پیام فارس

آخرين مطالب

با مشارکت خیران نیک اندیش، مهر و برکت در ماه مبارک رمضان، همزمان با آغاز سال نو به نیازمندان اهدا شد گفتگو

با مشارکت خیران نیک اندیش، مهر و برکت در ماه مبارک رمضان، همزمان با آغاز سال نو به نیازمندان اهدا شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - جام جم آنلاین اصفهان؛ علی اخلاقی معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان در نشست خبری با خبرنگاران به منظور شفافیت خدمات کمیته امداد در ایام ماه مبارک رمضان همزمان با آغاز سال نو به ارائه گزارش اقدامات این نهاد پرداخت و اظهار داشت: کمیته امداد در مساله خیر نقش بسزایی دارد و در این مسیر، برای توانمندسازی مددجویان و توسعه فرهنگ انفاق و صدقه در جامعه، برنامه های راهبردی موثری در نظر دارد.
علی اخلاقی با بیان اینکه 584 هزار نفر نیکوکار با کمیته امداد استان اصفهان همراه هستند، ادامه داد: 386 هزار نفر مشترک صندوق صدقات، 3هزار و 500 نفر مودی زکات و 59 هزار نفر از مردم خیراندیش در مراکز نیکوکاری به نیازمندان و مددجویان تحت حمایت این نهاد مساعدت می کنند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه 574 هزار نیکوکار در استان فعال و 123 هزار و 800 نفر مددجو تحت پوشش این نهاد هستند، افزود: 5670 نفر ایتام و بیش از 26 هزار نفر از محسنین تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان هستند و 146 هزار و 952 نفر حامی، حمایت از این فرزندان را برعهده دارند.
وی تصریح کرد: در طول یک سال گذشته 311 میلیارد تومان از طریق 146 هزار حامی به حساب فرزندان ایتام و محسنین به صورت مستقیم واریز شده است و حامیان علاوه بر کمک‌های مالی، در کمک‌های غیرنقدی نیز فعال هستند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با بیان اینکه 213 نفر حامی ایرانی که خارج از کشور ساکن هستند نیز حمایت از فرزندان تحت پوشش کمیته امداد استان اصفهان را برعهده دارند، ادامه داد: در ماه مبارک رمضان، 9086 حامی جدید، حمایت از فرزندان یتیم و نیازمند کمیته امداد را برعهده گرفته اند.
اخلاقی با اشاره به اینکه افراد برای پرداخت الکترونیکی صدقات می‌توانند عدد 3 را به شماره 3000333331 ارسال کنند، گفت: مجموع کمک افراد ساکن استان اصفهان در تمام حوزه‌ها، سال گذشته برابر با 594 میلیارد تومان بوده است که به صورت مستقیم به مددجویان پرداخت شده و در عین حال، میزان هزینه‌کرد کمیته امداد برای مددجویان در سال گذشته 7 همت بوده است.
وی‌ تصریح کرد: در استان اصفهان 566 مرکز نیکوکاری و 61 هزار 281 نفر نیکوکار داریم که درآمد کلی مراکز نیکوکاری 9 میلیارد و 740 میلیون ریال بوده و سرانه نیازمندان برای هر نفر 54 میلیون و 525 هزار و 601 ریال است.
علی اخلاقی اظهار کرد: در استان اصفهان سه هزار و 560 مودی زکات داریم و درآمد کل زکات فطریه سال گذشته 55 میلیارد ریال بوده است.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946419/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جمع بندی اخبار مهم در 4 اردیبهشت ماه 1404 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

کشف 27 تن پارچه قاچاق در کازرون

تامین برق چاه های کشاورزی در گرو پروانه بهره‌برداری است

قلعه دختر تهدید شد!

ضرورت توسعه هوش مصنوعی در حوزه علمیه

مراسم شهادت امام صادق در مدرسه علمیه خان شیراز برگزار شد

اجرای برنامه «رویش سبز» با محوریت جذب و پذیرش سطح سه طلاب خواهر

اهل بیت چون سیاسی بودند به شهادت رسیدند

امیدافزایی در حوزه علمیه تقویت شود

توسعه هوش مصنوعی در حوزه علمیه امر ضروری است

فوری/ امام جمعه اهل سنت ارومیه بیانیه داد

پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گلستان و استاندار در محکومیت اقدام تفرقه افکنانه

وحدت اهل‌سنت و تشیع باید حفظ شود

بازجویی از 4 بازداشتی پرونده توهین به اهل سنت در شبکه یک + فیلم

مسلمانان در اصول مشترک با یکدیگر متحد هستند

بهبود روابط امریکا و ایران در دوران ترامپ؟

روایت «فارن پالیسی» از پشت پرده شکست آمریکا در یمن

قیمت لوبیاچیتی سر به فلک کشید

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

تحلیل رسانه آمریکایی از گفته‌های روبیو درباره غنی‌سازی ایران

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی

شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟

اقدامات پیشگیرانه مهمترین اصل درمان ناباروری است

بهترین روش مصرف شامپو برای حفظ سلامتی مو

کاهش ابتلا به سرطان با مصرف این مغز خوشمزه

بیت کوین در آستانه شکوفایی

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

گزارش اختصاصی از استادیوم پارس شیراز

وحدت اسلامی سرمایه‌ای برای ملت ایران است

اقدامات نابخردانه موجب رنجش عمیق قلوب مسلمانان می شود

برنامه محفل، نماد وحدت و یکدلی مسلمانان + فیلم

رئیس شورای عالی کانون‌های بازنشستگی کشوری فارس : رقم متناسب سازی حقوق در بعضی از دستگاه‌های دولتی ناچیز بوده است

آغاز برداشت چغندر قند در جنوب فارس

اتفاق تاریخی؛ ایران هم در انتخاب پاپ جدید نماینده دارد

صدا و سیما رسانه ملی نیست

اعتراض رجانیوز: چرا توافق‌نامه ایران و روسیه معطل مانده است؟

3 عادت مفید برای سلامت چشم

علت زرد بودن زبان/ چطور می‌توان زردی زبان را درمان کرد؟

پنج عامل شایع بروز بیماری قلبی که طول عمر را کاهش می‌دهند

روایت آماری از سرنوشت شغلی دهه هشتادی‌ها

لوبیا چیتی نیم میلیونی شد

برنامه تولید نفت ایران برای 8 ماه آینده مشخص شد

تقلب در بازار برنج؛ پاکستانی‌ به جای ایرانی در سفره‌ها!

آیین سمنو پزان در اجتماع بزرگ عزاداران امام صادق (ع)

آخرین روزهای لطفعلی‌خان زند

نماینده ولی فقیه دراستان و استاندار آذربایجان غربی توهین به مقدسات اهل سنت را محکوم کردند

بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس در پی اقدامات تفرقه افکنانه

عملکرد ضعیف استان فارس در ووشو قهرمانی رده‌های کشور

جشنواره استانی شاهنامه خوانی در خنج

کند شدن روند پیری با مصرف روزانه امگا 3