پیام فارس

آخرين مطالب

هدف جریان‌های انحرافی کم‌رنگ کردن دین در جامعه است فرهنگي

هدف جریان‌های انحرافی کم‌رنگ کردن دین در جامعه است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- تولیت حرم شاهچراغ (ع) گفت: برخی جریانات انحرافی در تلاش هستند تا اثر دین در عرصه جامعه را با آمارسازی کذایی و عدم توجه مردم طی ایام نوروز به امکان مذهبی کم رنگ کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری صبح پنج شنبه در نشست تولیت حرم شاهچراغ (ع) با خدام و کارکنان آن آستان مقدس گفت: برخی جریانات انحرافی که هدفشان کم‌رنگ کردن دین در عرصه جامعه است، تلاش دارند با برخی اقدامات از جمله آمارسازی‌های کذایی یا عدم انتشار و سانسور آمارهای تشرف به اماکن مذهبی، از جمله حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم علیهماالسلام اینگونه القا کنند که اماکن تاریخی و غیر مذهبی در صدر توجهات مردم به‌خصوص در ایام نوروز قرار دارند.
وی ادامه داد: متأسفانه در این راستا بعضی از مسئولین نیز اگر نگوییم تعمدا، اما از روی بی اطلاعی و عدم شناخت، در این مسیر گام برمی‌دارند و به طور غیر مستقیم این جریانات انحرافی را یاری می‌کنند.
تولیت حرم شاهچراغ (ع) با بیان اینکه تنها در بازه زمانی 25 اسفند سال 1403 تا 15 فروردین 1404، بیش از یک میلیون و 50 هزار زائر، از اقصی نقاط کشور به این بارگاه منور مشرف شدند، افزود: این آمار نه به صورت دستی، بلکه توسط دوربین‌های تشخیص چهره، احصاء شده است.
حجت الاسلام کلانتری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند اینجا بعد از مشهد و قم، در واقع سوّمین حرم اهل‌بیت علیهم السلام در ایران می‌باشد، گفت: وظیفه اصلی همه ما و مسئولین ذیربط این است که با تلاش مستمر و انجام برنامه‌ریزی‌های دقیق بتوانیم شهر مقدس شیراز و این بارگاه منور را در تمامی ابعاد به جایگاهی در شأن حضرت شاهچراغ (ع) برسانیم.
وی ادامه داد: هرکدام از ما باید وظایف خود را به درستی و به نحو احسن انجام بدهیم، در این صورت خداوند به آن برکت می‌دهد و تلاش‌ها نتیجه‌بخش خواهد بود؛ و جریاناتی که آگاهانه یا ناآگاهانه تلاش می‌کنند تا در جنوب کشور، مکان‌های دیگری را فاخر و چشمگیر نشان بدهند یقیناً موفق نخواهند شد و به نتیجه‌ای نخواهند رسید.
تولیت حرم شاهچراغ (ع) افزود: زمانی که حضرت احمد بن موسی الکاظم (ع) غریبانه به این شهر آمدند و مظلومانه به شهادت رسیدند، تمام قدرت آن عصر، دست به دست هم دادند تا هیچ اثری از این انسان وارسته وجود نداشته باشد، اما خداوند به این امامزاده واجب التکریم عزت عطا کرد و به جایگاهی عظیم و رفیع رسیدند و نامشان در تاریخ، به نیکی ماندگار شد. برعکس این جریان، در گذشته پادشاهانی بسیار بودند که اکنون از آن‌ها یا هیچ نام و نشانی نیست و یا نامشان با ننگ است.
حجت الاسلام کلانتری با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم گفت: همان‌طور که در آیه 26 سوره آل عمران اشاره شده است، عزت و ذلت دست خداوند است.
وی با اشاره به در پیش بودن دهه کرامت ادامه داد: این دهه پرفضیلت، بسیار مهم و با اهمیت و بهترین فرصت برای تبیین فرهنگ اهل‌بیت علیهم السلام است؛ دهه کرامت، ابتدای آن با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها آغاز می‌شود و در میانه دهه با سالروز بزرگداشت امین ولایت، حضرت احمد بن موسی علیهماالسلام، ادامه پیدا می‌کند و در پایان دهه، ولادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام را پیش رو داریم. این دهه‌ی مبارک، سراسر نور و سرور و شادی ارادتمندان اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام است، که به همت خدام این بارگاه منور، مراسم و ویژه برنامه‌های فاخر و متنوعی در طول این ایّام اجرا خواهد شد.
تولیت حرم شاهچراغ (ع) تصریح کرد: به برکت وجود مقدس حضرت احمد بن موسی الکاظم (ع)، سومین حرم اهل‌بیت عصمت و طهارت به یک پایگاه و منبع قدرت شیعه و اسلام ناب تبدیل شده است که باید دائماً آن را به‌روز نگاه داریم، که آن هم با برگزاری برنامه‌های متنوع در طول سال و شاخص در ایّام خاص، امکان‌پذیر است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/948658/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتصاب یک اسرائیلی به عنوان مسئول میز ایران

