پیام فارس

آخرين مطالب

برنامه‌ریزی برای رشد 50 درصدی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد اقتصادي

برنامه‌ریزی برای رشد 50 درصدی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایرنا / معاون اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در نمایشگاه ایران اکسپو 2025 گفت: رشد بیش از 50 درصدی در جذب سرمایه‌گذار تولیدی و صادراتی در مناطق آزاد برای امسال تکلیف شده که انتظار داریم بخشی از آن با سرمایه‌گذاری مجدد تامین شود.
اسفندیار شاه‌منصوری با اشاره به استقبال چشمگیر از حضور شرکت‌ها و بازدیدکنندگان از هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو 2025، افزود: این رویداد برای معرفی توانمندی‌های صادراتی کشور اهمیت بالایی دارد، بنابراین اگر کارنامه‌ای از بازخوردها و کاربرد آن تهیه شود بدون تردید در برگزاری اکسپوهای بعدی موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر تلاش برای همکاری بیشتر در جهت رشد تجارت از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، تصریح‌کرد: بسته‌ها و مشوق های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را در راستای تحقق شعار امسال تهیه و به واحدهای مستقر در این مناطق ارسال کردیم تا بتوانیم فعالان اقتصادی به‌خصوص صادراتی و دانش بنیان را در جهت رشد سرمایه گذاری حمایت کنیم.
معاون اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه‌داد: رشد بیش از 50 درصدی در جذب سرمایه‌گذار تولیدی و صادراتی در مناطق آزاد برای امسال تکلیف شده است که انتظار داریم بخشی از آن با سرمایه گذاری مجدد تامین شود؛ به همین جهت برنامه مشخصی برای سرمایه‌گذاری مجدد تدوین شد تا بتوانیم ظرفیت‌های صادراتی را در مناطق آزاد افزایش دهیم این برنامه برای اجرایی شدن نیاز به تائید سازمان‌های مربوطه دارد.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه این دبیرخانه با سازمان توسعه تجارت ایران، گفت: با این تفاهم‌نامه قصد داریم از ظرفیت‌های تخصصی سازمان توسعه تجارت ایران بهره بگیریم؛ یکی از این موارد EMC ها و شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری دارای مجوز هستند که می‌توانند بازوی اجرایی برای تسهیل فرآیند صادراتی باشند.
شاه‌منصوری ادامه داد: برخی از واحدهای تولیدی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، با ارزش صادراتی بالا فعالیت دارند اما در بخش صادرات توانمند نیستند از این‌رو ما قصد داریم ظرفیت صادراتی برای SME ها در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را افزایش دهیم.
معاون اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد: جانمایی مناطق آزاد در مرز کشورهای همسایه به دلیل نزدیکی به بازارهای صادراتی با هدف کاهش هزینه حمل و نقل بوده است تا بتوان با دسترسی بهتری به بازارهای صادراتی نفوذ کرد؛ بنابراین لازم است ظرفیت‌های مستعد در کشورهای همسایه با در نظر گرفتن برنامه رویدادهای تجاری و اقتصادی با شرکت‌های صادرات محور موجود در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به اشتراک گذاشته شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/951379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شرق/ بر لبه پرتگاه ایستاده‌ایم

سرمقاله ابتکار/ آقای پزشکیان، لطفاً مواظب «نان قرض‌بده‌ها» باش!

جراحی افزایش قد؛ معجزه یا شکنجه مدرن؟

شاخص بورس 61 هزار واحد ریخت

رصد میدانی تخلفات کالابرگی؛ فروش پنیر پیتزا، به جای فروش انواع گوشت!

کاهش شکایت از طلافروشی‌های آنلاین

بازار شیرینی تلخ شد

تثبیت سیادت دریایی ایران در خلیج فارس

نازنین بیاتی: دوست ندارم مردم از زندگی خصوصیم بدانند/ ویدئو

حضور وزیر ورزش در مراسم خاکسپاری صالح‌نیا

بازی «جنگ خلیج فارس»؛ نبردی هوایی در آسمان خلیج فارس

محدودیت برق صنایع تا مهر ادامه دارد؛ سه روز خاموشی در تیر و مرداد!

حضور وزیر ورزش در مراسم تشییع پیکر بهمن صالح‌نیا

18 هزار دقیقه ارتباط؛ روایت توانمندی‌های صادراتی ایران از نگاه شبکه خاوران

ضرورت انتخاب هویت محیط زیستی در مناطق پایتخت

مدیرعامل سن‌ایج: اولویت ما اخلاق است

دنیامالی: بهمن‌ خان برای ما معلم بود و انضباط و مدیریت و انسانیت، اساس کار او بود (ویدیو)

پدر ملوان در ورزشگاه سیروس قایقران بدرقه شد

آذرباد: بهمن‌خان صالح‌نیا روحت شاد!

تعظیم پدر ترامپ در مقابل شاه ایران؟+ تصاویر | ماجرا چیست؟

صالح‌نیا در خانه ابدی خود آرام گرفت / وزیر ورزش: صالح‌نیا یک معلم بود

از فاضلاب تا نان؛ داستان پنهان مزارع شرق شیراز

معلمان، اندیشه های امام و شهدا را به نسل آینده منتقل و راه آنان را ادامه خواهند داد

دانش آموزان عزیز با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند

اطراف حرم شاهچراغ(ع) باید نمادی از آرامش ساکنان و زائرین باشد

سرگیجه در واشنگتن

سرمقاله همشهری/ زمزمه‌ای در بیات اصفهان

سرمقاله کیهان/ از این واضح‌تر؟!

فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز پوست و زیبایی اعلام شد

چین 26٪ GDP مبتنی بر هوش مصنوعی؛ ایران کجا ایستاده؟

صعود میلیونی قیمت‌ سکه در بازار؛ دلار به کانال 86 میلیون تومان رسید

شناسایی فرارمالیاتی677 میلیاردی در یک صندوق قرض الحسنه

حضور پررنگ اقوام ایران در اخراج پرتغالی‌ها؛ خلیج فارس یک تمدن است

وزیر ورزش و جوانان: صالح‌نیا جدا از یک ورزشکار حرفه‌ای، یک معلم بود/ حضور پیشکسوتان در مراسم تشییع

شناسایی فرار مالیاتی 677 میلیاردی در یک صندوق قرض‌الحسنه

کمک 1.6 میلیارد تومانی نیکوکاران میبدی در گلریزان آزادی زندانیان

کارگران یکی از مولفه های بنیادی در تحقق شعار سال هستند

پاسداشت مقام معلم در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار گیرد

تأکید ویژه از سوی استاندار فارس برای حضور مؤثر و کارآمد در نمایشگاه تهران

15 اردیبهشت روز شیراز؛ شهری تاریخی، فرهنگی و مهد گردشگری ایران زمین

حذف چهره ضدایرانی از کاخ سفید همزمان با تعویق مذاکرات

سرمقاله خراسان/ چرا مذاکرات هسته ای به تعویق افتاد؟

سرمقاله ایران/ عدالت شغلی، راهبرد دولت برای توسعه متوازن

متفکر آمریکایی: ایالات متحده نمی‌تواند تبعات جنگ را تحمل کند

تغییر فصل، محرک اگزما نه عامل ایجاد آن

هشدار به سهامداران بورسی؛ مراقب سیگنال فروشان باشید

ثبت نام وام ودیعه مسکن مختل شد

اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی؛ افزایش حقوق فوق العاده خاص مخصوص کارمندان دولت است

هشدار آخر برای تهرانی‌های پرمصرف

فروشندگان مردد، خریداران سردرگم؛ بن‌بست معاملاتی در بازار خودرو