیج فارس نشان وحشت غربی‌ها از ایران است

مفاخر حوزوی فارس معرفی شوند

گمانه‌زنی منابع عربی از خبر مهم ترامپ در سفر عربستان

زمان عرضه اولیه مهر مشخص شد | میزان نقدینگی مورد نیاز عرضه اولیه مهر