درمان اختلالات غذا خوردن

امضای توافقنامه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه

تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه

جزئیات بسته حمایت از مستاجران چیست؟

واکنش امام جمعه اهل سنت ارومیه به توهین به مقدسات در صداوسیما چه بود؟

معرفی قهرمان جام حذفی هندبال در دوئل فوق جذاب

عملیات بیت‌المقدس پیروزی‌های بزرگی برای ملت ایران خلق کرد

آغاز فصل درخشانی از فرهنگ‌ شفاهی ایران با موسیقی نواحی در هرمزگان

مجری توهین کننده به مقدسات اهل سنت کیست؟

تشویق ایسلندی هواداران نیروی زمینی کازرون بعد از قهرمانی

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

نیروی زمینی کازرون قهرمان جام حذفی هندبال شد

مدارس کانکسی و سنگی در فارس باید برچیده شود

علائم فشار خون بالا

ترس از غذا خوردن

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در تلویزیون

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند / امیدواری به پیشرفت مذاکرات و توافق با آمریکا

وحدت شیعه و سنی ریشه در قرآن دارد نه یک مصلحت سیاسی

وحدت مسلمانان هدف اصلی دشمنان است؛ هوشیار باشیم

مذاکرات با آمریکا باید منافع ملت را تضمین کند

نخستین نمایشگاه عکس گل و گلاب میمند افتتاح می شود

تاکید علمای اهل سنت هرمزگان بر حفظ وحدت و قدردانی از رسانه ملی

وحدت را قربانی تسامح رسانه‌ای نکنید

جو عجیب سالن 2500 نفری تختی کازرون در فینال جام حذفی هندبال

نخستین واکنش مولوی عبدالحمید به توهین صداوسیما به اهل سنت

نگاهی به 4هفته پایانی لیگ یک

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند/ اشتباه صداوسیما تکرار نشود

حضور مولوی اهل سنت در برنامه زنده تلویزیونی برای آشنایی با فضایل ابوبکر + فیلم

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب

تصاویر؛ جاذبه‌های گردشگری شیراز در فصل بهار

نماینده ولی فقیه و استاندار کرمانشاه توهین به مقدسات اهل سنت را محکوم کردند

مسلمانان در مقابل اهانت به مقدسات مذاهب هوشیار باشند

این‌گونه که مذاکرات پیش می‌رود، به نظر می‌رسد احتمالاً به قراردادی منجر خواهد شد

مولوی عبدالحمید به توهین صدا و سیما به اهل سنت واکنش نشان داد

اولین واکنش مولوی عبدالحمید به توهین صدا و سیما به اهل سنت

اظهارات امام جمعه تهران به توهین اهل سنت در تلویزیون

پیاده‌روی خانوادگی در دریاچه شهدای خلیج فارس

پایان جدال فوق جذاب و 80 دقیقه‌ای؛ نیروی زمینی کازرون قهرمان جام حذفی هندبال شد

آیا ترامپ نظم بین‌المللی را به حال خود رها کرده است؟

بهبود سیستم ایمنی بدن با مصرف این مواد غذایی

سپاه، نماد اقتدار ملت ایران و ستون فقرات دفاع مقدس

قدردانی امام جمعه اهل سنت کیش از رئیس رسانه ملی + فیلم

عدالت شعار دین ما و فرمان خداوند است

تهدید ایران بی‌نتیجه خواهد بود

تاکید امام جمعه قشم بر‌ هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان