پیام فارس

آخرين مطالب

سرمایه گذاری در طرح های دونگی با پیش‌بینی سود تا 45 درصد اقتصادي

سرمایه گذاری در طرح های دونگی با پیش‌بینی سود تا 45 درصد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ad / سرمایه گذاری با ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت سود حاصله
سرمایه گذاری با ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت سود حاصله در کرادفاندینگ به معنای تضمین بازپرداخت اصل سرمایه در پایان دوره است، ولی در این حالت نیز این امکان وجود دارد که سود نهایی طرح کمتر یا بیشتر از سود پیش‌بینی شده شود. همین مسئله باعث شده است که این سرمایه گذاری نیز همراه با ریسک محسوب شود. ولی ریسک آن به نسبت سایر روش‌های کرادفاندینگ بسیار پایین است. چرا که عموما شرکت‌هایی که توانایی ارائه ضمانت‌نامه تعهد پرداخت بانکی را دارند، شرکت‌های بالغ‌تر بوده و تخمین‌های آنها معمولا بر اساس تجارب قبلی آنها بوده و با ریسک عدم اجرای کمتری مواجه است. و هر سودی که در انتهای طرح حاصل شود، به واسطه وجود ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت، بدون فوت وقت به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود.

پیام فارس

دونگی و سرمایه گذاری با ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت
دونگی پلتفرمی مالی در ایران محسوب می‌شود که در حوزه کرادفاندینگ برای کسب‌وکارها فعالیت می‌کند. در این پلتفرم شرکت‌های کوچک، متوسط یا بزرگ با ارائه طرح‌های اقتصادی و توجیهی خود می‌توانند نسبت به تامین مالی از طریق سرمایه گذاران خرد و کلان اقدام کنند.
سرمایه گذاران می‌توانند با حداقل 500 هزار تومان در هر کدام از این طرح‌های سرمایه گذاری ارائه شده شروع به سرمایه گذاری کنند، به این موضوع توجه داشته باشید که طرح‌های ارائه شده در دوره‌های سرمایه گذاری مختلف (دو تا دوازده ماهه) ارائه می‌شود و همین موضوع باعث شده سرمایه گذاران قدرت انتخاب بالایی بر اساس استراتژی سرمایه گذاری خود داشته باشند.
همانطور که عنوان کردیم این سرمایه گذاری را می‌توان یک نوع سرمایه گذاری با ریسک بسیار پایین بدانیم چرا که اصل سرمایه در پایان دوره به صورت قطعی به سرمایه گذار باز می‌گردد، و یک بانک این بازپرداخت را تضمین کرده است.
طرح هایی برای سرمایه گذاری با ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت سود حاصله
دونگی در کنار طرح هایی با ضمانت‌های غیر بانکی، طرح هایی را ارائه می‌کند که در آنها یک بانک ضمانت بازپرداخت اصل سرمایه به علاوه سود حاصله در انتهای طرح را تضمین می‌کند. بدین ترتیب سرمایه گذاران می‌توانند با اطمینان خاطر نسبت به سرمایه گذاری در این طرح‌ها اقدام کنند.

