پیام فارس

آخرين مطالب

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در شورای اقامه نماز:

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد گفتگو

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در اولین جلسه شورای اقامه نماز گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی نیز الگو و در زمینه ترویج و اقامه نماز، پیشگام و پرچمدار باشد.

به گزارش «ایثار»، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و امورایثارگران، در نخستین جلسه شورای اقامه نماز بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز دوم اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات ستاد مرکز بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با اشاره به جایگاه نماز در آموزه‌های دینی، اهمیت ویژه این فریضه الهی را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: نماز ستون دین و نخستین عمل فرد در پیشگاه الهی است که در روز قیامت مورد بازخواست قرار می‌گیرد. بنا بر روایات، اولین چیزی که از انسان سؤال می‌شود، نماز است، اگر نماز قبول شود، سایر اعمال او نیز مقبول واقع می‌شود و اگر نماز پذیرفته نشود، سایر اعمال نیز بی‌ارزش خواهد بود. این نشان می‌دهد که نماز، معیار سنجش کلی اعمال انسان در دنیا و آخرت است.
وی افزود: نماز و دعا، ارتباط مستقیم انسان با خداوند است. دعا کلید رحمت پروردگار و نماز کلید بهشت است. اگر این ارتباط معنوی حفظ شود، درهای رحمت و هدایت الهی به روی انسان باز خواهد شد. ما باید به گونه‌ای رفتار کنیم که نماز، روح حاکم بر زندگی فردی و اجتماعی‌مان باشد.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران با بیان اینکه اهتمام به نماز، به ویژه نماز اول وقت، آثار و برکات بی‌شماری در زندگی دارد، گفت: نماز اول وقت، نه تنها یک توصیه دینی بلکه ضرورتی برای موفقیت و آرامش در زندگی فردی و اجتماعی است. اقامه نماز در اول وقت سبب برکت در کارها، رفع مشکلات و گشایش در امور می‌شود. ما بارها شاهد بوده‌ایم که توجه به این امر، چه تأثیرات شگرفی در مسیر زندگی افراد ایجاد کرده است.
سلیمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران را نهادی ممتاز در نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: بنیاد شهید افضل نهادهاست، چرا که وظیفه پاسداشت خون شهدا و خدمت به ایثارگران را بر عهده دارد. چنین نهادی باید در عرصه‌های معنوی نیز الگو باشد و در زمینه ترویج و اقامه نماز، پیشگام و پرچمدار شود. این موضوع باید به یک باور و فرهنگ سازمانی تبدیل شود.
وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو گفت: در سال جاری، با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و تلاش مضاعف، اهتمام ویژه‌ای به توسعه و ترویج فرهنگ نماز خواهیم داشت. شورای اقامه نماز باید با هدفمندی و پیگیری مستمر، زمینه برگزاری باشکوه نماز جماعت، آموزش معارف نماز، و ترویج فرهنگ معنویت را در سراسر بنیاد فراهم کند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران در پایان با تأکید بر ضرورت تداوم این حرکت الهی اظهار داشت: اقامه نماز تنها یک وظیفه فردی نیست، بلکه رسالتی اجتماعی و سازمانی است که در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید به آن پرداخته شود. امید است با اتکا به خداوند متعال و همکاری صمیمانه همه مدیران و کارکنان بنیاد، گام‌های مؤثری در جهت اعتلای معنوی و تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی برداریم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/947911/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلسیم و پتاسیم، جلوگیری از پوکی استخوان

