پیام فارس

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اردیبهشت 1404 اقتصادي

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اردیبهشت 1404
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز دوشنبه هر دو روند افزایشی و کاهشی را داشت، اما در بیشتر قطعات با افت ارزش همراه شد. کاهش 1500 تومانی قیمت دلار و برگشت این اسکناس به کانال 84 هزار تومانی، روند نزولی بازار طلا را با وجود رشد قابل توجه اونس جهانی طلا رقم زد. معامله‌گران، اخبار مساعد سیاسی را در خصوص مذاکره ایران و آمریکا، دلیل ریتم کاهشی قیمت‌ها در بازار طلا می‌دانند.
قیمت طلا و سکه روز دوشنبه در دو روند افزایشی و کاهشی قرار گرفت. قیمت طلا به همراه بیشتر قطعات سکه نزولی شد و نیم‌سکه و ربع سکه با رشد ارزش همراه شدند. روند حباب سکه تناسب بالایی با افزایش یا کاهش قیمت‌ها در بازار طلا داشت و نکته مورد توجه این بود که کاهش حباب قطعات سکه بزرگتر‌ از کاهش قیمت‌ها بود.
بازار



پیش بینی قیمت طلا و سکه
معامله‌گران، روند اخبار سیاسی را به نفع بازارهای مالی می‌دانند و معتقدند خبر مربوط به برگزاری دور چهارم نشست ایران و آمریکا در روزهای آتی، سیگنال مثبت به بازار ارز، طلا و سکه داده است. آنها معتقدند در صورتی که روند اخبار مربوط به این موضوع، مساعد باشد و قیمت دلار نزولی شود، می‌تواند تداوم کاهش ارزش در بازار طلا را به همراه داشته باشد.
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با رشد 78 دلاری روی رقم 3319 دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره با افزایش 39 سنتی روی رقم 32 دلار و 41 سنتی ایستاده است. هر گرم نقره 999 در سطح 110 هزار و 870 تومانی در حال معامله است و کاهش 620 تومانی دارد.
سکه امامی 76 میلیونی شد
قیمت سکه امامی دوشنبه 15 اردیبهشت با افت یک میلیون و 325 هزار تومانی روی رقم 76 میلیون 600 هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه‌ بهار آزادی افت 390 هزار تومانی داشت و روی رقم 72 میلیون و 605 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌سکه در دسته افزایشی‌های بازار طلا قرار گرفت و با 200 هزار تومان رشد با رقم 47 میلیون و 200 هزار تومانی معامله شد. ربع‌ سکه افت 300 هزار تومانی داشت و در سطح 27 میلیون و 700 هزار تومانی معامله شد و سکه گرمی با رقم 14 میلیون و 200 هزار تومانی معامله شد و 400 هزار تومان گران شد.
قیمت طلا عقب‌نشینی کرد
قیمت طلا روز دوشنبه کاهشی شد. هر مثقال طلای 18 عیار با افت 176 هزار تومانی با رقم 29 میلیون و 311 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با کاهش 35 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 771 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 679 هزار تومانی بسته شد.
حباب سکه با روند قیمت تراز شد
حباب سکه در سومین روز هفته همانند قیمت روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی یک میلیون و 581 هزار تومان، سکه بهار آزادی 600 هزار تومان و ربع‌ سکه 340 هزار تومان افت داشت. حباب نیم‌سکه 105 هزار تومان و سکه گرمی 377 هزار تومان رشد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/952437/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانش آموزان تهرانی مهمان مکتب قرآنی پیروان حضرت مهدی عجل الله

جولان خفت‌گیرها

علیرضا دبیر: اصلا اهل ریاکاری نیستم

اهدای نشان شهروند افتخاری شیراز به علی نصیریان + فیلم

گزینه‌‏های سخت

مشاور امنیت ملیِ جدید ترامپ کیست؟

بازی تهران و ترامپ عوض می‌شود؟

برکناری والتز می‌تواند یکی از دلایل به تعوق افتادن رایزنی‌ها باشد

تحریم ایران؛ تیغی که دیگر کند شده است

چه کسی جایگزین مشاور امنیت ملیِ ایران ستیز ترامپ می‌شود؟

زلزله کرج، گسل تهران را فعال می‌کند

تحلیل نشریه معاونت سیاسی سپاه از مذاکرات ایران و آمریکا

ایران باج نمی‌دهد

تشنج‌ها به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

1.5 میلیارد دلار کالای اساسی، کشاورزی و دارو وارد کشور شد

عملکرد خودروسازان در فروردین امسال چگونه بود؟

بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی قیمت طلا فردا سه‌شنبه 16 اردیبهشت

مراسم تکریم اساتید پیشکسوت و نمونه مدارس علوم دینی اهل سنت استان کرمانشاه

غارت ذخایر خلیج فارس در سایه نبود نظارت؛ صیادان قانون‌مدار منتظر حمایت

رئیس اتاق بازرگانی فارس: استانداردهای ملی با نیاز روز منطبق شوند

برای شیراز و احساس شاعرانه‌اش

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

مشترک مورد نظر اجازه صحبت ندارد

تهران پایین می‌‏رود؟

از شریان تا حلقه جلیلی؛ تهران شهر بی‌دفاع

فصل ترمیم کابینه؟

بایدها و نبایدهای مراقبتی بیماری آسم

آیا تشنج کشنده است؟

پیش بینی بیماری کبد چرب

اصطلاح شبه تشنج به چه معناست؟

مصرف برق در تابستان از 85 هزار مگاوات عبور خواهد کرد

بحران به یک قدمی صندوق‎‌های خالی بازنشستگی رسید

اقساط وام مسکن چقدر است؟

هوشمندسازی آرد و نان چرا به تخلف و قاچاق پایان نداد؟

پیش‌ بینی بورس سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

کمیسیون مسکن دولت تعطیل شد

کاهش 37 درصدی آورد سالانه آب تجدیدپذیر در کشور

میانگین قیمت نفت امسال چند دلار خواهد بود؟

تاج رئیس فدراسیون فوتبال ایران میهمان سپیدان

دیدار شورای علمای شیعیان افغانستان با مقامات طالبان

افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در فارس

بزرگترین انفجار تاریخ ایران با 352 کشته و 469 زخمی + عکس

372 میلیون تن انواع محصول عرضه می‌شود

معامله 246 هزار تن محصول در بورس کالا

رونمایی از مستند و کتاب پیرغلام حسینی در قم

توقیف پراید حامل 126 کیلو شیشه در لارستان

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

اجلاس کمیسیون مشترک زمینه‌ساز احیای پیوند هزارساله ایران و تاجیکستان است

اجماع ملی، پایه استواری جمهوری اسلامی در برابر دشمنان است