پیام فارس

سرمایه گذاری کم ریسک با سودی بیش از بهره بانکی
همانطور که عنوان کردیم سرمایه گذاری کم ریسک عموما با سودی کمتر از سایر بازارهای مالی و کمتر از میزان تورم ارائه می‌شود. به طور مثال بانک ها امکان سرمایه گذاری با سود 20 الی 25 درصد طی یک سال را برای سرمایه گذاران خود فراهم کرده اند و این میزان سودی است که عملا نمی تواند ارزش سرمایه را طی این دوره سرمایه گذاری حفظ کند.
طرح‌های ارائه شده در دونگی با ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت به نوعی طراحی شده اند که سود بیش از درصد بانکی را برای سرمایه گذاران به همراه داشته باشد. بر این اساس عملا در پایان دوره علاوه بر نبود هیچ گونه ریسکی برای از دست رفتن سرمایه، سود حاصله می‌تواند ارزش سرمایه را حفظ کند.
یکی از مهمترین دلایلی که باعث شده است سرمایه گذاری با ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت در دونگی با درصدی بیش از نرخ بهره بانکی امکان پذیر باشد این است که شرکت‌هایی بالغ و مجرب درخواست تامین مالی می‌دهند که عملا بازار بزرگی را در اختیار داشته و تجربه قبلی در اجرای طرح‌ها را هم دارند. در واقع در این مدل، طرح هایی ارائه می‌شود که روند اقتصادی مشخصی دارد و کمتر تحت تاثیر سایر بازارها یا عدم قطعیت فروش قرار می‌گیرد. به طور مثال در یک طرح عنوان می‌شود که در صورت تامین مالی، خط تولید ذکر شده راه اندازی می‌شود و با راه اندازی این خط تولید 80درصد سودآوری طی یک سال برای شرکت ایجاد می‌شود و شرکت توان تولید و فروش این محصولات را نیز دارد. بنابراین عملا شرکت می‌تواند با اطمینان بر اساس بازاری که در اختیار دارد و بر اساس توان تجاری خود سودآوری حاصل از اجرایی شدن طرح را با دقت بالایی پیش بینی کرده و با دریافت سرمایه، طرح خود را اجرایی کند.
حال اگر شرکتی بتواند این سودآوری را با قطعیت بالایی پیش بینی کند و آن را امکان پذیر بداند می‌تواند با ارائه ضمانت‌نامه مناسب برای تضمین پرداخت سود حاصله نسبت به تامین مالی سریع اقدام کند. بنابراین عملا سرمایه گذاری با ضمانت‌نامه بانکی تعهد پرداخت و تخمین سودی بیش از بهره بانکی یک بازی برد- برد محسوب می‌شود.

پیام فارس


لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/950867/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

نکاتی برای کاهش ورم بارداری!

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

کشف گلوله توپ جنگی عمل نکرده در گیلانغرب + عکس

تغییرات روی صندلی ریاست چادرملو: عطایی رفت

صلاحیت داوطبان شرکت در انتخاب نمایندگان دبیران کل احزاب بررسی شد

صلاحیت داوطلبان شرکت در انتخاب نمایندگان دبیران کل احزاب بررسی شد

پایتخت کتاب ایران کجاست؟

عطایی: خودم از چادرملو استعفا دادم

مدیرعامل چادرملو از سمت خود استعفا داد

«اِوز» پایتخت کتاب ایران شد

مدیرعامل جدید چادرملو اردکان انتخاب شد

سرپرست باشگاه چادرملو معرفی شد؛ عطایی رفت اخباری هم می رود

بابایی مدیر عامل چادملو شد/عطایی: برکناری نه، خودم استعفا کردم

ثبت تصویر 2 قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو

اسرائیل در موقعیتی نیست که مذاکرات ایران و آمریکا را برهم بزند

نحوه تبدیل «بنجل» به «بمب نقل ‌وانتقالاتی» توسط دلالان

زیباکلام: تنها کسی که سعی کرد مانند فرد دوم نظام عمل کند احمدی‌نژاد بود

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استیضاح راه؛ انفجار بندر «فرزانه صادق» را حذف می کند؟

میان وعده های لاغر کننده

میوه‌ای که معجزه می‌کند؛ از خواص ضد پیری تا جلوگیری از سرطان

روزهای سخت طلای سیاه؛ کاهش قیمت نفت رکورد زد

رکورد عجیب عربستان همه را غافلگیر کرد!

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر یا حتی زیر خط فقر زندگی می‌کنند

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

مشاهده و ثبت تصاویری از یک فرد پلنگ در اشکنان لامرد + تصاویر

روز صنعت برق و شاخه گلی جای خالی خادمان صنعت برق فارس

تشکر رئیس رسانه ملی از تلاش همکاران مرکز خلیج فارس در پوشش حادثه بندر شهید رجایی

تغییر زمان اجرای برنامه‌های روز ملی خلیج فارس

رشد 11 درصدی سهم گروه بهمن در بازار خودرو‌های کشنده

کارگاه ساخت نیم ضریح حرم حضرت ابوالفضل (ع) در خارگ راه اندازی می‌شود

روز ملی خلیج فارس فرصتی برای بازخوانی تاریخ مشترک مردمان منطقه است

روز ملی خلیج فارس با امضای استقلال؛ پوستر خاص آبی‌ها / عکس

دویدن مسافت 20 کیلومتری توسط دونده بوشهری به مناسبت گرامی داشتن روز ملی خلیج فارس

پیام وزیر ارشاد به‌مناسبت روز ملی خلیج فارس

رونمایی از یک اطلس با نمایش نقشه‌هایی از خلیج فارس و جزایر سه گانه