پیام فارس

آخرين مطالب

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد سیاسی

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح روز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه، با حضور معاون فرهنگی و آموزشی، معاون توسعه مدیریت و منابع، مسئولان ستادی و تعدادی از فرماندهان بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن اجتماعات برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بسیج شجره طیبه‌ای است که ریشه در ایمان، اخلاص، ایثار و فداکاری دارد. این نهاد برخاسته از دل مردم است . تفکر بسیجی، همان تفکری است که انقلاب را به پیروزی رساند، دفاع مقدس را مدیریت کرد و امروز نیز در حفظ و استمرار آرمان‌های انقلاب نقش‌آفرینی می کند.
وی با قدردانی از خدمات سرهنگ فریبرز خزائی، فرمانده سابق مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید، اظهار داشت: خدمت خالصانه و متعهدانه ایشان در طول دوران مسئولیت، مایه افتخار این مجموعه است و از تلاش‌های ارزنده ایشان صمیمانه تشکر می‌کنیم.
ملک محمد نجفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و دهه کرامت و همچنین تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنانمان در بندرعباس، گفت: شاهدیم که تفکر بسیجی در حوزه معاونت توسعه و مدیریت بنیاد شهید بسیار پررنگ بوده و شاید بدون این تفکر ما توفیق چندانی نداشته باشیم.
وی افزود: مهمترین ماموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که این مهم با تفکر بسیجی اشاعه می‌یابد و امیدواریم این تفکر همواره در زندگی ما حکمفرما باشد تا بتوانیم خدمتگزار خوب و صدیقی برای جامعه هدف باشیم. بنده ضمن ابلاغ سلام مهندس اوحدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از زحمات سرهنگ خزایی تقدیر کرده و امیدوارم اجر زحماتی که طی این مدت کشیده‌اند را از شهدا دریافت کنند و معتقدم باید همین روحیه، تلاش و اقدامات در مدیریت جدید نیز ادامه یابد.
سردار فضل‌الله کفیل، رئیس مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی بسیج نیز ضمن گرامیداشت مقام والای شهدا و اعیاد دهه کرامت با بیان اینکه مقام معظم رهبری در کنگره‌های متفاوتی که برگزار می‌شود، با اعضای برگزارکننده آن نیز دیدار کرده و اشاره می‌کنند که افرادی که برای احیا یاد شهدا کار می‌کنند مجاهدان فی سبیل‌الله هستند، اظهار کرد: کسی که یاد شهدا را گرامی می‌دارد در حقیقت در راه خدا جهاد می‌کند و کار بسیج نیز همین است و در اصل بسیج برای مقاوم سازی کشور خلق شده و باید از آن‌ها قدرشناسی کنیم.
وی افزود: یکی از مجموعه‌های بسیج نیز بسیج کارمندان است که مهمترین محوری که برای آن مطرح شده است تبیین تفکر بسیجی است که در این صورت خودمان را خادم مردم می‌دانیم. نگاه بسیج نیز کمک به ارتقا دستگاه و مدیران است و کل کشور را نیز دربرمی‌گیرد و جمعیت بسیج نیز طبق فرمایش رهبری آحاد مردم کشور است.
سرهنگ فریبرز خزایی در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با اشاره به اینکه بیش از 16 سال در خدمت ایثارگران عزیز در بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده است، گفت: به جهت این نعمت پربرکت خدا را شاکرم. بسیج مانند دوی امدادی است که افراد در این مسیر باید با هم افزایی جلو بروند.
وی افزود: توفیقی دست داد که بیشترین ارتباط را با اقشار مختلف جامعه ایثارگری به خصوص خانواده‌های شهدا در سراسر کشور داشتیم و در این دوران بسیج را از حاشیه به متن آورده و سعی کردیم برنامه‌ها، همایش‌ها و جلسات را به صورت دقیق و منظم اجرا کنیم.
خزایی اضافه کرد: در دوران خدمت در بسیج، معاونت رسیدگی به امور ایثارگران را ایجاد کردیم که بسیار راهگشا و مثمر ثمر بود و در طول این سال‌ها سطح بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران را به رتبه بالایی رساندیم و در حقیقت بسیج را محل رجوع عزیزان قرار دادیم. در خاتمه ماموریت در این مکان مقدس نیز از شهدا می‌خواهم که این میزان از خدمت بنده را قبول کرده و جزو ذخایر من در آخرت قرار دهند و ما را شفاعت کنند، زیرا بهترین خاطرات دوران خدمت من حضور در بین خانواده شهدا و ایثارگران بوده است.
مهدی غفاری، فرمانده جدید مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم، ضمن تبریک ایام دهه کرامت و بزرگداشت مقام شهدای عالی‌قدر گفت: امیدواریم بتوانیم به گونه‌ای خدمت کنیم که مورد رضایت امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری و مردم عزیز باشد.
وی افزود:بنده تقارن آغاز به کار خود را با دهه کرامت گرامی می‌دارم و معتقدم بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده، چند اصل اساسی از جمله امید آفرینی دارد که باید در سطح بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران دیده شود.
در پایان این آیین از زحمات و تلاش‌های چندین ساله سرهنگ فریبرز خزایی فرمانده سابق تکریم و مهدی غفاری به عنوان فرمانده جدید مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی شد.
انتهای پیام/

پیام فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/950835/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

اعلام ویژه برنامه‌های هفته شیراز

قهرمان امیدهای ایران به لیگ برتر برگشت

دهه کرامت فرصت مغتنمی برای تبیین و ترویج سبک زندگی اهل‌بیت است

هنوز ضایعات آتش‌سوزی به خلیج فارس وارد نشده است

اخباری: بازی با فولاد مثل شطرنج است/ رای استیناف؟ خوشحالم که قربانی نشدیم

اخباری: بازی با فولاد مثل شطرنج است / رأی استیناف؟ خوشحالم که قربانی نشدیم

عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد

وزیر دفاع از ادامه رفت‌وآمدهای دیپلماتیک مقامات کشورهای عربی خبر داد/ منطقه خلیج‌فارس در آینده افق روشنی خواهد داشت

مدارس یک شهر تعطیل شد | کنکور برگزار می‌شود

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

قرص کلسیم نخر!

پوست تخم مرغ برای کاهش درد!

این میوه ترش برای سنگ کلیه معجزه می‌کند

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

رای‌گیری در مورد پالرمو در مجمع باز هم به تعویق افتاد

بررسی لایحه پالرمو در مجمع تشخیص به جلسه آینده موکول شد

سرپرست باشگاه چادرملو معرفی شد؛ عطایی رفت اخباری هم می رود – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تعطیلی سراسری شهرستان اردکان در پی وقوع پدیده گرد و غبار

آنچه در سی و ششمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه فارس گذشت

اعلام اسامی نهایی نامزدهای انتخابات دبیران کل احزاب ملی و استانی

دویدن مسافت 20 کیلومتری توسط دونده بوشهری به مناسبت گرامی داشتن روز ملی خلیج فارس | اخبار ورزشی

فارس، فملی، فولاد، وبملت و نوری پنج نماد بزرگ بازار سهام؛ ارزش بازار سهام ایران به 12 هزار همت رسید

توجه به مسائل و مشکلات معلمان می‌تواند به پویایی بیشتر نظام منجر گردد

اولین واکنش رئیس صداوسیما به اهانت جنجالی به اهل سنت در رسانه ملی

بابایی مدیر عامل چادرملو شد/ عطایی: برکناری نه، خودم استعفا کردم

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

نکاتی برای کاهش ورم بارداری!

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