سقوط قیمت دلار ادامه دارد

مقاومت بازار خودرو در برابر ریزش نرخ ارز

عقب‌ماندگی دستمزد از دلار؛ دستمزد 34 درصد دیر افزایش یابد

معامله 119 میلیون دلار در بازار ارز تجاری

اهدای نشان شهید شاخص سال به خانواده شهیده کرباسی

زمان قطعی برق شیراز امروز جمعه 5 اردیبهشت 1404

پیام معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره موسیقی نواحی

واکنش رسایی به توهین به مقدسات اهل سنت در صداوسیما

مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم، صادق شیبک برگزار شد

بازار دروازه کازرون شیراز در کش و قوس جابجایی

چرا حضور محسن افشانی در تلویزیون خسارت محض است؟

میوه‌هایی که بیشترین میزان آهن را دارند

صادرات ایران به ازبکستان کاهش یافت؛ تجارت ترجیحی در دستور کار

جدیدترین آمار تورم استانی در سال 1404 منتشر شد

تجهیز 250 هزار چاه کشاورزی به کنتور هوشمند

قطعی برق فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404 | ساعت خاموشی برق فارس 6 اردیبهشت + قطعی برق شیراز

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، جمعه 5 اردیبهشت +ساعت اکران دایناسور در تهران

جدی ترین گزینه‌های وزارت اقتصاد

برنامه محفل، نماد وحدت و یکدلی مسلمانان

مهمترین رویدادهای خبری فارس طی هفته گذشته

معرفی شهیده کرباسی به عنوان یکی از شهدای شاخص جهان اسلام

درخشش نوجوان گراشی در تنیس روی میز کشور

شهید کرباسی و شهید عواضه، شهدای شاخص جهان اسلام معرفی شدند

شهیده کرباسی و شهید عواضه، شهدای شاخص جهان اسلام معرفی شدند

تولیدکنندگان تخم مرغ یکی یکی از نفس می‌افتند؛ هشدار به وزارت جهاد کشاورزی

دپوی 200 هزار تن برنج خارجی در گمرک

امروز گرم‌ترین روز اردیبهشت‌ماه چند دهه اخیر است؛ اوج گرما در بسیاری از نقاط کشور

انحراف موتورسیکلت در جاده صفاشهر به بوانات 2 مصدوم برجا گذاشت

ترامپ از اوکراین چه می خواهد؟

اهمیت تغذیه، چگونه به تغذیه اهمیت دهیم؟

تاخیر پرواز‌ها در عملیات حج عمره کاهش یافت

ثبات نسبی در بازار مرغ؛ قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود

رسایی برنامه توهین‌آمیز صداوسیما را گردن اسرائیل انداخت

بهترین فرصت برای تطهیر رسانهٔ انقلاب از لوث تشیع انگلیسی

چرا پول‌ها در حال خروج از بانک‌هاست؟/ تبعات هدایت نقدینگی به بازار‌های جذاب

مناسبت روز/ جمعه، 5 اردیبهشت‌ماه

افتتاح چهار طرح ورزشی دانش‌آموزی در فسا با حضور معاون وزیر

اقدامات اولیه خانواده، در صورت مشاهده مشکلات گوارشی در کودکان

مجوز کارگزاری گمرک در کمتر از 3 روز صادر می‌شود

ایران مسیر ترانزیت چین و روسیه می‌شود

آیا ادارات استان فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404 تعطیل است؟/ جزئیات تعطیلی ادارات شیراز ششم اردیبهشت 1404

تاکید امام جمعه اهل سنت کیش بر اتحاد و مقابله با تفرقه افکنی دشمنان

شیراز به عنوان یک شهر محبوب، کاندیدای بسیاری از رویدادهای جهانی و آسیایی است

بازداشت 4 نفر پس از توهین به مقدسات اهل سنت در صدا و سیما

واکنش رئیس صدا و سیما به توهین به مقدسات اهل سنت: نصرالله، نیلفروشان و سنوار پرچم اتحاد اسلامی را به اهتزاز درآورده‌اند

اجماع دستگاه‌ها و مردم بر انتقال بازار دروازه کازرون

جمع بندی اخبار مهم در 4 اردیبهشت ماه 1404 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

کشف 27 تن پارچه قاچاق در کازرون

تامین برق چاه های کشاورزی در گرو پروانه بهره‌برداری است