پیام فارس

آخرين مطالب

سموم با رعایت بالاترین استاندارد جهانی در کشور مصرف می‌شود فرهنگي

سموم با رعایت بالاترین استاندارد جهانی در کشور مصرف می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز-معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مصرف سموم بالاترین استانداردهای جهانی را رعایت می‌کنیم، گفت: تمامی سموم ثبت شده حداقل 2 سال در اتحادیه اروپا استفاده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علیرضا مهاجر در چهل و سومین سمینار سالانه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی در شیراز، گفت: استانداردهای وزارت جهاد کشاورزی، حفظ نباتات و دولت ایران بسیار بالا است، سموم پرخطر موجود در چرخه را از مصرف خارج کرده و استفاده از سموم کم‌خطر را بیشتر توصیه می‌کنیم.
وی ادامه داد: استفاده از ارقام گیاهی مقاوم، کنترل غیر شیمیایی و بیولوژیک، اجرای تناوب و روش‌های به‌زراعی از جمله اقدامات صورت گرفته در کاهش مصرف سموم و در نهایت تولید محصول باکیفیت است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تأمین امنیت غذایی وظیفه این وزارتخانه است، افزود: یکی از شاخص‌های تأمین امنیت غذایی حفظ و نگهداری از نباتات است.
مهاجر گفت: با همین هدف هرساله معاونان تولیدات گیاهی، مدیران و مسئولان حفظ نباتات و مسئولان اجرایی در بخش‌های باغبانی و زراعت کنار هم جمع می‌شوند که آخرین دستاوردهای علمی کشور و دنیا را مورد بحث و تبادل نظر قرار دهند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: تولید سموم باکیفیت، افزایش ایمنی غذای تولیدی و ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات از جمله اهداف سمینار برگزار شده است.
حفظ نباتات رکن اصلی تحقق امنیت غذایی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز در این سمینار گفت: تأمین امنیت غذایی وظیفه اصلی جهاد کشاورزی است و حفظ نباتات به عنوان یکی از ارکان اصلی در تحقق امنیت غذایی می‌تواند نقش‌آفرینی کند.
مجتبی دهقان‌پور افزود: تأمین امنیت غذایی چهار مؤلفه تولید مطلوب و بهینه، کیفیت تولید، دسترسی مردم به محصولات تولیدی و در نهایت بحث پایداری تولید را شامل می‌شود.
وی ادامه داد: 6 دهه فعالیت سازمان ارزشمند و توانمند حفظ نباتات نشان داده است که این سازمان در دستیابی به تولید مطلوب و بهینه و جلوگیری از کاهش عملکرد نقش بسزایی دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: شبکه‌های پیش‌آگاهی گسترده سازمان حفظ نباتات و اقدامات صورت گرفته در زمینه مدیریت یکپارچه و مبارزه تلفیقی با آفات و بیماری‌ها نشان دهنده نقش این سازمان در تأمین غذایی است.
وی افزود: دستیابی به حداقل میزان سن‌زدگی در تولید محصول استراتژیک گندم و نظارت بر باقیمانده سموم و آفت‌کش‌ها و مدیریت این موضوع از دیگر مواردی است که اقدامات اثرگذار سازمان حفظ نباتات در تولید محصول کیفی و پایداری تولید قابل توجه است.
دهقان‌پور با اشاره به اینکه مبارزه هوشمندانه با استفاده از فناوری‌های روز و نرم‌افزارهای مختلف از جمله اقدامات خوب صورت گرفته در حوزه حفظ نباتات است، اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی در استان فارس ایجاد شده است که در این مرکز حوزه فعالیت حفظ نباتات در زمینه مدیریت عالمانه جلوه پیدا می‌کند.
وی با اشاره به ناهنجاری‌های اقلیمی و تأثیر منفی این موضوع بر مدیریت آفات و بیماری، گفت: استان‌های جنوبی کشور درگیر سوسک سرخرطومی حنایی خرما و زوال مرکبات هستند که به رغم تلاش‌های صورت گرفته توسط سازمان حفظ نباتات، کنترل موفق آفت و بیماری مذکور نیاز به نگاه ویژه و اقدامات موثرتری دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه در عرصه‌های تولیدی با بیماری‌های نوپدید، آفات نوظهور و مقاومت علف‌های هرز به علفکش‌ها مواجه هستیم، تصریح کرد: با هدف عارضه‌یابی، تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف، اجرای طرح "افزایش ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی" از 2 سال گذشته در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/945798/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا حضور محسن افشانی در تلویزیون خسارت محض است؟

میوه‌هایی که بیشترین میزان آهن را دارند

صادرات ایران به ازبکستان کاهش یافت؛ تجارت ترجیحی در دستور کار

جدیدترین آمار تورم استانی در سال 1404 منتشر شد

تجهیز 250 هزار چاه کشاورزی به کنتور هوشمند

قطعی برق فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404 | ساعت خاموشی برق فارس 6 اردیبهشت + قطعی برق شیراز

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، جمعه 5 اردیبهشت +ساعت اکران دایناسور در تهران

جدی ترین گزینه‌های وزارت اقتصاد

برنامه محفل، نماد وحدت و یکدلی مسلمانان

مهمترین رویدادهای خبری فارس طی هفته گذشته

معرفی شهیده کرباسی به عنوان یکی از شهدای شاخص جهان اسلام

درخشش نوجوان گراشی در تنیس روی میز کشور

شهید کرباسی و شهید عواضه، شهدای شاخص جهان اسلام معرفی شدند

شهیده کرباسی و شهید عواضه، شهدای شاخص جهان اسلام معرفی شدند

تولیدکنندگان تخم مرغ یکی یکی از نفس می‌افتند؛ هشدار به وزارت جهاد کشاورزی

دپوی 200 هزار تن برنج خارجی در گمرک

امروز گرم‌ترین روز اردیبهشت‌ماه چند دهه اخیر است؛ اوج گرما در بسیاری از نقاط کشور

انحراف موتورسیکلت در جاده صفاشهر به بوانات 2 مصدوم برجا گذاشت

ترامپ از اوکراین چه می خواهد؟

اهمیت تغذیه، چگونه به تغذیه اهمیت دهیم؟

تاخیر پرواز‌ها در عملیات حج عمره کاهش یافت

ثبات نسبی در بازار مرغ؛ قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود

رسایی برنامه توهین‌آمیز صداوسیما را گردن اسرائیل انداخت

بهترین فرصت برای تطهیر رسانهٔ انقلاب از لوث تشیع انگلیسی

چرا پول‌ها در حال خروج از بانک‌هاست؟/ تبعات هدایت نقدینگی به بازار‌های جذاب

مناسبت روز/ جمعه، 5 اردیبهشت‌ماه

افتتاح چهار طرح ورزشی دانش‌آموزی در فسا با حضور معاون وزیر

اقدامات اولیه خانواده، در صورت مشاهده مشکلات گوارشی در کودکان

مجوز کارگزاری گمرک در کمتر از 3 روز صادر می‌شود

ایران مسیر ترانزیت چین و روسیه می‌شود

آیا ادارات استان فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404 تعطیل است؟/ جزئیات تعطیلی ادارات شیراز ششم اردیبهشت 1404

تاکید امام جمعه اهل سنت کیش بر اتحاد و مقابله با تفرقه افکنی دشمنان

شیراز به عنوان یک شهر محبوب، کاندیدای بسیاری از رویدادهای جهانی و آسیایی است

بازداشت 4 نفر پس از توهین به مقدسات اهل سنت در صدا و سیما

واکنش رئیس صدا و سیما به توهین به مقدسات اهل سنت: نصرالله، نیلفروشان و سنوار پرچم اتحاد اسلامی را به اهتزاز درآورده‌اند

اجماع دستگاه‌ها و مردم بر انتقال بازار دروازه کازرون

جمع بندی اخبار مهم در 4 اردیبهشت ماه 1404 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

کشف 27 تن پارچه قاچاق در کازرون

تامین برق چاه های کشاورزی در گرو پروانه بهره‌برداری است

قلعه دختر تهدید شد!

ضرورت توسعه هوش مصنوعی در حوزه علمیه

مراسم شهادت امام صادق در مدرسه علمیه خان شیراز برگزار شد

اجرای برنامه «رویش سبز» با محوریت جذب و پذیرش سطح سه طلاب خواهر

اهل بیت چون سیاسی بودند به شهادت رسیدند

امیدافزایی در حوزه علمیه تقویت شود

توسعه هوش مصنوعی در حوزه علمیه امر ضروری است

فوری/ امام جمعه اهل سنت ارومیه بیانیه داد

پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گلستان و استاندار در محکومیت اقدام تفرقه افکنانه

وحدت اهل‌سنت و تشیع باید حفظ شود

بازجویی از 4 بازداشتی پرونده توهین به اهل سنت در شبکه یک + فیلم